't Pleintje (Taxi) BVBA

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • 't Pleintje (Taxi) BVBA
Private companiesUnited States Postal Service • 't Pleintje (Taxi) BVBA

Contactgegevens 't Pleintje (Taxi) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 't Pleintje (Taxi) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

't Pleintje (Taxi) BVBA

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Heidebloemstraat 261,9100, België

Telefoon (phone): 03 777 07 07 03 777 07 07

Fax (fax): 03 766 07 07 03 766 07 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 't Pleintje (Taxi) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'t Pleintje (Taxi) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'t Pleintje (Taxi) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 't Pleintje (Taxi) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 't Pleintje (Taxi) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 't Pleintje (Taxi) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 't Pleintje (Taxi) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 't Pleintje (Taxi) BVBA
Products information 't Pleintje (Taxi) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04817474365
Ondernemingsnummer: 8530578613
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 776,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in 't Pleintje (Taxi) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 't Pleintje (Taxi) BVBA
(Get full report from official database of BE for 't Pleintje (Taxi) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor 't Pleintje (Taxi) BVBA
Addition kinds of activities for 't Pleintje (Taxi) BVBA

07520103. Teeltdiensten, dieren- en dierenspecialiteiten (niet paarden) | Breeding services, pet and animal specialties (not horses)
33170204. Slangen, bewerkt: gelaste of slotgewricht | Tubes, wrought: welded or lock joint
33419904. Brons smelten en raffineren (secundair) | Bronze smelting and refining (secondary)
34690102. Keukeninrichtingen en uitrusting: metaal, met uitzondering van gegoten aluminium | Kitchen fixtures and equipment: metal, except cast aluminum
34960112. Spiraal doek, gemaakt van aangekochte draad | Spiral cloth, made from purchased wire
35460101. Boor bijlagen, draagbaar | Drill attachments, portable
79991403. Strandstoel en accessoireverhuur | Beach chair and accessory rental
87489905. Milieuconsultant | Environmental consultant

Werken bij 't Pleintje (Taxi) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 't Pleintje (Taxi) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 't Pleintje (Taxi) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 't Pleintje (Taxi) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • Commerciële binnendienst * (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een commerciële binnendienst met technische achtergrond. U zal ook fungeren als productverantwoordelijke. Uw taken bestaan er in alle orders te verwerken van A tot Z. U heeft ook technische bijstand aan collega's en klanten.

  • Commercieel medewerker binnendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in hout en plaatmateriaal voor bouwondernemingen, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers.

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • chauffeur C - Namiddag (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een transportbedrijf met de specialisatie in het vervoer van eigen geproduceerde dierlijke vetten voor menselijke voeding. Deze vetten werden destijds vooral gebruikt als bakkerij- en frituurvetten. Je zal instaan voor het vervoer van goederen van 14.00 tot 02.00. Vertrek met volle vracht naar Noord Frankrijk en in het terugkomen nog ophaling van producten bij 2 a 3 klanten.

  • HUISHOUDHULP Vorselaar - direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job met werkuren tussen de 13 en 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • KANTOORVERANTWOORDELIJKE kantoor MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te MECHELEN/LIER. Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen. Verder stuur je jouw kantoor aan.

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Creatieve Assistent storemanager - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UNITED TALENT

    Type: Vaste Job

    Als assistent winkelverantwoordelijke sta je mee in voor het commerciële en dagelijkse beheer. Je zorgt ervoor dat de verschillende afdelingen; decoratie- en horecamateriaal, verpakkingen, seizoenartikelen en schoolbenodigdheden op mekaar worden afgestemd. Je zorgt ervoor dat procedures worden nageleefd en dat klanten het nodige advies krijgen. Je bent medeverantwoordelijk over je personeel(team 5 mensen), als de goederen en de klanten. Dit betekent dat je een duizendpoot bent die graag samen met het team mooie resultaten boekt.

Zoek naar antwoorden van 't Pleintje (Taxi) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of 't Pleintje (Taxi) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor 't Pleintje (Taxi) BVBA. Laat een reactie achter voor 't Pleintje (Taxi) BVBA. 't Pleintje (Taxi) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 't Pleintje (Taxi) BVBA. Leave a respond for 't Pleintje (Taxi) BVBA. 't Pleintje (Taxi) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 't Pleintje (Taxi) BVBA op de google maps. Adres en contacten 't Pleintje (Taxi) BVBA
Location of 't Pleintje (Taxi) BVBA on the google maps. Address and contacts of 't Pleintje (Taxi) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come 't Pleintje (Taxi) BVBA 't Pleintje (Taxi) BVBA: Atlas Hydraulics NV | Libau (Literie) | Belgique Diffusion | Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders | VERBIEST VERHUIZINGEN

Other related companies as 't Pleintje (Taxi) BVBA: Atlas Hydraulics NV | Libau (Literie) | Belgique Diffusion | Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders | VERBIEST VERHUIZINGEN

't Pleintje (Taxi) BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is 't Pleintje (Taxi) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04817474365. Het bedrijf 't Pleintje (Taxi) BVBA bevindt zich op het adres: Heidebloemstraat 261,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 776,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in 't Pleintje (Taxi) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 't Pleintje (Taxi) BVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 't Pleintje (Taxi) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 't Pleintje (Taxi) BVBA, openstaande posities, locatie van 't Pleintje (Taxi) BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

't Pleintje (Taxi) BVBA is a company, that was registered 1994 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is 't Pleintje (Taxi) BVBA, company assigned to the tax number BE04817474365. The company 't Pleintje (Taxi) BVBA is located at the address: Heidebloemstraat 261,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 776,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in 't Pleintje (Taxi) BVBA were not found.
The main activity of 't Pleintje (Taxi) BVBA is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 't Pleintje (Taxi) BVBA is not available. You also can look at reviews of 't Pleintje (Taxi) BVBA, open positions, location of 't Pleintje (Taxi) BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 't Pleintje (Taxi) BVBA, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 't Pleintje (Taxi) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 't Pleintje (Taxi) BVBA, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 't Pleintje (Taxi) BVBA, employees, financial statistics.