GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV
Private companiesTextile Mill Products • GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV

Contactgegevens GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Frankrijklei 64-68,2000, België

Telefoon (phone): +32 (19) 140-31-61 +32 (19) 140-31-61

Fax (fax): +32 (58) 882-49-27 +32 (58) 882-49-27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV
Products information GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV

BTW identificatienummer (tax): BE08333099365
Ondernemingsnummer: 3608703613
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 488,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV
(Get full report from official database of BE for GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV
Addition kinds of activities for GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV

162300. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
01799903. Kokosnoot | Coconut grove
32290105. Kookgereedschap, glas of glaskeramiek | Cooking utensils, glass or glass ceramic
35310802. Backhoe-gemonteerde, hydraulisch aangedreven bijlagen | Backhoe mounted, hydraulically powered attachments
36790112. Golfgeleiders en toebehoren | Waveguides and fittings
59630404. Huishoudelijke verkoop, huis-naar-huis | Houseware sales, house-to-house

Werken bij GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister/Ijzervlechter (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Je leest plannen en werktekeningen. Met houten planken en panelen maak je mallen, die in de bouwsector bekisting worden genoemd. Je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen. Of je monteert gemoduleerde bekistingpanelen. Je verwerkt uitzettingsvoegen, dichting- en stortvoegen in de bekisting. Je stort het beton in de bekisting. Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement, verwijder je de bekisting.

  • Werfleider rioolrenovatie te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een ervaren arbeider rioolrenovatie of iemand die momenteel ploegbaas is in deze discipline en klaar is om de taak van werfleider op zich te nemen. Je bent iemand die van aanpakken weet. Je kan vlot communiceren waardoor je team zeer goed weet wat er dient te gebeuren. Je bent pracktisch ingesteld en steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Dit is een functie waar veel uren worden gemaakt.

  • Bekisters (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    gezocht twee-talige Nederlands / Frans polyvalente bouwvakarbeider voor zwaar werk werf gelegen te kluisbergen je plaatst de betonnen dallen waar elektriciteitkasten op worden geplaast. voor opstart volg je een opleiding ba4 bij Elia

  • Supply Chain Manager (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een supply chain manager. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning (het verbeteren van de processen, het opvolgen van de productie). Achteraf krijg je ook de verantwoordelijkheid van de aankopen (grondstoffen en toebehoren) en het logistieke gedeelte.

  • STUDENT 18+ BIJRIJDER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een student die iedere week doorheen het schooljaar één of twee dagen beschikbaar is om te werken. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.).

  • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

  • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

  • Administratief medewerker / werfopvolger (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TVH CONSULT

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker en werfopvolger ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie van bouwprojecten van diverse aard en omvang. Je ondersteunt de EPB-ingenieur en veiligheidscoördinator in het uitwerken en indienen van de EPB-aangifte en verzamelen van de nodige documenten voor het postinterventiedossier. Je staat in voor het verzamelen en structureren van stavingsdocumenten.Je communiceert met alle bouwpartners (bouwheren, architecten, aannemers, enz.). Je taken zijn: Het opmaken van alle offertes en contracten; Het coördineren van de lopende projecten en verwerken van alle informatie; Het administratief ondersteunen van de EPB-verslaggever en veiligheidscoördinator; Het verzamelen van alle nodige documenten in het kader van de EPB-aangifte en de opmaak van het postinterventiedossier.

  • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

  • Zelfstandige ergotherapeut(e) kinderen (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Sleutelbos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Sleutelbos is een multidisciplinair team van zelfstandigen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde ergotherapeute die graag met kinderen (zelfredzaamheid, fijne motoriek, schrijfmotoriek, rekenproblemen, werkhouding,..) werkt. We zoeken een ergotherapeute die zelfstandig is in hoofd- of bijberoep. Start voorzien januari 2019.

  • Freelance recruiter regio Roeselare / 2 dagen per week (m/v) ( 1285347) (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als freelance assistant voor bepaalde duur, op voltijdse of deeltijdse basis voor een van onze klanten. Je doelstelling? Een tevreden klant, een uitdagend project, een leerschool en een uitbreiding van uw netwerk. Je ervaart zowel kleine bedrijfsstructuren als het reilen en zeilen van grote multinationals, en dit in uiteenlopende sectoren. Je wordt ingezet op diverse boeiende projecten binnen jouw vakdomein. Een eerste mogelijke opdracht is een functie als Recruiter bij onze klant te Roeselare. Hieronder een greep uit jouw takenpakket: • Employer branding via social media : facebook en Linked In campagnes opzetten • Loon en contractvoorstellen uitwerken voor starters • Noden afstemmen met afdelingsverantwoordelijken • Profiel opstellen samen met afdeling en de HR manager • Ondersteuning bij evaluatiegesprekken • Jobadvertenties opmaken • Rekruteren ook van operatoren en technische profielen • Externe contacten met kantoren

  • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV in sociale netwerken
Look for responds of GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV. Laat een reactie achter voor GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV. GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV. Leave a respond for GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV. GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV op de google maps. Adres en contacten GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV
Location of GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV on the google maps. Address and contacts of GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV

Andere gerelateerde bedrijven als come GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV: Frank D | MYRIAM H | A.A.A.A.B.C. SA | Business People Services SPRL | Amelia NV

Other related companies as GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV: Frank D | MYRIAM H | A.A.A.A.B.C. SA | Business People Services SPRL | Amelia NV

GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08333099365. Het bedrijf GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV bevindt zich op het adres: Frankrijklei 64-68,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 488,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV, openstaande posities, locatie van GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV is a company, that was registered 2001 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV, company assigned to the tax number BE08333099365. The company GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV is located at the address: Frankrijklei 64-68,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 488,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV were not found.
The main activity of GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV is not available. You also can look at reviews of GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV, open positions, location of GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEM. VERZEK.KAS VAN BOUWWERK,HANDEL EN NIJVERHEID CV, employees, financial statistics.