ADS INDUSTRIES NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • ADS INDUSTRIES NV
Private companiesMotion Pictures • ADS INDUSTRIES NV

Contactgegevens ADS INDUSTRIES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADS INDUSTRIES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADS INDUSTRIES NV

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Generaal Gratrystraat 94,1030, België

Telefoon (phone): 02 735 99 91 02 735 99 91

Fax (fax): 02 733 89 31 02 733 89 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADS INDUSTRIES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADS INDUSTRIES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADS INDUSTRIES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADS INDUSTRIES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADS INDUSTRIES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADS INDUSTRIES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADS INDUSTRIES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADS INDUSTRIES NV
Products information ADS INDUSTRIES NV

BTW identificatienummer (tax): BE06514038085
Ondernemingsnummer: 5156951904
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 734,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ADS INDUSTRIES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADS INDUSTRIES NV
(Get full report from official database of BE for ADS INDUSTRIES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADS INDUSTRIES NV
Addition kinds of activities for ADS INDUSTRIES NV

8732. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
508508. Schuurmiddelen en lijmen | Abrasives and adhesives
23359901. Jurken, papier, gesneden en gesneden | Dresses,paper, cut and sewn
34999912. Wrijving materiaal, gemaakt van poedervormig metaal | Friction material, made from powdered metal
36940205. Ontstekingssystemen, hoge frequentie | Ignition systems, high frequency
37510100. Motorfietsen en aanverwante onderdelen | Motorcycles and related parts
39310509. vibrafoons | Vibraphones
39519909. Stylografische pennen en onderdelen | Stylographic pens and parts
50649903. Elektrische huishoudelijke apparaten, nec | Electric household appliances, nec
94310404. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, lokale overheid | Administration of public health programs, local government

Werken bij ADS INDUSTRIES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADS INDUSTRIES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADS INDUSTRIES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADS INDUSTRIES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker | Goede kennis Duits | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de customer service? Spreek jij vloeiend Duits, ben jij klantgericht en een ware teamplayer? Wij hebben de ideale opportuniteit voor jou. Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming te Lommel, zoeken wij momenteel een communicatieve customer service medewerker met een grondige kennis van het Duits! Takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten; Je voorziet hen van de nodige informatie in verband met de producten; Je behandelt de inkomende klachten en voorziet een oplossing; Je registreert de klachten in het systeem en handelt deze volledig af; Je verwerkt orders tegen het vooropgestelde tijdstip; Je bent ook verantwoordelijk voor voorraadbeheer en geeft deze door aan de Planning; Je bereidt de facturatie voor, controleert en verstuurt ze; Je doet ook de volledige agendabeheer, plant afspraken in en communiceert deze naar de nodige afdelingen; Je zorgt ervoor dat alles administratief correct verwerkt is. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verpleegkundige in de thuiszorg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de dagelijkse totaal verzorging van de patiënt in zijn eigen Habitat. Dit omvat buiten de dagelijkse hygiënische zorg ook specifieke therapiën, wondzorgen, injecties, .... Je staat ook in voor de administratie en het invullen van het patiëntendossier waarvoor je een tablet ter beschikking krijgt.

  • Heftruckchauffeur - Twee ploegen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor onmiddellijke opstart. Jouw taakomschrijving: - vervoeren van afgewerkte tapijtrollen naar het magazijn (pinclarck). - Stockeren van coupons. - Opmaken van verzenddocumenten.

  • Controleur/inpakker vaste late (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het toonaangevendste bedrijf te Oevel/Westerlo zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Een greep uit jouw takenpakket: *controle temperatuur *inpak *verzending *….

  • Werfleider Asfalt (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van werfleider asfalt zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Opvolgen van werven en ondersteunen van de projectleider en het afdelingshoofd; Opdrachten uitdelen in verband met de uitvoering; verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de werf rekening houdend met de veiligheid van alle betrokken partijen; Waken over de budgetten en letten op de vooruitgang van een project; Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van het materieel; Je werkt samen met de projectleider en het afdelingshoofd waarbij je rapporteert aan de projectleider.

  • MONTEURS (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor vakkundige installatie van poorten en zonwering zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatiewerken. Je hebt technische ervaring en kennis van verschillende materialen zoals metaal, hout, kunststof.

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

    Type: Vaste Job

    Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Bornem-Puurs-Willebroek (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

  • BIS-stage chauffeur/logistiek medewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ECOSO NIEL

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als chauffeur en logistiek medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: ● Je haalt goederen op bij de klanten met de vrachtwagen ● Je levert goederen bij onze klanten met de vrachtwagen ● Je doet interne ritten met de vrachtwagen tussen onze vestigingen ● Je haalt goederen op bij de omliggende containerparken ● Je beheert mee het magazijn ● Je neemt goederen in ontvangst van de klanten ● Je registreert deze goederen ● Je helpt mee in het sorteren van goederen die niet verkocht werden ● Je helpt mee met het monteren en demonteren van meubelen

Zoek naar antwoorden van ADS INDUSTRIES NV in sociale netwerken
Look for responds of ADS INDUSTRIES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADS INDUSTRIES NV. Laat een reactie achter voor ADS INDUSTRIES NV. ADS INDUSTRIES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADS INDUSTRIES NV. Leave a respond for ADS INDUSTRIES NV. ADS INDUSTRIES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADS INDUSTRIES NV op de google maps. Adres en contacten ADS INDUSTRIES NV
Location of ADS INDUSTRIES NV on the google maps. Address and contacts of ADS INDUSTRIES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ADS INDUSTRIES NV ADS INDUSTRIES NV: M & P Brasseries SPRL | Filiaert Veiligheid NV | GARAGE DE DIJLE BVBA | Lift Construct BVBA | Vandevoorde J SPRL

Other related companies as ADS INDUSTRIES NV: M & P Brasseries SPRL | Filiaert Veiligheid NV | GARAGE DE DIJLE BVBA | Lift Construct BVBA | Vandevoorde J SPRL

ADS INDUSTRIES NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is ADS INDUSTRIES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06514038085. Het bedrijf ADS INDUSTRIES NV bevindt zich op het adres: Generaal Gratrystraat 94,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 734,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ADS INDUSTRIES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADS INDUSTRIES NV is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADS INDUSTRIES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADS INDUSTRIES NV, openstaande posities, locatie van ADS INDUSTRIES NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADS INDUSTRIES NV is a company, that was registered 2012 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is ADS INDUSTRIES NV, company assigned to the tax number BE06514038085. The company ADS INDUSTRIES NV is located at the address: Generaal Gratrystraat 94,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 734,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ADS INDUSTRIES NV were not found.
The main activity of ADS INDUSTRIES NV is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ADS INDUSTRIES NV is not available. You also can look at reviews of ADS INDUSTRIES NV, open positions, location of ADS INDUSTRIES NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADS INDUSTRIES NV, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADS INDUSTRIES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADS INDUSTRIES NV, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADS INDUSTRIES NV, employees, financial statistics.