M. Liekens N.V.

Contactgegevens M. Liekens N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. Liekens N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. Liekens N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Watering 11, B-2370 Arendonk, België

Telefoon (phone): (014) 672556 (014) 672556

Fax (fax): (014) 670828 (014) 670828

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. Liekens N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. Liekens N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. Liekens N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. Liekens N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. Liekens N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. Liekens N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. Liekens N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. Liekens N.V.
Products information M. Liekens N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08234222412
Ondernemingsnummer: 3184631347
Hoofdstad (capital): 908,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 189,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in M. Liekens N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. Liekens N.V.
(Get full report from official database of BE for M. Liekens N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. Liekens N.V.
Addition kinds of activities for M. Liekens N.V.

15220200. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
26750401. Fleskappen en tops, die-cut: van aangekochte materialen | Bottle caps and tops, die-cut: from purchased materials
32910500. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
35230414. Melkmachines | Milking machines
38510105. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
39490508. Decoys, eend en andere wildvogels | Decoys, duck and other game birds
41199901. Luchtpaden, behalve amusement of schilderachtig | Aerial tramways, except amusement or scenic
51370302. Badpakken: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Swimsuits: women's, children's, and infants'
51429901. Bakkerijproducten, bevroren | Bakery products, frozen
54110104. Supermarkten, 55.000 - 65.000 vierkante meter (supermarkt) | Supermarkets, 55,000 - 65,000 square feet (superstore)

Werken bij M. Liekens N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. Liekens N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. Liekens N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. Liekens N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in 2 ploegen

  • Senior Accountant (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een KMO in Asse (1730) zijn we op zoek naar een Senior Accountant om het boekhoudkundig team van 2 personen te vervolledigen. Heb jij al enkele jaren ervaring als accountant en voel je je klaar voor een nieuwe omgeving waar een betere work-life balance mogelijk is ? Lees dan zeker verder! Als Senior Accountant sta je o.a. in voor de volgende taken: Controle ingeboekte aan- en verkoopfacturen Uitvoeren van de de maand- en jaarafsluiting Debiteurenopvolging Intercompany reconciliaties Wekelijkse cash forecast voorbereiden Assisteren bij de maandelijkse reporting Assisteren bij het opmaken van budgetten en forecast Opportuniteiten opsporen voor procesverbetering

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Lubbeek zoekt een dakwerker om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd in deze vacature: je voert renovatiewerken uit; je voert nieuwbouwwerken uit; je plaatst hellende daken; je plaatst platte daken; je werkt met roofing; je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af; je werkt met branders en op hoogte; je werkt iedere werf ordelijk en netjes af.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studenten Fashion - kinderkledij (V/M) - Kerstvakantie - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Armani, Bjorn Borg, Liu Jo, Name it , Levis, Tom Tailor, Kenzo, Marcel , Petrol, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique. Tijdelijke opdracht (22 december - 6 januari), zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige jobstudenten die in de winkel willen bijspringen van maandag tot zaterdag, met ervaring in de retail. Takenpakket: - Het op orde houden van de winkel - Paskamers opruimen - Kledij opplooien en terughangen - Advies verlenen aan klanten

  • Administratief bediende productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf regio groot Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de productieverantwoordelijke ondersteunt: - Het team uit deze afdeling bestaat uit een 15-tal medewerkers - Je hebt nauw contact met klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail - Je maakt orders aan in het systeem en volgt deze verder op - Je hebt geen schrik om je interne collega's erop aan te spreken dat de geleverde datum moet nageleefd worden - Je ondersteunt bij het opmaken van de productieplanning - Je controleert het toegeleverd materiaal - Je bezorgt de verzendingslijsten aan de magazijniers - Je steekt af en toe zelf de handen uit de mouwen om bij te springen in productie  

  • Servicetechnicus Machinepark Colruyt Group regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Om al onze winkelformules draaiende te houden, heeft Colruyt Group heel wat ondersteunende diensten. Technics, Real Estate & Energy is onze interne technische dienst met meer dan 1.200 medewerkers. We hebben heel verschillende profielen: techniekers, architecten, ingenieurs ... Samen ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden ze onze winkels, distributiecentra, DATS 24-tankstations, voertuigen en installaties. Het hoofdkwartier van Technics, Real Estate & Energy is in Halle, maar je kan aan de slag in heel België. Als servicetechnicus bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker. Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in ons distributiecentrum in Wommelgem. Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een ‘peter’. Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technicus en hebben de verschillende zones van het distributie- en productiecentrum geen geheimen meer voor jou. Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig. Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien. Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer: iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken. Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg. Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening. Bekijk in deze 360°-videowelke belangrijke rol onze servicetechnici achter de schermen vervullen. Je werkt in Wommelgem.

  • Commercieel intern bediende - Credit advisor (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: FSD GROUP

    Type: Vaste Job

    Commercieel intern bediende - Credit advisor Geldlenen.be - FSD group, wij zijn tussenpersoon in persoonlijke leningen en verzekering. We zijn actief in België en Luxemburg. Onze partners zijn Elantis (Belfius), Record bank, Alpha Credit (BNPParibas), Afi-Esca, NN, .... Wij zijn op zoek naar een commercieel adviseur Taken: Het behandelen van nieuwe kredietaanvragen. Een vertrouwensrelatie opbouwen met de klanten. Het analyseren en indienen van dossiers. Het beheren en opvolgen van de lopende dossiers. Het beheren van de inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Het behouden van onze goede professionele relatie met de banken. Profiel: U hebt een commerciële instelling om een dossier te analyseren. U hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel U bent stressbestendig U bent flexibel en houdt van uitdagingen. U bent Nederlandstalig en hebt kennis van het Frans. Ervaring in het behandelen van kredieten bij een bankinstelling of bij een kredietmakelaar is een troef

  • zelstandige installateur / technieker van kachels (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: HESTIAFIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige medewerker / technieker voor het installeren en onderhouden van kachels en haarden voor 1 of meerdere dagen in de week

  • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

  • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

Zoek naar antwoorden van M. Liekens N.V. in sociale netwerken
Look for responds of M. Liekens N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. Liekens N.V.. Laat een reactie achter voor M. Liekens N.V.. M. Liekens N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. Liekens N.V.. Leave a respond for M. Liekens N.V.. M. Liekens N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. Liekens N.V. op de google maps. Adres en contacten M. Liekens N.V.
Location of M. Liekens N.V. on the google maps. Address and contacts of M. Liekens N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come M. Liekens N.V. M. Liekens N.V.: AAAR Quicke Edward BVBA | Fero BVBA | Dobbelaere George Advocatenkantoor | EHM Electro BVBA | TRANSPORT COULIER NV

Other related companies as M. Liekens N.V.: AAAR Quicke Edward BVBA | Fero BVBA | Dobbelaere George Advocatenkantoor | EHM Electro BVBA | TRANSPORT COULIER NV

M. Liekens N.V. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is M. Liekens N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08234222412. Het bedrijf M. Liekens N.V. bevindt zich op het adres: Watering 11, B-2370 Arendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 908,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 189,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in M. Liekens N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M. Liekens N.V. is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. Liekens N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. Liekens N.V., openstaande posities, locatie van M. Liekens N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

M. Liekens N.V. is a company, that was registered 1991 in Belgium region, Belgium. Full name of company is M. Liekens N.V., company assigned to the tax number BE08234222412. The company M. Liekens N.V. is located at the address: Watering 11, B-2370 Arendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 908,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 189,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in M. Liekens N.V. were not found.
The main activity of M. Liekens N.V. is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of M. Liekens N.V. is not available. You also can look at reviews of M. Liekens N.V., open positions, location of M. Liekens N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. Liekens N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. Liekens N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. Liekens N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. Liekens N.V., employees, financial statistics.