A.G.C. Construct SA

Contactgegevens A.G.C. Construct SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.G.C. Construct SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.G.C. Construct SA

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Klaverstraat 17,1070, België

Telefoon (phone): 02 340 13 13 02 340 13 13

Fax (fax): 02 340 13 18 02 340 13 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.G.C. Construct SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.G.C. Construct SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.G.C. Construct SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.G.C. Construct SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.G.C. Construct SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.G.C. Construct SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.G.C. Construct SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.G.C. Construct SA
Products information A.G.C. Construct SA

BTW identificatienummer (tax): BE02056060791
Ondernemingsnummer: 3987182617
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 240,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.G.C. Construct SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.G.C. Construct SA
(Get full report from official database of BE for A.G.C. Construct SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.G.C. Construct SA
Addition kinds of activities for A.G.C. Construct SA

356500. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
08510100. Bosbeheer diensten | Forest management services
28249908. Nylonvezels | Nylon fibers
35599915. Metalen afwerkingsapparatuur voor plating, enz. | Metal finishing equipment for plating, etc.
50310307. ramen | Windows
89990502. Weersvoorspelling | Weather forecasting
92119900. Courts, nec | Courts, nec

Werken bij A.G.C. Construct SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.G.C. Construct SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.G.C. Construct SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.G.C. Construct SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Operator chemie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde is in de chemiesector zijn we op zoek naar een Polyvalente medewerker om bij te springen in verschillende afdelingen (m/v) Je springt bij op verschillende afdelingen (mix- en afvul) waar nodig  Je produceert producten via de mengmachine  Je brengt manueel grondstoffen in de machine en zorgt dat deze volgens formule gemengd worden  Je vult de geproduceerde goederen in via een afvulmachine en stelt verschillende parameters in  Je brengt containers naar de koer  Je zet machines op en kuist darmen  Je bestuurt een elektrische transpalet om kuipen  te verplaatsen 

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kieldrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker kledij Regio Mariakerke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze modebewuste klant zijn we op zoek naar een jobstudent. Je werkt als verkoopsmedewerker kledij in de regio Mariakerke: - Door jouw inzet en verkooptalent slaag je erin een goed contact met de klanten op te bouwen. - Dankzij je kennis en ervaring, weet je de klanten te inspireren en geef je hen hierbij een persoonlijke service. - Jij en je collega's gaan voor uitstekende verkoopresultaten, aantrekkelijke presentaties en gelukkige klanten.

  • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Magazijnbediende (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote en wereldwijde speler op het vlak van distributie van filtratiesystemen, pompen, compressoren,... Wegens groei zijn ze dringend op zoek naar een gemotiveerde magazijnbediende. Wat zijn je taken als logistiek medewerker/magazijnmedewerker? Als logistiek medewerker sta je in voor het lossen van containers die vanuit Amerika 2-wekelijks toekomen Ook het stockeren van deze goederen behoort tot je takenpakket Verder verwerk je binnenkomende bestellingen: orderpicking van de goederen, opmaak van bestelbonnen, goederen klaarmaken voor verzending,... Sommige filters moeten door jou als magazijnbediende nog in elkaar gezet worden in het magazijn zelf

  • Kapper / Hairextensionstyliste (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team in Styling Lounge Geel zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Solliciteren : [email protected]

Zoek naar antwoorden van A.G.C. Construct SA in sociale netwerken
Look for responds of A.G.C. Construct SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.G.C. Construct SA. Laat een reactie achter voor A.G.C. Construct SA. A.G.C. Construct SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.G.C. Construct SA. Leave a respond for A.G.C. Construct SA. A.G.C. Construct SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.G.C. Construct SA op de google maps. Adres en contacten A.G.C. Construct SA
Location of A.G.C. Construct SA on the google maps. Address and contacts of A.G.C. Construct SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.G.C. Construct SA A.G.C. Construct SA: B P L NV | Carrosserie Beerens | MDB Development SPRL | Beeckman D | De Ceuster Grond-Veredeling

Other related companies as A.G.C. Construct SA: B P L NV | Carrosserie Beerens | MDB Development SPRL | Beeckman D | De Ceuster Grond-Veredeling

A.G.C. Construct SA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is A.G.C. Construct SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02056060791. Het bedrijf A.G.C. Construct SA bevindt zich op het adres: Klaverstraat 17,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 240,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.G.C. Construct SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.G.C. Construct SA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.G.C. Construct SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.G.C. Construct SA, openstaande posities, locatie van A.G.C. Construct SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.G.C. Construct SA is a company, that was registered 1995 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is A.G.C. Construct SA, company assigned to the tax number BE02056060791. The company A.G.C. Construct SA is located at the address: Klaverstraat 17,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 240,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.G.C. Construct SA were not found.
The main activity of A.G.C. Construct SA is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.G.C. Construct SA is not available. You also can look at reviews of A.G.C. Construct SA, open positions, location of A.G.C. Construct SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.G.C. Construct SA, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.G.C. Construct SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.G.C. Construct SA, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.G.C. Construct SA, employees, financial statistics.