Harelbeekse Houtzagerij N.V.

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Harelbeekse Houtzagerij N.V.
Private companiesHealth Services • Harelbeekse Houtzagerij N.V.

Contactgegevens Harelbeekse Houtzagerij N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Harelbeekse Houtzagerij N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Harelbeekse Houtzagerij N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Gentsesteenweg 184, B-8530 Harelbeke, België

Telefoon (phone): (056) 712098 (056) 712098

Fax (fax): (056) 718070 (056) 718070

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Harelbeekse Houtzagerij N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Harelbeekse Houtzagerij N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Harelbeekse Houtzagerij N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Harelbeekse Houtzagerij N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Harelbeekse Houtzagerij N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Harelbeekse Houtzagerij N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Harelbeekse Houtzagerij N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Harelbeekse Houtzagerij N.V.
Products information Harelbeekse Houtzagerij N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09682769775
Ondernemingsnummer: 3097290039
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Harelbeekse Houtzagerij N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Harelbeekse Houtzagerij N.V.
(Get full report from official database of BE for Harelbeekse Houtzagerij N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Harelbeekse Houtzagerij N.V.
Addition kinds of activities for Harelbeekse Houtzagerij N.V.

369903. Elektronische trainingsapparatuur | Electronic training devices
33699904. Magnesium en magnes.-base legering gietwerk, excl. | Magnesium and magnes.-base alloy castings, exc. die-casting
42260200. Huishoudelijke goederen en meubilair opslag | Household goods and furniture storage
73890302. Aflossingsdienst van de coupon | Coupon redemption service
87110404. Bouwtechniek | Structural engineering

Werken bij Harelbeekse Houtzagerij N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Harelbeekse Houtzagerij N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Harelbeekse Houtzagerij N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Harelbeekse Houtzagerij N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • Technieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

  • Tester R&D (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De ‘Product Application Tester’ heeft een belangrijke taak in de volledige levenscyclus (R&D) van nieuwe producten. Hij/zij dient de functionaliteit van nieuwe producten uit te proberen en hierbij een beoordeling te geven naar verschillende criteria toe (in een semi-keuken omgeving).

  • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent(e) zaterdagvoormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Jobstudent(e) dient iedere zaterdagvoormiddag helpen verkopen in de winkel, bestellingen klaarmaken, atelierwerk, ...

  • jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Een jobstudent met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit : Verhuur van fietsen en gocart Fietsbanden blazen of vervangen Kleine herstellingen

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

Zoek naar antwoorden van Harelbeekse Houtzagerij N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Harelbeekse Houtzagerij N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Harelbeekse Houtzagerij N.V.. Laat een reactie achter voor Harelbeekse Houtzagerij N.V.. Harelbeekse Houtzagerij N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Harelbeekse Houtzagerij N.V.. Leave a respond for Harelbeekse Houtzagerij N.V.. Harelbeekse Houtzagerij N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Harelbeekse Houtzagerij N.V. op de google maps. Adres en contacten Harelbeekse Houtzagerij N.V.
Location of Harelbeekse Houtzagerij N.V. on the google maps. Address and contacts of Harelbeekse Houtzagerij N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Harelbeekse Houtzagerij N.V. Harelbeekse Houtzagerij N.V.: KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL | Crédit Direct | Boydens R | Aannemingen-sprl Van Mol/3M | aija

Other related companies as Harelbeekse Houtzagerij N.V.: KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL | Crédit Direct | Boydens R | Aannemingen-sprl Van Mol/3M | aija

Harelbeekse Houtzagerij N.V. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Harelbeekse Houtzagerij N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09682769775. Het bedrijf Harelbeekse Houtzagerij N.V. bevindt zich op het adres: Gentsesteenweg 184, B-8530 Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Harelbeekse Houtzagerij N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Harelbeekse Houtzagerij N.V. is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Harelbeekse Houtzagerij N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Harelbeekse Houtzagerij N.V., openstaande posities, locatie van Harelbeekse Houtzagerij N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Harelbeekse Houtzagerij N.V. is a company, that was registered 2000 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Harelbeekse Houtzagerij N.V., company assigned to the tax number BE09682769775. The company Harelbeekse Houtzagerij N.V. is located at the address: Gentsesteenweg 184, B-8530 Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Harelbeekse Houtzagerij N.V. were not found.
The main activity of Harelbeekse Houtzagerij N.V. is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Harelbeekse Houtzagerij N.V. is not available. You also can look at reviews of Harelbeekse Houtzagerij N.V., open positions, location of Harelbeekse Houtzagerij N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Harelbeekse Houtzagerij N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Harelbeekse Houtzagerij N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Harelbeekse Houtzagerij N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Harelbeekse Houtzagerij N.V., employees, financial statistics.