Denatra B.V.B.A.

Contactgegevens Denatra B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Denatra B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Denatra B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 205bus 3, B-9830 Sint-Martens-Latem, België

Telefoon (phone): (09) 3858890 (09) 3858890

Fax (fax): (09) 3858897 (09) 3858897

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Denatra B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Denatra B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Denatra B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Denatra B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Denatra B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Denatra B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Denatra B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Denatra B.V.B.A.
Products information Denatra B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03003906250
Ondernemingsnummer: 8102386474
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 104,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Denatra B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Denatra B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Denatra B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Denatra B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Denatra B.V.B.A.

807101. Testlaboratoria | Testing laboratories
23960204. Linten en bogen, gesneden en gesneden | Ribbons and bows, cut and sewed
24290102. Rubriek, vat (coöperatievoorraad): gesaagd of gesplitst | Heading, barrel (cooperage stock): sawed or split
31110204. Welting leer | Welting leather
38210100. Laboratoriumapparatuur, met uitzondering van verwarming en meting | Laboratory apparatus, except heating and measuring
51220205. Toiletzeep | Toilet soap
83310100. Job training services | Job training services
89990101. Artiest | Artist

Werken bij Denatra B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Denatra B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Denatra B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Denatra B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

  • Chauffeur Rijbewijs C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Antwerpen zijn we opzoek naar een chauffeur C.  Lossen met rolcontainers  Leveren bij horeca klanten

  • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Kapellen/Stabroek (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Maldegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

    Regio: MUNKZWALM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • JOBSTUDENTEN TIJDENS HET JAAR - INPAK RIJSTWAFELS - 2-PLOEGEN OF NACHT (GROTENBERGE)

    Regio: GROTENBERGE

    Bedrijf: SanoRice Belgium

    Type: Studentenjob

    Om vakantie en verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen, is SanoRice op zoek naar diverse jobstudenten! In deze functie sta je samen met je collega's in voor het kwalitatief inpakken van de diverse soorten rijstwafels. Dit is zeer fijn en secuur tempowerk. Daarnaast sta je ook in voor de kwaliteitscontrole en zorg je steeds voor een nette werkplek. Er wordt gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegenrooster: maandag tot en met vrijdag van 6u tot 14u of 14u tot 22u Nacht: Zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je wordt steeds maximaal ingepland in functie van je eigen beschikbaarheid. Werkdagen en werkuren in overleg!

  • HULPKOK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PARKHOTEL

    Type: Vaste Job

    Voor de keuken van ons restaurant zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Je wordt ingeschakeld zowel voor warme als koude gerechten.

  • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

  • logopedist / logopediste (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

Zoek naar antwoorden van Denatra B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Denatra B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Denatra B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Denatra B.V.B.A.. Denatra B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Denatra B.V.B.A.. Leave a respond for Denatra B.V.B.A.. Denatra B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Denatra B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Denatra B.V.B.A.
Location of Denatra B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Denatra B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Denatra B.V.B.A. Denatra B.V.B.A.: VAN RUMST J | ISOLAVA scs | Parts VZW | Tuinen Tom de Winne | Aelterman B.V.B.A.

Other related companies as Denatra B.V.B.A.: VAN RUMST J | ISOLAVA scs | Parts VZW | Tuinen Tom de Winne | Aelterman B.V.B.A.

Denatra B.V.B.A. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Denatra B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03003906250. Het bedrijf Denatra B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 205bus 3, B-9830 Sint-Martens-Latem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 104,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Denatra B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Denatra B.V.B.A. is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Denatra B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Denatra B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Denatra B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Denatra B.V.B.A. is a company, that was registered 1996 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Denatra B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03003906250. The company Denatra B.V.B.A. is located at the address: Kortrijksesteenweg 205bus 3, B-9830 Sint-Martens-Latem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 104,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Denatra B.V.B.A. were not found.
The main activity of Denatra B.V.B.A. is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Denatra B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Denatra B.V.B.A., open positions, location of Denatra B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Denatra B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Denatra B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Denatra B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Denatra B.V.B.A., employees, financial statistics.