Tuytens L

Contactgegevens Tuytens L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tuytens L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tuytens L

Regio (region): Kortrijk (Heule), België

Adres (address): Blauwpoort 4,8501, België

Telefoon (phone): 056 35 22 77 056 35 22 77

Fax (fax): 056 37 28 08 056 37 28 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tuytens L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tuytens L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tuytens L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tuytens L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tuytens L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tuytens L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tuytens L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tuytens L
Products information Tuytens L

BTW identificatienummer (tax): BE07884582519
Ondernemingsnummer: 2535064697
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 417,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Tuytens L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tuytens L
(Get full report from official database of BE for Tuytens L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tuytens L
Addition kinds of activities for Tuytens L

7629. Elektrische reparatiewinkels | Electrical repair shops
391404. Plated ware (alle metalen) | Plated ware (all metals)
679800. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
14990203. Phlogopiet mijnbouw | Phlogopite mining
20320207. Macaroni: verpakt in blikjes, potten, enz. | Macaroni: packaged in cans, jars, etc.
20910204. Kreeftvlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Crabmeat: packaged in cans, jars, etc.
22210800. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
38229909. IJsbankcontroles | Ice bank controls

Werken bij Tuytens L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tuytens L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tuytens L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tuytens L. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • Mobiele kraanmachinist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een mobiele kraanman. Dit voor op een werf in Gent. Onze klant is gespecialiseerd in residentieel en utiliteitsbouw.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je bent mede verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van de verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen met de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en  bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf en volgt - binnen de gestelde termijn - het project op. Je hebt een goed oog voor detail en een bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider die je geleidelijk zijn ervaring en kennis zal overdragen. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.     Bedrijfsprofiel:  Onze opdrachtgever is één van de grotere bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële en utilitaire projecten. Projectontwikkelingen zijn eveneens een belangrijke activiteit. Een goed georganiseerde opvolging en uiteraard de nodige kwalificaties garanderen een hoogstaande kwaliteit in al hun projecten (klasse 7), dit voor zowel de private als de openbare sector. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een vlakke structuur met een open en directe communicatie, een hoge betrokkenheid van de medewerkers en een sterke focus op continue verbetering.

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • Make-up Promoters (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

  • Zelfstandig Sales advisor in bijberoep of hoofdberoep (springplank naar zelfstandige) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JDV Security

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wenst u een extra centje bij te verdienen? Uw droom waarmaken? Laat dan snel iets weten! U zal instaan voor het commercialiseren van onze beveiligingssystemen. Dit zowel aan particulieren als bedrijven. Mooie commisies en duidelijke uitleg van wat de voor en nadelen zijn als zelfstandige

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

Zoek naar antwoorden van Tuytens L in sociale netwerken
Look for responds of Tuytens L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tuytens L. Laat een reactie achter voor Tuytens L. Tuytens L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tuytens L. Leave a respond for Tuytens L. Tuytens L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tuytens L op de google maps. Adres en contacten Tuytens L
Location of Tuytens L on the google maps. Address and contacts of Tuytens L

Andere gerelateerde bedrijven als come Tuytens L Tuytens L: ETS VICTOR FAIRON SA | FTA BVBA | CERIM/MARMOCER | Nemegheer NV | Rosco N.V.

Other related companies as Tuytens L: ETS VICTOR FAIRON SA | FTA BVBA | CERIM/MARMOCER | Nemegheer NV | Rosco N.V.

Tuytens L is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Kortrijk (Heule), België. De volledige naam van het bedrijf is Tuytens L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07884582519. Het bedrijf Tuytens L bevindt zich op het adres: Blauwpoort 4,8501. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 417,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Tuytens L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tuytens L is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tuytens L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tuytens L, openstaande posities, locatie van Tuytens L op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tuytens L is a company, that was registered 2011 in Kortrijk (Heule) region, Belgium. Full name of company is Tuytens L, company assigned to the tax number BE07884582519. The company Tuytens L is located at the address: Blauwpoort 4,8501. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 417,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Tuytens L were not found.
The main activity of Tuytens L is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Tuytens L is not available. You also can look at reviews of Tuytens L, open positions, location of Tuytens L on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tuytens L, Kortrijk (Heule): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tuytens L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tuytens L, Kortrijk (Heule): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tuytens L, employees, financial statistics.