BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.
Private companiesPaper and Allied Products • BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.

Contactgegevens BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Industrie zone Jagersborg 1007, B-3680 Maaseik, België

Telefoon (phone): (089) 560680 (089) 560680

Fax (fax): (089) 567640 (089) 567640

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.
Products information BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09631408691
Ondernemingsnummer: 4027008056
Hoofdstad (capital): 825,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.
(Get full report from official database of BE for BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.
Addition kinds of activities for BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.

7299. Diverse persoonlijke diensten | Miscellaneous personal services
14799907. Guano mijnbouw | Guano mining
26790601. Machinerollen, papier toevoegen: gemaakt van aangekocht materiaal | Adding machine rolls, paper: made from purchased material
59939903. Pijpwinkel | Pipe store
81110210. Arbeids- en arbeidsrecht | Labor and employment law

Werken bij BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Magazijnier - lader/losser - 2 ploegen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Cummins zijn we op zoek naar een lader/lossers met BT ervaring in een 2 ploegenstelsel. takenpakket: - inkomende bestellingen laden en lossen - je werkt vanop een BT en maakt zo de vrachtwagen leeg - gun systeem (handscanner) - producten op de dokken en kaaien zetten

  • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

  • Technieker binnendienst (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Genk, gespecialiseerd in fullservice onderhoud en herstellingen van industriële aandrijvingen en pompen zoeken wij een gedreven technieker binnendienst. Je bent gepassioneerd door techniek en technologie Je staat in voor preventief onderhoud, oplossen van problemen, ... Schade en oorzaken kunnen bepalen Nodige controles en metingen uitvoeren

  • Tig Lasser (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een Tig lasser. Je staat in voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Student with knowledge of Valencian OR Basque (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of one of the following languages: Valencian or Basque. The job requires to do data quality checks in those languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EB PROJECTS NV

    Type: Vaste Job

    U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

  • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

Zoek naar antwoorden van BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V. in sociale netwerken
Look for responds of BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.. Laat een reactie achter voor BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.. BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.. Leave a respond for BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.. BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V. op de google maps. Adres en contacten BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.
Location of BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V. on the google maps. Address and contacts of BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V. BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.: Abeloos BVBA | G.B.M. SA | Intersystems | Delbeke R | Raxi

Other related companies as BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V.: Abeloos BVBA | G.B.M. SA | Intersystems | Delbeke R | Raxi

BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09631408691. Het bedrijf BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V. bevindt zich op het adres: Industrie zone Jagersborg 1007, B-3680 Maaseik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 825,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V. is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V., openstaande posities, locatie van BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V. is a company, that was registered 2015 in Belgium region, Belgium. Full name of company is BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V., company assigned to the tax number BE09631408691. The company BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V. is located at the address: Industrie zone Jagersborg 1007, B-3680 Maaseik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 825,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V. were not found.
The main activity of BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V. is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V. is not available. You also can look at reviews of BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V., open positions, location of BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BWK - Bouwwerken Willy Knippenberg N.V., employees, financial statistics.