VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA

Contactgegevens VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA

Regio (region): Nevele (Landegem), België

Adres (address): Trekweg 4A,9850, België

Telefoon (phone): 09 371 71 05 09 371 71 05

Fax (fax): 09 371 92 46 09 371 92 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA
Products information VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01152984619
Ondernemingsnummer: 6713989257
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 226,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA
(Get full report from official database of BE for VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA
Addition kinds of activities for VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA

30691503. Uitbreidingsverbindingen, rubber | Expansion joints, rubber
34430126. Vaartuigen, proces of opslag (van boilerwinkels): metalen plaat | Vessels, process or storage (from boiler shops): metal plate
35770501. Barcode (magnetische inkt) printers | Bar code (magnetic ink) printers
38230505. Ph instrumenten, industrieel proces type | Ph instruments, industrial process type
39999906. Tapijt aanpakken | Carpet tackles
50830101. Veeteelt | Livestock equipment

Werken bij VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • Polyvalente medewerker - optie vast (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • Calculator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Tielt zijn we op zoek naar een calculator

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk - Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste thuishulp te Wolvertem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • Polyv. Bouwarbeider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een vaste werf in Antwerpen zijn we op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER/BINNENAFWERKER. Je zal hoofdzakelijk binnenschrijnwerkerij uitvoeren, maar je kan tevens ingezet worden voor kleine herstellingen, loodgieterij en afbraakwerken.

  • Magazijnier /kruidenkamer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Ontvangen, inboeken, stockeren en afwegen en identificeren van kruiden, additieven en hulpstoffen.

  • zelfstandig verkoper social media (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WEBCLIX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

  • Busbegeleider (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    Kinderen begeleiden tijdens de busrit 's morgens en 's avonds. Telkens ongeveer 2 uur.

Zoek naar antwoorden van VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA. Laat een reactie achter voor VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA. VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA. Leave a respond for VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA. VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA op de google maps. Adres en contacten VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA
Location of VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA on the google maps. Address and contacts of VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA: DE MEYER NV | Sobimo BVBA | BLAVIER COMMUNICATION SPRL | Paesen N.V. | CENTEXBEL

Other related companies as VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA: DE MEYER NV | Sobimo BVBA | BLAVIER COMMUNICATION SPRL | Paesen N.V. | CENTEXBEL

VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Nevele (Landegem), België. De volledige naam van het bedrijf is VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01152984619. Het bedrijf VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA bevindt zich op het adres: Trekweg 4A,9850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 226,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA, openstaande posities, locatie van VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA is a company, that was registered 1989 in Nevele (Landegem) region, Belgium. Full name of company is VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA, company assigned to the tax number BE01152984619. The company VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA is located at the address: Trekweg 4A,9850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 226,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA were not found.
The main activity of VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA is not available. You also can look at reviews of VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA, open positions, location of VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA, Nevele (Landegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA, Nevele (Landegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN TORNHOUT JAN EN ZONEN BVBA, employees, financial statistics.