Van Den Berghe I

Contactgegevens Van Den Berghe I: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Den Berghe I: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Den Berghe I

Regio (region): Vorselaar, België

Adres (address): Neerzand 11,2290, België

Telefoon (phone): 014 41 46 05 014 41 46 05

Fax (fax): 014 41 46 05 014 41 46 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Den Berghe I: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Den Berghe I"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Den Berghe I"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Den Berghe I, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Den Berghe I. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Den Berghe I, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Den Berghe I. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Den Berghe I
Products information Van Den Berghe I

BTW identificatienummer (tax): BE09478424072
Ondernemingsnummer: 1020874023
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 156,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Van Den Berghe I zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Den Berghe I
(Get full report from official database of BE for Van Den Berghe I)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Den Berghe I
Addition kinds of activities for Van Den Berghe I

17990610. Vensterbehandelingsinstallatie | Window treatment installation
24480100. Ladingcontainers, hout en hout met metaal | Cargo containers, wood and wood with metal
36250209. Vacuüm relais | Vacuum relays
38419902. Bedrijfstabellen | Operating tables
51450205. zoute krakelingen | Pretzels

Werken bij Van Den Berghe I: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Den Berghe I: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Den Berghe I. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Den Berghe I. Looking for open vacancies in other companies

  • Project & sales manager (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vervanging brugpensioen

    Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

  • Torenkraanmachinist (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar een torenkraanmachinist (m/v) Heb je geen hoogtevrees ? Heb je al ervaring als torenkraanmachinist ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Wij zoeken dringend een torenkraanmachinist voor een werf in Beveren. Je Start om 7u00, tot +/- 17u. Je zal bovenaan in de kraan werken.

  • Lader/Losser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

  • Machinist (m/v) (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Laakdal werkzaan in de grondwerken zijn we op zoek naar een ervaren machinist.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zottegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een toffe studentenjob?  Wij zoeken regelmatig studenten voor een magazijn in Genk.  Je maakt bestellingen klaar voor leverancier.   Dit zijn vooral pakketjes van online webshops.  Je bent tijdens de week 1 of meerdere dagen beschikbaar.

  • Jobstudent te Hasselt (m/v) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens de zomervakantie te Hasselt. Je zal werken tijdens de maand augustus, elke dag van 6u tot 9u30 en van 14u45 tot 18u15. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Verkoop toonbank (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt onze klanten (loodgieters, verwarmingsspecialisten,...) Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet. Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant ; Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in onze winkel

  • R&M technician (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE TE 8810 LICHTERVELDE/8000 BRUGGE (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE TE 8810 LICHTERVELDE/8000 BRUGGE HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL GESTART IS IN EEN SCHAKELJAAR MASTER ELEKTROMECHANICA. HIJ HEEFT IN ESSENTIE PROBLEMEN MET DE WISKUNDIGE EN BEPERKT STATISTISCHE ONDERDELEN DIE HIERBIJ AAN BOD KOMEN. OMSCHRIJVING SCHOOLCURRICULUM TOT OP HEDEN ZOALS BESCHREVEN DOOR DE STUDENT: De eerste 4 jaar van het middelbare heb ik economie-wiskunde gedaan, vervolgens 2 jaar elektromechanica te Kortrijk.Nu heb ik mijn bachelor elektromechanica te Kortrijk achter de rug en ben ik gestart in het schakeljaar voor industrieel ingenieur te Brugge. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: LIC1.

  • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Patri Corpus

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van Van Den Berghe I in sociale netwerken
Look for responds of Van Den Berghe I in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Den Berghe I. Laat een reactie achter voor Van Den Berghe I. Van Den Berghe I bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Den Berghe I. Leave a respond for Van Den Berghe I. Van Den Berghe I on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Den Berghe I op de google maps. Adres en contacten Van Den Berghe I
Location of Van Den Berghe I on the google maps. Address and contacts of Van Den Berghe I

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Den Berghe I Van Den Berghe I: Langer | Kotimmo SPRL | RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA | Euro-Koi | Manuel Falcato

Other related companies as Van Den Berghe I: Langer | Kotimmo SPRL | RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA | Euro-Koi | Manuel Falcato

Van Den Berghe I is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Vorselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Den Berghe I, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09478424072. Het bedrijf Van Den Berghe I bevindt zich op het adres: Neerzand 11,2290. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 156,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Van Den Berghe I zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Den Berghe I is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Den Berghe I is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Den Berghe I, openstaande posities, locatie van Van Den Berghe I op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Den Berghe I is a company, that was registered 1990 in Vorselaar region, Belgium. Full name of company is Van Den Berghe I, company assigned to the tax number BE09478424072. The company Van Den Berghe I is located at the address: Neerzand 11,2290. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 156,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Van Den Berghe I were not found.
The main activity of Van Den Berghe I is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Den Berghe I is not available. You also can look at reviews of Van Den Berghe I, open positions, location of Van Den Berghe I on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Den Berghe I, Vorselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Den Berghe I, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Den Berghe I, Vorselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Den Berghe I, employees, financial statistics.