Ergede S.A.

Contactgegevens Ergede S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ergede S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ergede S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Fonteny Maroye 13, B-6800 Libramont-Chevigny, België

Telefoon (phone): (061) 231090 (061) 231090

Fax (fax): (061) 225507 (061) 225507

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ergede S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ergede S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ergede S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ergede S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ergede S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ergede S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ergede S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ergede S.A.
Products information Ergede S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07370971679
Ondernemingsnummer: 2832244873
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Ergede S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ergede S.A.
(Get full report from official database of BE for Ergede S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ergede S.A.
Addition kinds of activities for Ergede S.A.

209199. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten, nec | Canned and cured fish and seafoods, nec
17319900. Elektrisch werk, anders | Electrical work, nec
27899901. Beveling van kaarten | Beveling of cards
30690402. Ballonnen, metalen folie gelamineerd met rubber | Balloons, metal foil laminated with rubber
34699902. Auto-licentie labels, gestempeld metaal | Automobile license tags, stamped metal
51620100. harsen | Resins
73890308. Promotors van shows en tentoonstellingen | Promoters of shows and exhibitions

Werken bij Ergede S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ergede S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ergede S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ergede S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator chemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar operator. Je staat in voor volgende taken: -Reacties opstarten, opvolgen en afwerken - -Afvullen verpakkingen - -Laden / lossen bulkwagens - -Cleanen reaktoren, installaties en productie zones - -Aanhalen grondstoffen met heftruck - -Labels printen, SAP migo's uitvoeren, cmr's printen, werkaanvragen aanmaken

  • Tijdelijk medewerker onderhoud reinigingsmateriaal (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: - de properheid en het desinfecteren van reinigingsmateriaal - de controle van de site aan de hand van checklist (hygiëne, orde en netheid) - het doorgeven van afwijkingen of het wegwerken hiervan - het melden van defecten aan het gebouw of de machines - het optimaliseren van de veiligheid

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt graag al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Oud-Heverlee, 12 uur per week (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Oud-Heverlee. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, kook en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • BAKKERSHULP (weekendwerk) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ OPSINJOOR

    Type: Studentenjob

    Je helpt de bakker bij het afwerken van koffiekoeken, patisserie en bij het verpakken van sandwiches. Je werkt tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag. Je begint rond middernacht te werken tot ongeveer 6 uur 's morgens.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

  • Junior Front-end Superman (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd, enthousiast en ambitieus? Kom ons team versterken! aariXa mikt naar de sterren en we hebben jou nodig om ons daar te krijgen! Je werkt supermangewijs als consultant voor de top 500 bedrijven van België. Je klant tevreden houden, dat is je doel. Je missie? Het team van front-end developers inspireren en hen naar een hoger niveau tillen. aariXa is jouw JOR-EL Opgestart in 2005 is aariXa ondertussen een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit verkiest boven kwantiteit. Met als focus front-end, .NET en Java technologieën, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. “ Je bent niet gewoon een nummer” is onze belangrijkste waarde. “Niet enkel mooi, maar praktisch.” Een responsive ontwerp is uiterst belangrijk. Ervaring met cross-browser en cross-platform zijn daarom je basis skills.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Freelancers marketing kinderopvang (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DE ZES STERREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuw kinderdagverblijf in Geel ga je op zoek naar nieuwe klanten (ouders met kinderen) om zich te laten inschrijven in onze opvang. Dit doe je door een strategie binnen onze onderneming. Maar er is altijd ruimte voor je eigen inbreng. Je benaderd toekomstige klanten telefonisch en je gaat ook de baan op.

Zoek naar antwoorden van Ergede S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Ergede S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ergede S.A.. Laat een reactie achter voor Ergede S.A.. Ergede S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ergede S.A.. Leave a respond for Ergede S.A.. Ergede S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ergede S.A. op de google maps. Adres en contacten Ergede S.A.
Location of Ergede S.A. on the google maps. Address and contacts of Ergede S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Ergede S.A. Ergede S.A.: Standing Construct BVBA | Casalu SPRL | Aqua Sun Fit SA | New Mind SA | BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA

Other related companies as Ergede S.A.: Standing Construct BVBA | Casalu SPRL | Aqua Sun Fit SA | New Mind SA | BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA

Ergede S.A. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Ergede S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07370971679. Het bedrijf Ergede S.A. bevindt zich op het adres: Rue Fonteny Maroye 13, B-6800 Libramont-Chevigny. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Ergede S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ergede S.A. is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ergede S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ergede S.A., openstaande posities, locatie van Ergede S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ergede S.A. is a company, that was registered 1989 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Ergede S.A., company assigned to the tax number BE07370971679. The company Ergede S.A. is located at the address: Rue Fonteny Maroye 13, B-6800 Libramont-Chevigny. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Ergede S.A. were not found.
The main activity of Ergede S.A. is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ergede S.A. is not available. You also can look at reviews of Ergede S.A., open positions, location of Ergede S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ergede S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ergede S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ergede S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ergede S.A., employees, financial statistics.