Kantoor Claes BVBA

Contactgegevens Kantoor Claes BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kantoor Claes BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kantoor Claes BVBA

Regio (region): Heist-op-den-Berg (Wiekevorst), België

Adres (address): Louis Van Bauwelstraat 6,2222, België

Telefoon (phone): 014 26 09 34 014 26 09 34

Fax (fax): 014 26 57 32 014 26 57 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kantoor Claes BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kantoor Claes BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kantoor Claes BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kantoor Claes BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kantoor Claes BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kantoor Claes BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kantoor Claes BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kantoor Claes BVBA
Products information Kantoor Claes BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01767395019
Ondernemingsnummer: 5699127197
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Kantoor Claes BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kantoor Claes BVBA
(Get full report from official database of BE for Kantoor Claes BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kantoor Claes BVBA
Addition kinds of activities for Kantoor Claes BVBA

29510101. Asfalt plaveiselblokken (niet van raffinaderijen) | Asphalt paving blocks (not from refineries)
32119904. Opaliserend glas, plat | Opalescent glass, flat
32310107. Nieuwigheden, glas: fruit, gebladerte, bloemen, dieren, enz. | Novelties, glass: fruit, foliage, flowers, animals, etc.
38449904. Stralingsbestralingsapparatuur | Gamma ray irradiation equipment
50849911. Robots, industrieel | Robots, industrial

Werken bij Kantoor Claes BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kantoor Claes BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kantoor Claes BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kantoor Claes BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Administratief Bediende te Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die steeds nauwkeurig en discreet te werk gaat. Werk jij graag in Brussel? Lees dan zeker verder. Als administratief bediende sta je in voor: Controle en invoer van de gerealiseerde consumentenkredieten Opvolging en regularisatie van de dossiers waarin de commissies zijn geblokkeerd Beheer van de mailbox en inkomende post Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor consumentenkredieten In productie nemen van hypothecaire kredieten Behandeling van de post voor hypothecaire kredieten Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor hypothecaire kredieten Correctieboekingen Telefonische ondersteuning

  • TIG BUIZENLASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een tig-buizen lasser. Je hebt reeds ervaring met zowel staal als roestvrij stalen buizen.

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pulle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Toffe studentenjob regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een studentenjob en kan je starten 10 of 17 september?  We zoeken voor onze klant regio Gent een student(e) die goed met Office, voornamelijk Excel kan werken.  je beschikt over een uitstekende kennis van Excel en Internet Explorer je spreekt perfect Nederlands en hebt een basiskennis Frans en Engels  je kan vlot overweg met opzoekingswerk  

  • Jobstudent te Hasselt (m/v) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens de zomervakantie te Hasselt. Je zal werken tijdens de maand augustus, elke dag van 6u tot 9u30 en van 14u45 tot 18u15. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Student (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

    Type: Studentenjob

    afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

  • Accessibility agent Kiss & fly zone (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? - Actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Beantwoorden van klantoproepen - Loggen van oproepen voor toekomstige verbeteringen - Dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Opvolgen van reparaties en loggen van rapporten in geval van schade - Eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Contact onderhouden met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Updaten dynamische wegwijzers

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Zoek naar antwoorden van Kantoor Claes BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Kantoor Claes BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kantoor Claes BVBA. Laat een reactie achter voor Kantoor Claes BVBA. Kantoor Claes BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kantoor Claes BVBA. Leave a respond for Kantoor Claes BVBA. Kantoor Claes BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kantoor Claes BVBA op de google maps. Adres en contacten Kantoor Claes BVBA
Location of Kantoor Claes BVBA on the google maps. Address and contacts of Kantoor Claes BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Kantoor Claes BVBA Kantoor Claes BVBA: Combori NV | Hernalsteen E | Aims SA | Tilgenkamp | Fondation Internationale Cardijn

Other related companies as Kantoor Claes BVBA: Combori NV | Hernalsteen E | Aims SA | Tilgenkamp | Fondation Internationale Cardijn

Kantoor Claes BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Heist-op-den-Berg (Wiekevorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Kantoor Claes BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01767395019. Het bedrijf Kantoor Claes BVBA bevindt zich op het adres: Louis Van Bauwelstraat 6,2222. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 774,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Kantoor Claes BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kantoor Claes BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kantoor Claes BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kantoor Claes BVBA, openstaande posities, locatie van Kantoor Claes BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kantoor Claes BVBA is a company, that was registered 2018 in Heist-op-den-Berg (Wiekevorst) region, Belgium. Full name of company is Kantoor Claes BVBA, company assigned to the tax number BE01767395019. The company Kantoor Claes BVBA is located at the address: Louis Van Bauwelstraat 6,2222. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 774,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Kantoor Claes BVBA were not found.
The main activity of Kantoor Claes BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Kantoor Claes BVBA is not available. You also can look at reviews of Kantoor Claes BVBA, open positions, location of Kantoor Claes BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kantoor Claes BVBA, Heist-op-den-Berg (Wiekevorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kantoor Claes BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kantoor Claes BVBA, Heist-op-den-Berg (Wiekevorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kantoor Claes BVBA, employees, financial statistics.