MONSIEUR ARTHUR KOSKO

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • MONSIEUR ARTHUR KOSKO
Private companiesTransportation by Air • MONSIEUR ARTHUR KOSKO

Contactgegevens MONSIEUR ARTHUR KOSKO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONSIEUR ARTHUR KOSKO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONSIEUR ARTHUR KOSKO

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Mutsaardlaan 41 Bus 4,1020, België

Telefoon (phone): 02 268 23 34; 0476 21 69 75 02 268 23 34; 0476 21 69 75

Fax (fax): 02 268 23 34 02 268 23 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONSIEUR ARTHUR KOSKO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONSIEUR ARTHUR KOSKO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONSIEUR ARTHUR KOSKO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONSIEUR ARTHUR KOSKO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONSIEUR ARTHUR KOSKO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONSIEUR ARTHUR KOSKO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONSIEUR ARTHUR KOSKO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONSIEUR ARTHUR KOSKO
Products information MONSIEUR ARTHUR KOSKO

BTW identificatienummer (tax): BE07497589111
Ondernemingsnummer: 9925292968
Hoofdstad (capital): 352,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 639,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in MONSIEUR ARTHUR KOSKO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONSIEUR ARTHUR KOSKO
(Get full report from official database of BE for MONSIEUR ARTHUR KOSKO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONSIEUR ARTHUR KOSKO
Addition kinds of activities for MONSIEUR ARTHUR KOSKO

501202. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
15420404. Postkantoorbouw | Post office construction
29110502. Coke, aardolie | Coke, petroleum
32750203. Orthopedisch gips, gips | Orthopedic plaster, gypsum
37640000. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts

Werken bij MONSIEUR ARTHUR KOSKO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONSIEUR ARTHUR KOSKO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONSIEUR ARTHUR KOSKO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONSIEUR ARTHUR KOSKO. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker orderprocessing (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dienst orderprocessing: ontvangen van monsters en controle van aanvraagformulieren registratie van nieuwe monsters in het LIMS - Ondersteuning labo microbiologie: voorbereiden monsters voor analyses microbiologie uitvoeren van microbiologische analyses op vnl. voeding, diervoeder en water onderhoud uitvoeren van apparatuur en ruimtes - Algemene administratieve taken: klasseren van documenten documenten opzoeken in het archief

  • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

  • Administrator - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie, van aankomst op het vliegveld, de tijd in het hotel tot het verstrekken van uitstekende vakantie-informatie. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Voor ondersteuning op onze bestemmingen in andere Europese landen in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende: Medewerker administratie op bestemming/Destination Admin (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Ondersteuning van onze reisleid(st)ers in administratieve zaken en in verschillende gastzaken op de bestemming, zoals: de toewijzing van aankomst- en vertreklijsten of contact opnemen met verzekeringsmaatschappijen E-mailverkeer en oproepen van gasten, reisleiders en partners zoals hotels en agentschappen Je staat in contact met onze verschillende hoofdkantoren en je geeft allerlei soorten informatie Je biedt oplossingen en hulp aan onze gasten in geval van wijzigingen, klachten en noodsituaties

  • UNICEF - HR ADMINISTRATION & PAYROLL OFFICER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je staat autonoom in voor de uitvoering en coördinatie van de volledige personeelsadministratie: Het beheer van de personeelsdossiers (arbeidsovereenkomsten, vakantie-en afwezigheidsaanvragen, loopbaanonderbrekingen, sociale documenten, rapporteringen en statistieken,e.a.m...); Tijdige en correcte loonadsministratie in samenwerking met het sociaal secretariaat evenals de jaarlijkse (sociale & fiscale) afsluiting; Administratieve ondersteuning & begeleiding van het project over de herziening van de arbeidsvoorwaarden, Ondersteuning van de HR Manager bij de verschillende opdrachten/projecten, zoals o.a. bij aanwervingen : Opmaken en publiceren van vacatures op verschillende websites Beantwoorden en opvolgen van spontane sollicitaties Organiseren van afspraken bij functiebeschrijvingen/evaluaties, e.a.m.... Bedrijfsprofiel: Unicef België is op zoek naar een gedreven HR Administration & Payroll Officer gedurende één jaar.

  • Stikster (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als stikster/stikker. Je werkt met industriële machines. Je helpt met je collega's om alle goederen correct te verwerken en op te bergen

  • Commerciële toonbankverkoper M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel van sanitair, badkamers en keukens zijn wij op zoek naar een commerciële toonbankverkoper. M/V Je staat in voor het onthaal van de klanten en de verkoop, Je peilt naar de wensen van de klant en stelt samen hun wensen samen, Je heeft hen technisch advies waar nodig, Je zorgt voor een correct administratie en commerciële opvolging/afhandeling, Daarnaast verzorg je dienst na verkoop.

  • Chauffeur C/CE (Korte ritten) Nederlands of Frans of Engels (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in interieur te Roeselare zijn wij op zoek naar een enthousiaste Chauffeur C die mee kan de handen uit de mouwen steken!

  • Lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen, zijn we op zoek naar een half-automaatlasser in het atelier. De firma is actief in metaalconstructies en machinebouw. Als lasser: Sta je in voor half-automaat lassen in het atelier Je zal ook heel veel moeten slijpen met een slijpschijf Fabricage van seriewerk ...

  • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van MONSIEUR ARTHUR KOSKO in sociale netwerken
Look for responds of MONSIEUR ARTHUR KOSKO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONSIEUR ARTHUR KOSKO. Laat een reactie achter voor MONSIEUR ARTHUR KOSKO. MONSIEUR ARTHUR KOSKO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONSIEUR ARTHUR KOSKO. Leave a respond for MONSIEUR ARTHUR KOSKO. MONSIEUR ARTHUR KOSKO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONSIEUR ARTHUR KOSKO op de google maps. Adres en contacten MONSIEUR ARTHUR KOSKO
Location of MONSIEUR ARTHUR KOSKO on the google maps. Address and contacts of MONSIEUR ARTHUR KOSKO

Andere gerelateerde bedrijven als come MONSIEUR ARTHUR KOSKO MONSIEUR ARTHUR KOSKO: Institut Belge de Kinésiologie | THEYSSENS | ABC DECOR | Kemseke Dewaele Zakenkantoor | LARIVIERE,GERT

Other related companies as MONSIEUR ARTHUR KOSKO: Institut Belge de Kinésiologie | THEYSSENS | ABC DECOR | Kemseke Dewaele Zakenkantoor | LARIVIERE,GERT

MONSIEUR ARTHUR KOSKO is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is MONSIEUR ARTHUR KOSKO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07497589111. Het bedrijf MONSIEUR ARTHUR KOSKO bevindt zich op het adres: Mutsaardlaan 41 Bus 4,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 352,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 639,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in MONSIEUR ARTHUR KOSKO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MONSIEUR ARTHUR KOSKO is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONSIEUR ARTHUR KOSKO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONSIEUR ARTHUR KOSKO, openstaande posities, locatie van MONSIEUR ARTHUR KOSKO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MONSIEUR ARTHUR KOSKO is a company, that was registered 1989 in Brussel region, Belgium. Full name of company is MONSIEUR ARTHUR KOSKO, company assigned to the tax number BE07497589111. The company MONSIEUR ARTHUR KOSKO is located at the address: Mutsaardlaan 41 Bus 4,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 352,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 639,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in MONSIEUR ARTHUR KOSKO were not found.
The main activity of MONSIEUR ARTHUR KOSKO is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MONSIEUR ARTHUR KOSKO is not available. You also can look at reviews of MONSIEUR ARTHUR KOSKO, open positions, location of MONSIEUR ARTHUR KOSKO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONSIEUR ARTHUR KOSKO, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONSIEUR ARTHUR KOSKO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONSIEUR ARTHUR KOSKO, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONSIEUR ARTHUR KOSKO, employees, financial statistics.