Metallisatie Vanparys BVBA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Metallisatie Vanparys BVBA
Private companiesMotion Pictures • Metallisatie Vanparys BVBA

Contactgegevens Metallisatie Vanparys BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Metallisatie Vanparys BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Metallisatie Vanparys BVBA

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Industrieweg 27,8800, België

Telefoon (phone): 051 24 40 34 051 24 40 34

Fax (fax): 051 22 97 00 051 22 97 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Metallisatie Vanparys BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Metallisatie Vanparys BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Metallisatie Vanparys BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Metallisatie Vanparys BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Metallisatie Vanparys BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Metallisatie Vanparys BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Metallisatie Vanparys BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Metallisatie Vanparys BVBA
Products information Metallisatie Vanparys BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07671447753
Ondernemingsnummer: 1820953369
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Metallisatie Vanparys BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Metallisatie Vanparys BVBA
(Get full report from official database of BE for Metallisatie Vanparys BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Metallisatie Vanparys BVBA
Addition kinds of activities for Metallisatie Vanparys BVBA

344401. Culverts, flumes en pijpen | Culverts, flumes, and pipes
20260000. Vloeistofmelk | Fluid milk
24290303. Gordelroos, hout: gesaagd of met de hand gesplitst | Shingles, wood: sawed or hand split
27829900. Blankboeken en Looseleafbinders, Nood | Blankbooks and looseleaf binders, nec
73740000. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation

Werken bij Metallisatie Vanparys BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Metallisatie Vanparys BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Metallisatie Vanparys BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Metallisatie Vanparys BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Technical Sales Assistant M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar Technical Sales Assitant M/V. Als Technical Sales zal je verantwoordelijk zijn voor de effectieve en margebewuste verkoop en het leveren van technisch advies aan de klant. In communicatie met de klant en in samenwerking met de externe verkopers detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Je staat in voor het opstellen van offertes en de concrete opvolging hiervan. Je maakt duidelijke afspraken met de klant aangaande levertermijnen, aantallen, facturatie, etc. Verder werk je samen met de external sales aan projecten rond specifieke technische oplossingen.

  • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

  • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

  • Kelner (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de bediening, tafels afruimen, drank en eten inzetten, afrekenen

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Onderhoudsmechanicus (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    •Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. •Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. •Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. •Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

  • Monteur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een MONTEUR BOVENLEIDING Je staat in voor het monteren en demonteren van onderdelen aan de bovenleiding, afrollen van kabels, bedienen spoormachines en het plaatsen van funderingspalen

  • Elmos - Security Consultant / Project Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings ...) Good understanding of project methodologies and project management Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage

  • Leercontract Bristol Sint-Pieters-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Leercontract

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • zaalmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

  • weekend hulp zaal (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ALBATROS

    Type: Flexijob

    serveren van klaargemaakte gerechten alsook de dranken inzetten en de tafels terug in orde zetten.

Zoek naar antwoorden van Metallisatie Vanparys BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Metallisatie Vanparys BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Metallisatie Vanparys BVBA. Laat een reactie achter voor Metallisatie Vanparys BVBA. Metallisatie Vanparys BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Metallisatie Vanparys BVBA. Leave a respond for Metallisatie Vanparys BVBA. Metallisatie Vanparys BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Metallisatie Vanparys BVBA op de google maps. Adres en contacten Metallisatie Vanparys BVBA
Location of Metallisatie Vanparys BVBA on the google maps. Address and contacts of Metallisatie Vanparys BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Metallisatie Vanparys BVBA Metallisatie Vanparys BVBA: EXELMANS VANDE CAN BVBA | Vanpee Consulting BVBA | Cassart Special Products SA | Equator S.A. | Guitare Diffusion

Other related companies as Metallisatie Vanparys BVBA: EXELMANS VANDE CAN BVBA | Vanpee Consulting BVBA | Cassart Special Products SA | Equator S.A. | Guitare Diffusion

Metallisatie Vanparys BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is Metallisatie Vanparys BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07671447753. Het bedrijf Metallisatie Vanparys BVBA bevindt zich op het adres: Industrieweg 27,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 144,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Metallisatie Vanparys BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Metallisatie Vanparys BVBA is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Metallisatie Vanparys BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Metallisatie Vanparys BVBA, openstaande posities, locatie van Metallisatie Vanparys BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Metallisatie Vanparys BVBA is a company, that was registered 2014 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is Metallisatie Vanparys BVBA, company assigned to the tax number BE07671447753. The company Metallisatie Vanparys BVBA is located at the address: Industrieweg 27,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 144,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Metallisatie Vanparys BVBA were not found.
The main activity of Metallisatie Vanparys BVBA is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Metallisatie Vanparys BVBA is not available. You also can look at reviews of Metallisatie Vanparys BVBA, open positions, location of Metallisatie Vanparys BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Metallisatie Vanparys BVBA, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Metallisatie Vanparys BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Metallisatie Vanparys BVBA, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Metallisatie Vanparys BVBA, employees, financial statistics.