A Video Warehouse SA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • A Video Warehouse SA
Private companiesRailroad Transportation • A Video Warehouse SA

Contactgegevens A Video Warehouse SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Video Warehouse SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Video Warehouse SA

Regio (region): Court-Saint-Etienne, België

Adres (address): Avenue de Wisterzée 7,1490, België

Telefoon (phone): 010 61 50 52 010 61 50 52

Fax (fax): 010 61 58 12 010 61 58 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Video Warehouse SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Video Warehouse SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Video Warehouse SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Video Warehouse SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Video Warehouse SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Video Warehouse SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Video Warehouse SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Video Warehouse SA
Products information A Video Warehouse SA

BTW identificatienummer (tax): BE05385467529
Ondernemingsnummer: 9366638183
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 710,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A Video Warehouse SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Video Warehouse SA
(Get full report from official database of BE for A Video Warehouse SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Video Warehouse SA
Addition kinds of activities for A Video Warehouse SA

7361. Uitzendbureaus | Employment agencies
205100. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
22540000. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
30699912. Platens, behalve printers ': massief of bedekt rubber | Platens, except printers': solid or covered rubber
36340201. Flesverwarmers, elektrisch: huishouden | Bottle warmers, electric: household
38129903. Licht- of warmteemissie-bedieningsapparaat | Light or heat emission operating apparatus
72419902. Kapper winkel verkoop pruiken | Barber shop selling wigs
79991600. Tour- en gidsdiensten | Tour and guide services

Werken bij A Video Warehouse SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Video Warehouse SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Video Warehouse SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Video Warehouse SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht / tijdelijke opdracht (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Rotselaar zijn we op zoek naar 3 machine-operatoren voor in de nachtploeg. Je takenpakket als operator ziet er als volgt uit: bedienen van de machines die yoghurt en andere melkproducten afvullen waken over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en de afvullijn reinigen van de machines en de werkplaats

  • productiemedewerker sportvoeding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gemotiveerde productiemedewerker gezocht voor de productie van sportvoeding. Je staat in voor het beheren van het magazijn, verpakken van voeding en afwegen van recepturen. Je wordt intern voorzien van een opleiding, doorgroeimogelijkheden zijn er naar de toekomst toe.

  • ArcelorMittal Gent werft schoolverlaters aan! (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opgevolgen van een deel van het proces. Je hebt voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Je wordt tewerkgesteld in één van de afwerkingsafdelingen binnen ArcelorMittal Gent.

  • Recruitment Consultant (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de persoon die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat? Diegene die telkens opnieuw het onderste uit de kast wil halen? Omschrijven jouw vrienden je als iemand die de lat altijd dat tikkeltje hoger legt gewoon omdat je van stevige uitdagingen houdt? Ben je gebeten door de bouw of heb je een gezonde interesse? Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze groei bij Accent Construct mee vorm te geven. Lees zeker verder. De taken die je als Recruitment Consultant voor jouw rekening neemt: samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales- technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten medisch onderzoeken aanvragen...

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

  • Vaste medewerkers op zaterdag voor events (regio Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    MIRA - Event Support is een dynamisch bedrijf uit Brugge dat garant staat voor een vlotte en professionele bediening tijdens de meest uiteenlopende events. We zijn aanwezig op grote kleppers zoals Kookeet, Lauretum in Style, Trammelant, Ronde van Vlaanderen, ... maar ook privéfeesten zoals huwelijken, verjaardagsfeesten, personeelevents, ... staan op de agenda. Ter versterking van het huidig team is MIRA - Event Support op zoek naar vaste weekendmedewerkers, zowel studenten als flexijobs.

  • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

  • ploegchef atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je gaat twee medewerkers gaan aansturen en werkt daarnaast ook actief mee aan de projecten Je gaat machines gaan monteren, reviseren en herstellen Je bent de contactpersoon tussen logistiek, planning en uitvoering Je zorgt ervoor dat het atelier steeds proper is en er op een veilige manier gewerkt zal worden Bedrijfsprofiel: Onze klant is een KMO waarvan de hoofdzetel gelegen is in Waregem. De firma zit in volle groei en dit gaat zich gaan vertalen in het bouwen van een nieuwe toonzaal en in te zetten op een ruimer atelier. Door de groei gaat onze klant op zoek naar een ploegleider voor in hun atelier. 

  • Logopedist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd logopedist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

    Regio: ROTEM

    Bedrijf: JAEKEN JACKY

    Type: Flexijob

    Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

Zoek naar antwoorden van A Video Warehouse SA in sociale netwerken
Look for responds of A Video Warehouse SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Video Warehouse SA. Laat een reactie achter voor A Video Warehouse SA. A Video Warehouse SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Video Warehouse SA. Leave a respond for A Video Warehouse SA. A Video Warehouse SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Video Warehouse SA op de google maps. Adres en contacten A Video Warehouse SA
Location of A Video Warehouse SA on the google maps. Address and contacts of A Video Warehouse SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A Video Warehouse SA A Video Warehouse SA: Cordier | Lindenhof Service Residentie | ETAPE INTERIM/ ETAPE SELECT SERVICES | Irca Jaquet | av. de messidor

Other related companies as A Video Warehouse SA: Cordier | Lindenhof Service Residentie | ETAPE INTERIM/ ETAPE SELECT SERVICES | Irca Jaquet | av. de messidor

A Video Warehouse SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Court-Saint-Etienne, België. De volledige naam van het bedrijf is A Video Warehouse SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05385467529. Het bedrijf A Video Warehouse SA bevindt zich op het adres: Avenue de Wisterzée 7,1490. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 710,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A Video Warehouse SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A Video Warehouse SA is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Video Warehouse SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Video Warehouse SA, openstaande posities, locatie van A Video Warehouse SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A Video Warehouse SA is a company, that was registered 1996 in Court-Saint-Etienne region, Belgium. Full name of company is A Video Warehouse SA, company assigned to the tax number BE05385467529. The company A Video Warehouse SA is located at the address: Avenue de Wisterzée 7,1490. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 710,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A Video Warehouse SA were not found.
The main activity of A Video Warehouse SA is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A Video Warehouse SA is not available. You also can look at reviews of A Video Warehouse SA, open positions, location of A Video Warehouse SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Video Warehouse SA, Court-Saint-Etienne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Video Warehouse SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Video Warehouse SA, Court-Saint-Etienne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Video Warehouse SA, employees, financial statistics.