Outils Lagneau S.A.

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Outils Lagneau S.A.
Private companiesInsurance Carriers • Outils Lagneau S.A.

Contactgegevens Outils Lagneau S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Outils Lagneau S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Outils Lagneau S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Saint-Gilles 21, B-5590 Ciney, België

Telefoon (phone): (083) 213665 (083) 213665

Fax (fax): (083) 214960 (083) 214960

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Outils Lagneau S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Outils Lagneau S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Outils Lagneau S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Outils Lagneau S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Outils Lagneau S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Outils Lagneau S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Outils Lagneau S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Outils Lagneau S.A.
Products information Outils Lagneau S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02923706054
Ondernemingsnummer: 8158416748
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 208,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Outils Lagneau S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Outils Lagneau S.A.
(Get full report from official database of BE for Outils Lagneau S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Outils Lagneau S.A.
Addition kinds of activities for Outils Lagneau S.A.

144201. Zandwinning | Sand mining
769913. Reparatie van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repair services
962199. Reglement, administratie van vervoer, nv | Regulation, administration of transportation, nec
09199901. Gekweekte parelproductie | Cultured pearl production
20150905. Pastrami, pluimvee | Pastrami, poultry
20419907. Graanmolens (behalve rijst) | Grain mills (except rice)
26799901. Boekomslag, papier | Book covers, paper
28420501. Stofzachters | Fabric softeners
32810505. Grafstenen, gesneden steen (niet alleen afwerking of lettering) | Tombstones, cut stone (not finishing or lettering only)

Werken bij Outils Lagneau S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Outils Lagneau S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Outils Lagneau S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Outils Lagneau S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

  • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Traineeship Banking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • JUNIOR ACCOUNTANT M/V (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de bouwsector, zijn we op zoek naar een gemotiveerde Junior Accountant. Je zal doorheen jouw carrière verder opgeleid worden binnen boekhouding. Je start bij het begin en staat o.a. mee in voor het inboeken van aan- en verkoopfacturen. Met andere woorden ondersteun je de hoofdboekhouders op verschillende boekhoudkundige vlakken.

  • boekhouder m/v (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CLAEYS

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij het verwerken en afsluiten van de boekhouding van zelfstandigen en KMO's.

  • Apotheek afgevaardigde met een eerste bewezen sales ervaring! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Quintiles

    Type: Vaste Job

    Professionals in de gezondheidszorg overtuigen Een specifiek product of therapeutisch domein beheren Als apotheek afgevaardigde, ben je de cruciale link tussen je pharmaceutisch bedrijf en de apotheek in je regio. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van een verschillende producten in jouw territorium, en voor het opbouwen van waardevolle partnerships met belangrijke besluitvormers binnen de gezondheidszorg, in dit geval de apothekers. Je benut je externe sales ervaring op het vlak van verkopen en onderhandelen, je te positioneren en van de concurrentie en jezelf te onderscheiden. Belangrijke professionals in de gezondheidszorg overtuigen Zelfstandig werken op basis van een sterke ondersteuning Samen gaan we voor vooruitgang binnen de gezondheidszorg Profiel * Je beschikt over een hoger diploma, Master en/of Bachelor +3/+4 (wetenschappelijk, paramedisch of commercieel). * Je beschikt over een eerste professionele ervaring : enkel kandidaturen met een eerste externe sales ervaring worden in aanmerking genomen * Je bent enthousiast – leergierig – positief ingesteld – resultaatgericht – ondernemend en flexibel * Je beschikt over uitstekende communicatieve en relationele vaardigheden * Je beschikt over een rijbewijs, type B * Je hebt een bovengemiddelde affiniteit met het medisch/wetenschappelijke vakgebied * Je houdt van verkoop & koude prospectie schrift je allesbehalve af We zoeken mensen woonachtig op de volgende regio's : - Anwterpen - Limburg - Oost Vlaanderen - West Vlaanderen

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

  • Reclame bedeler in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Support Engineer Engineering Tools (AutoCAD, PDMS, ...) regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van het Support team. Je ondersteunt de eindgebruikers met tools zoals AutoDESK (AutoCAD en Plant3D), AVEVA PDMS/E3D of Hexagon.

  • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALSPUT HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

Zoek naar antwoorden van Outils Lagneau S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Outils Lagneau S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Outils Lagneau S.A.. Laat een reactie achter voor Outils Lagneau S.A.. Outils Lagneau S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Outils Lagneau S.A.. Leave a respond for Outils Lagneau S.A.. Outils Lagneau S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Outils Lagneau S.A. op de google maps. Adres en contacten Outils Lagneau S.A.
Location of Outils Lagneau S.A. on the google maps. Address and contacts of Outils Lagneau S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Outils Lagneau S.A. Outils Lagneau S.A.: Ytong NV | Bara Plastic SPRL | DONNERS S | Avecom NV | michael chua

Other related companies as Outils Lagneau S.A.: Ytong NV | Bara Plastic SPRL | DONNERS S | Avecom NV | michael chua

Outils Lagneau S.A. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Outils Lagneau S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02923706054. Het bedrijf Outils Lagneau S.A. bevindt zich op het adres: Rue Saint-Gilles 21, B-5590 Ciney. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 208,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Outils Lagneau S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Outils Lagneau S.A. is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Outils Lagneau S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Outils Lagneau S.A., openstaande posities, locatie van Outils Lagneau S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Outils Lagneau S.A. is a company, that was registered 1989 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Outils Lagneau S.A., company assigned to the tax number BE02923706054. The company Outils Lagneau S.A. is located at the address: Rue Saint-Gilles 21, B-5590 Ciney. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 208,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Outils Lagneau S.A. were not found.
The main activity of Outils Lagneau S.A. is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Outils Lagneau S.A. is not available. You also can look at reviews of Outils Lagneau S.A., open positions, location of Outils Lagneau S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Outils Lagneau S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Outils Lagneau S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Outils Lagneau S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Outils Lagneau S.A., employees, financial statistics.