HOBBY & GARDEN SPRL

Contactgegevens HOBBY & GARDEN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOBBY & GARDEN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOBBY & GARDEN SPRL

Regio (region): Fleurus (Wanfercée-Baulet), België

Adres (address): Rue Trieu Bernard 28,6224, België

Telefoon (phone): 071 81 51 70 071 81 51 70

Fax (fax): 071 87 43 11 071 87 43 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOBBY & GARDEN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOBBY & GARDEN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOBBY & GARDEN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOBBY & GARDEN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOBBY & GARDEN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOBBY & GARDEN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOBBY & GARDEN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOBBY & GARDEN SPRL
Products information HOBBY & GARDEN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03439788818
Ondernemingsnummer: 3821838378
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 444,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in HOBBY & GARDEN SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOBBY & GARDEN SPRL
(Get full report from official database of BE for HOBBY & GARDEN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOBBY & GARDEN SPRL
Addition kinds of activities for HOBBY & GARDEN SPRL

724199. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec
869900. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec
33120202. Sponge ijzer | Sponge iron
38290406. Spanning, spanning en fout detectie / meetapparatuur | Stress, strain, and flaw detecting/measuring equipment
51360103. Hoeden, mannen en jongens ' | Hats, men's and boys'
73789900. Computer onderhoud en reparatie, nec | Computer maintenance and repair, nec
78120104. Industriële film productie | Industrial motion picture production

Werken bij HOBBY & GARDEN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOBBY & GARDEN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOBBY & GARDEN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOBBY & GARDEN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Spuiter/natlakker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een spuiter/natlakker. Je staat in voor: - ophangen van machine -onderdelen, soms manueel ontvetten - elektrostatisch spuiten/natlakken van de onderdelen - afnemen en verpakken van de onderdelen

  • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

  • DNV technieker (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

  • Carrossier- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U zal tewerkgesteld worden in de carrosserie afdeling.

  • Student verkoop charcuterie St TRuiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in St Truiden weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudent (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • Tijdelijk Administratief Medewerker - Consultant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis Projects

    Type: Vaste Job

    Als Administratief Medewerker zal je technische gegevens in de databank InfraRef ingeven. Deze gegevens zijn cruciaal voor berekeningen met betrekking tot netwerkplanning en - uitbating. Tot op vandaag ontbreekt een heel groot deel van de gegevens of zijn ze niet correct ingevoerd, waardoor InfraRef hiervoor nog niet kon ingezet worden. Je bent verantwoordelijk voor: - Het opzoeken, verwerken en aanvullen van nieuwe gegevens in de Infraref-databank; - Het verifiëren van bestaande gegevens door ze op te zoeken in schema's en indien nodig data corrigeren in de Infraref-databank databank met betrekking tot de technische gegevens van vermogentransformatoren en hun neuterpuntaansluitingen.

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

  • Psychomotorisch Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega om ons team van pediatrische collega’s te vervoegen. Op termijn kan dit uitgebouwd worden naar een halftijdse betrekking. Interesse in neurologische revalidatie bij kinderen hierbij is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als op school gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, ouders, leerkrachten), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: LA BRASSERIE

    Type: Flexijob

    flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

Zoek naar antwoorden van HOBBY & GARDEN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of HOBBY & GARDEN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOBBY & GARDEN SPRL. Laat een reactie achter voor HOBBY & GARDEN SPRL. HOBBY & GARDEN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOBBY & GARDEN SPRL. Leave a respond for HOBBY & GARDEN SPRL. HOBBY & GARDEN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOBBY & GARDEN SPRL op de google maps. Adres en contacten HOBBY & GARDEN SPRL
Location of HOBBY & GARDEN SPRL on the google maps. Address and contacts of HOBBY & GARDEN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come HOBBY & GARDEN SPRL HOBBY & GARDEN SPRL: Everaert M | Sofim VZW | Multiprint SA | JURESTA BELGIUM NV | de Crayencour asbl

Other related companies as HOBBY & GARDEN SPRL: Everaert M | Sofim VZW | Multiprint SA | JURESTA BELGIUM NV | de Crayencour asbl

HOBBY & GARDEN SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Fleurus (Wanfercée-Baulet), België. De volledige naam van het bedrijf is HOBBY & GARDEN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03439788818. Het bedrijf HOBBY & GARDEN SPRL bevindt zich op het adres: Rue Trieu Bernard 28,6224. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 444,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in HOBBY & GARDEN SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOBBY & GARDEN SPRL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOBBY & GARDEN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOBBY & GARDEN SPRL, openstaande posities, locatie van HOBBY & GARDEN SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOBBY & GARDEN SPRL is a company, that was registered 2007 in Fleurus (Wanfercée-Baulet) region, Belgium. Full name of company is HOBBY & GARDEN SPRL, company assigned to the tax number BE03439788818. The company HOBBY & GARDEN SPRL is located at the address: Rue Trieu Bernard 28,6224. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 444,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in HOBBY & GARDEN SPRL were not found.
The main activity of HOBBY & GARDEN SPRL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOBBY & GARDEN SPRL is not available. You also can look at reviews of HOBBY & GARDEN SPRL, open positions, location of HOBBY & GARDEN SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOBBY & GARDEN SPRL, Fleurus (Wanfercée-Baulet): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOBBY & GARDEN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOBBY & GARDEN SPRL, Fleurus (Wanfercée-Baulet): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOBBY & GARDEN SPRL, employees, financial statistics.