Technics & Applications (T & A) BVBA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Technics & Applications (T & A) BVBA
Private companiesLeather and Leather Products • Technics & Applications (T & A) BVBA

Contactgegevens Technics & Applications (T & A) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Technics & Applications (T & A) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Technics & Applications (T & A) BVBA

Regio (region): Olen, België

Adres (address): Industrielaan 12B,2250, België

Telefoon (phone): 014 23 74 95 014 23 74 95

Fax (fax): 014 23 74 96 014 23 74 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Technics & Applications (T & A) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Technics & Applications (T & A) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Technics & Applications (T & A) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Technics & Applications (T & A) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Technics & Applications (T & A) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Technics & Applications (T & A) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Technics & Applications (T & A) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Technics & Applications (T & A) BVBA
Products information Technics & Applications (T & A) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01713562011
Ondernemingsnummer: 1668243408
Hoofdstad (capital): 451,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Technics & Applications (T & A) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Technics & Applications (T & A) BVBA
(Get full report from official database of BE for Technics & Applications (T & A) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Technics & Applications (T & A) BVBA
Addition kinds of activities for Technics & Applications (T & A) BVBA

399906. Paraplu's, rieten en delen | Umbrellas, canes, and parts
22210413. Vinyon breedgeweven stoffen | Vinyon broadwoven fabrics
28210401. Koolhydraten kunststoffen | Carbohydrate plastics
28510206. Lak: basen, dopen, dunner | Lacquer: bases, dopes, thinner
28910105. Afdichtingswas | Sealing wax
50920206. Speelkaarten | Playing cards
51480100. fruit | Fruits
59990604. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment

Werken bij Technics & Applications (T & A) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Technics & Applications (T & A) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Technics & Applications (T & A) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Technics & Applications (T & A) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Contact (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO INHOUSE POWER TOOLS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Atlas Copco is wereldwijd werkzaam in meer dan 180 landen, met 5 vestigingen in België. Atlas Copco Power Tools Distribution is een distributiecentrum voor pneumatisch en elektrisch handgereedschap, machines en gereedschappen voor allerhande constructie- en afbraakwerken. Met een team van 250 medewerkers leveren wij wereldwijd logistieke dienstverlening voor Atlas Copco Industrial Technique en Power Technique Medewerker Customer Care M/V

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Munsterbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MUNSTERBILZEN)

    Regio: MUNSTERBILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Halle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP regio groot Nevele - Drongen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Jobstudent verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: BECKERS

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: het onthaal van onze klanten, hun wensen vaststellen en het advisren van onze producten. Dit eveneens met een glimlach het klaarzetten en verwerken van bestellingen het correct gebruik van de kassa de aanvul en het presenteren van onze producten de orde en algemene netheid van de winkel

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • Medewerker registratie Foodlabo - late shift (m/v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: EUROFINS FOOD TESTING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Eurofins Food Testing voert laboanalyses uit op diverse voedingsstalen. Als administratief medewerker in de afdeling registratie ben je verantwoordelijk voor volgende taken: permanentie receptie (in ontvangst nemen van voedingsstalen afgeleverd door klanten of koeriers) het correct registreren van inkomende voedingsstalen in het softwarepakket (input parameters en andere info), bij onduidelijkheden de klant contacteren facturatie van de geregistreerde monsters

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Sales (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UPGRADE ESTATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

  • MOBYUS: Docent Nederlands (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: MOBYUS CVO CAMPUS HERTOGSTRAAT

    Type: Werfreserve

    MOBYUS CVO staat binnen de context van UCLL ( University College Leuven Limburg) in voor de pijler levenslang leren. Met ruim 4200 inschrijvingen voor de opleidingen Nederlands voor Anderstaligen in 2017-2018 is MOBYUS CVO in Leuven een belangrijke speler op het gebied van Nederlands voor Anderstaligen in het volwassenenonderwijs. Voor verscheidene opdrachten zijn wij op korte termijn op zoek naar een: DOCENT Nederlands (M/V)

Zoek naar antwoorden van Technics & Applications (T & A) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Technics & Applications (T & A) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Technics & Applications (T & A) BVBA. Laat een reactie achter voor Technics & Applications (T & A) BVBA. Technics & Applications (T & A) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Technics & Applications (T & A) BVBA. Leave a respond for Technics & Applications (T & A) BVBA. Technics & Applications (T & A) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Technics & Applications (T & A) BVBA op de google maps. Adres en contacten Technics & Applications (T & A) BVBA
Location of Technics & Applications (T & A) BVBA on the google maps. Address and contacts of Technics & Applications (T & A) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Technics & Applications (T & A) BVBA Technics & Applications (T & A) BVBA: Carolus | LOBET ANDRE SPRL | Etablissements Guillaume S.A. | Gorik Vanderreken | de Borrekens,Nicolas

Other related companies as Technics & Applications (T & A) BVBA: Carolus | LOBET ANDRE SPRL | Etablissements Guillaume S.A. | Gorik Vanderreken | de Borrekens,Nicolas

Technics & Applications (T & A) BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Olen, België. De volledige naam van het bedrijf is Technics & Applications (T & A) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01713562011. Het bedrijf Technics & Applications (T & A) BVBA bevindt zich op het adres: Industrielaan 12B,2250. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 451,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Technics & Applications (T & A) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Technics & Applications (T & A) BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Technics & Applications (T & A) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Technics & Applications (T & A) BVBA, openstaande posities, locatie van Technics & Applications (T & A) BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Technics & Applications (T & A) BVBA is a company, that was registered 2003 in Olen region, Belgium. Full name of company is Technics & Applications (T & A) BVBA, company assigned to the tax number BE01713562011. The company Technics & Applications (T & A) BVBA is located at the address: Industrielaan 12B,2250. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 451,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Technics & Applications (T & A) BVBA were not found.
The main activity of Technics & Applications (T & A) BVBA is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Technics & Applications (T & A) BVBA is not available. You also can look at reviews of Technics & Applications (T & A) BVBA, open positions, location of Technics & Applications (T & A) BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Technics & Applications (T & A) BVBA, Olen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Technics & Applications (T & A) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Technics & Applications (T & A) BVBA, Olen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Technics & Applications (T & A) BVBA, employees, financial statistics.