Acatris Brewing

Contactgegevens Acatris Brewing: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Acatris Brewing: address, phone, fax, email, website, opening hours

Acatris Brewing

Regio (region): Londerzeel, België

Adres (address): Ambachtsstraat 6,1840, België

Telefoon (phone): 052 31 95 24 052 31 95 24

Fax (fax): 052 31 95 24 052 31 95 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Acatris Brewing: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Acatris Brewing"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Acatris Brewing"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Acatris Brewing, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Acatris Brewing. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Acatris Brewing, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Acatris Brewing. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Acatris Brewing
Products information Acatris Brewing

BTW identificatienummer (tax): BE03391448974
Ondernemingsnummer: 6814514160
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Acatris Brewing zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Acatris Brewing
(Get full report from official database of BE for Acatris Brewing)

Aanvulling soorten activiteiten voor Acatris Brewing
Addition kinds of activities for Acatris Brewing

072199. Gewasbescherming en bescherming, niet inbegrepen | Crop planting and protection, nec
10410101. Open pit goudmijn | Open pit gold mining
27590702. Broodverpakkingen: drukwerk, NSK | Bread wrappers: printing, nsk
34839913. Torpedo's en delen (verordeningen) | Torpedoes and parts (ordnance)
35190205. Radiatoren, stationaire motor | Radiators, stationary engine
38510109. Bril | Spectacles
39999907. Decalcomania werk, behalve op China en glas | Decalcomania work, except on china and glass

Werken bij Acatris Brewing: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Acatris Brewing: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Acatris Brewing. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Acatris Brewing. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundigen acute geriatrie (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel kijken we uit naar verpleegkundigen voor de acute geriatrie.

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • All-Round Bediende. (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een All-Round Bediende met een sterke persoonlijkheid en een Junior ervaring. Jouw takenpakket: Je bouwt via telefonische en elektronische contacten een solide vertrouwensrelatie op met de klanten. Je staat garant voor een perfecte serviceverlening en behandelt inkomende aanvragen van klanten. Je vormt een hecht team met de vertegenwoordigers en de interne calculators en ondersteunt hun met de sales activiteiten: opvolging lopende projecten, offertes, leads, Je staat in voor retourzendingen, klachten, controle van de bestellingen...

  • Magazijnier/Chauffeur C (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker verpakking/chauffeur C zal je instaan voor het verpakken van charcuterie. Je zal eveneens enkele dagen per week leveringen doen bij klanten met de vrachtwagen (rijbewijs C). Je zal werken van maandag tem vrijdag. En dit van 6u30 tem 14u50.

  • Installateur centrale verwarming / sanitair regio Heist o/d Berg (verloning bouw) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur wordt u ingeschakeld voor de complete installatie van HVAC projecten. U werkt in een team met een aantal andere collega's. Hoe groter het project, hoe groter ook het team waarin u werkt.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Professioneel schilder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio TIELT/WEST-VLAANDEREN) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: T2018

  • Meetings and Events Consultant (Duitsland)

    Regio: Duitsland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Zelfstandige Parketplaatser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: PARKET DE RYCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als parketplaatser sta je in voor het leveren en plaatsen van massieve en legklare parketvloer, het renoveren van parket, het plaatsen van randafwerkingen en traptreden, alsook onderhoud en herstellingen van parketvloer. Je zorgt voor een prachtige parketvloer voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor klanten in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en omgeving.

  • Account Manager Oost-Vlaanderen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACE MANAGEMENT BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ontwikkelen van een klantenportefeuille door het bezoeken van klanten op afspraak, prospectie en verder uitbouwen van je eigen regio. Het beheren van alle lopende en nieuwe contracten. Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig. Je bent commercieel aangelegd en resultaatgericht. Je bent sociaal, klantvriendelijk, hebt een groot doorzettingsvermogen en beschikt over een commerciële feeling.

Zoek naar antwoorden van Acatris Brewing in sociale netwerken
Look for responds of Acatris Brewing in social networks

Lees alle opmerkingen voor Acatris Brewing. Laat een reactie achter voor Acatris Brewing. Acatris Brewing bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Acatris Brewing. Leave a respond for Acatris Brewing. Acatris Brewing on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Acatris Brewing op de google maps. Adres en contacten Acatris Brewing
Location of Acatris Brewing on the google maps. Address and contacts of Acatris Brewing

Andere gerelateerde bedrijven als come Acatris Brewing Acatris Brewing: Deal SA | ADP BELGIUM CVA | Vanenco BVBA | Internat Autonome Mixte de la Communauté Française | Chromo Plus B.V.B.A.-S.P.R.L.

Other related companies as Acatris Brewing: Deal SA | ADP BELGIUM CVA | Vanenco BVBA | Internat Autonome Mixte de la Communauté Française | Chromo Plus B.V.B.A.-S.P.R.L.

Acatris Brewing is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Londerzeel, België. De volledige naam van het bedrijf is Acatris Brewing, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03391448974. Het bedrijf Acatris Brewing bevindt zich op het adres: Ambachtsstraat 6,1840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 671,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Acatris Brewing zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Acatris Brewing is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Acatris Brewing is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Acatris Brewing, openstaande posities, locatie van Acatris Brewing op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Acatris Brewing is a company, that was registered 2017 in Londerzeel region, Belgium. Full name of company is Acatris Brewing, company assigned to the tax number BE03391448974. The company Acatris Brewing is located at the address: Ambachtsstraat 6,1840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 671,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Acatris Brewing were not found.
The main activity of Acatris Brewing is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Acatris Brewing is not available. You also can look at reviews of Acatris Brewing, open positions, location of Acatris Brewing on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Acatris Brewing, Londerzeel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Acatris Brewing, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Acatris Brewing, Londerzeel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Acatris Brewing, employees, financial statistics.