Peeraer Financial Planning BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Peeraer Financial Planning BVBA
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Peeraer Financial Planning BVBA

Contactgegevens Peeraer Financial Planning BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peeraer Financial Planning BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peeraer Financial Planning BVBA

Regio (region): Schilde ('s Gravenwezel), België

Adres (address): Swaenebeecklaan 24,2970, België

Telefoon (phone): 03 383 62 95 03 383 62 95

Fax (fax): +32 (84) 590-21-88 +32 (84) 590-21-88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peeraer Financial Planning BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peeraer Financial Planning BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peeraer Financial Planning BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peeraer Financial Planning BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peeraer Financial Planning BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peeraer Financial Planning BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peeraer Financial Planning BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peeraer Financial Planning BVBA
Products information Peeraer Financial Planning BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09631408691
Ondernemingsnummer: 4027008056
Hoofdstad (capital): 825,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Peeraer Financial Planning BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peeraer Financial Planning BVBA
(Get full report from official database of BE for Peeraer Financial Planning BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peeraer Financial Planning BVBA
Addition kinds of activities for Peeraer Financial Planning BVBA

873301. Niet-commerciële biologische onderzoeksorganisatie | Noncommercial biological research organization
14559900. Kaolin en bal klei, nec | Kaolin and ball clay, nec
25110301. Wieg: hout | Cradles: wood
26110100. Pulpmolens, chemische en semichemische verwerking | Pulp mills, chemical and semichemical processing
32920100. Asbesttextiel, behalve isolatiemateriaal | Asbestos textiles, except insulating material

Werken bij Peeraer Financial Planning BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peeraer Financial Planning BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peeraer Financial Planning BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peeraer Financial Planning BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • CALCULATOR/AANKOPER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/aankoper zijn we op zoek naar iemand die steeds op zoek gaat naar de beste prijzen op de markt. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Lastenboeken analyseren en plannen; Offertes bestuderen en vergelijken van leveranciers en onderaannemers voor aanbestedingen; Offertes opmaken voor openbare en privé- aanbestedingen; Prijsvergelijkingen opstellen.

  • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Administratieve bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • TECHNIEKER VOOR HET PLAATSEN VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TAVATI SECURITY

    Type: Vaste Job

    Plaatsing van inbraakbeveiligingsystemen, camerabewakingsystemen, branddetectie, toegangscontrole,... Je werkt in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Optelec

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

  • Magazijnmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opbellen van klanten om te laten weten dat hun bestelling klaar staat Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Kortom: jij bent verantwoordelijk voor het kloppend hart van onze winkel, het magazijn

  • Zelfstandige uitbater Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STANDAARD BOEKHANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Droom je ervan een eigen winkel te beheren? Voor onze Standaard Boekhandel in Herentals zijn we op zoek naar een uitgelezen zelfstandige uitbater (m/v/x). Zin om mee te schrijven aan een nieuw verhaal?

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    As a headhunter, I am specialized in the placement of Senior Freelance in Change and Project Management troughout the Belgian Financial Sector. I am currently working on an exclusive opportunity in Brussels to join my clients team on a very long term assignment. I am looking for a Functional Analyst. Requirements Experience as Functional Analyst Previous experience in signing authentification Technical backround Trilingual (FR - ENG - NL) My client is ready to interview candidates next week. If you are interested or know someone who is interested, let me know when is the best time to reach the person. Thanks in advance for your feedback!

Zoek naar antwoorden van Peeraer Financial Planning BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Peeraer Financial Planning BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peeraer Financial Planning BVBA. Laat een reactie achter voor Peeraer Financial Planning BVBA. Peeraer Financial Planning BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peeraer Financial Planning BVBA. Leave a respond for Peeraer Financial Planning BVBA. Peeraer Financial Planning BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peeraer Financial Planning BVBA op de google maps. Adres en contacten Peeraer Financial Planning BVBA
Location of Peeraer Financial Planning BVBA on the google maps. Address and contacts of Peeraer Financial Planning BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Peeraer Financial Planning BVBA Peeraer Financial Planning BVBA: Lenaerts A | SMARTLINE (VOORHEEN VEKA) | Gemaco NV | EXPRESS GAZON | Albatros Contracting NV

Other related companies as Peeraer Financial Planning BVBA: Lenaerts A | SMARTLINE (VOORHEEN VEKA) | Gemaco NV | EXPRESS GAZON | Albatros Contracting NV

Peeraer Financial Planning BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Schilde ('s Gravenwezel), België. De volledige naam van het bedrijf is Peeraer Financial Planning BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09631408691. Het bedrijf Peeraer Financial Planning BVBA bevindt zich op het adres: Swaenebeecklaan 24,2970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 825,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Peeraer Financial Planning BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Peeraer Financial Planning BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peeraer Financial Planning BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peeraer Financial Planning BVBA, openstaande posities, locatie van Peeraer Financial Planning BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Peeraer Financial Planning BVBA is a company, that was registered 2015 in Schilde ('s Gravenwezel) region, Belgium. Full name of company is Peeraer Financial Planning BVBA, company assigned to the tax number BE09631408691. The company Peeraer Financial Planning BVBA is located at the address: Swaenebeecklaan 24,2970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 825,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Peeraer Financial Planning BVBA were not found.
The main activity of Peeraer Financial Planning BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Peeraer Financial Planning BVBA is not available. You also can look at reviews of Peeraer Financial Planning BVBA, open positions, location of Peeraer Financial Planning BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peeraer Financial Planning BVBA, Schilde ('s Gravenwezel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peeraer Financial Planning BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peeraer Financial Planning BVBA, Schilde ('s Gravenwezel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peeraer Financial Planning BVBA, employees, financial statistics.