Saint-Gobain Syncoglas N.V.

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Saint-Gobain Syncoglas N.V.
Private companiesFood and Kindred Products • Saint-Gobain Syncoglas N.V.

Contactgegevens Saint-Gobain Syncoglas N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Saint-Gobain Syncoglas N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Saint-Gobain Syncoglas N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Drukkerijstraat 9, B-9240 Zele, België

Telefoon (phone): (052) 457611 (052) 457611

Fax (fax): (052) 449502 (052) 449502

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Saint-Gobain Syncoglas N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Saint-Gobain Syncoglas N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Saint-Gobain Syncoglas N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Saint-Gobain Syncoglas N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Saint-Gobain Syncoglas N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Saint-Gobain Syncoglas N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Saint-Gobain Syncoglas N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Saint-Gobain Syncoglas N.V.
Products information Saint-Gobain Syncoglas N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02576812744
Ondernemingsnummer: 2020629882
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Saint-Gobain Syncoglas N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Saint-Gobain Syncoglas N.V.
(Get full report from official database of BE for Saint-Gobain Syncoglas N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Saint-Gobain Syncoglas N.V.
Addition kinds of activities for Saint-Gobain Syncoglas N.V.

515901. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products
33120100. Chemische stoffen en andere afkomstige producten | Chemicals and other products derived from coking
47310200. Vrachtvervoer | Freight forwarding
50999915. Toiletten, draagbaar | Toilets, portable
59999901. Apparatuur en benodigdheden voor alcoholhoudende dranken | Alcoholic beverage making equipment and supplies

Werken bij Saint-Gobain Syncoglas N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Saint-Gobain Syncoglas N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Saint-Gobain Syncoglas N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Saint-Gobain Syncoglas N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE WALKING FLOOR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma gelegen te Ieper is op zoek naar een chauffeur CE voor te rijden met walking floor. Je zal vooral veevoeder en recyclageproducten vervoeren. Het werk is van maandag tot vrijdag en je slaapt 2 keer uit per week. De landen waar je moet leveren zijn hoofdzakelijk: België, Nederland, Frankrijk. Je werkt 12u à 15u per dag.

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • Stikker - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de stikkerij. Je bent als stikker verantwoordelijk voor volgende taken: Matrashoezen stikken met een industriële stikmachine; Staand werk, producten kunnen ook fysiek iets zwaarder zijn; 2 ploegendienst (vroege ploeg/late ploeg). Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zoeken we een elektricien. De firma is gespecialiseerd in volledige techniekenpakketten. De techniekenpakketten: Industriële elektriciteit Residentiële elektriciteit in woningen & appartementen Je werkt over gans West- en Oost-Vlaanderen.

  • Huishoudhulp - REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • JOBSTUDENTEN gezocht voor klantendienst KBC (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je iemand die graag belt? Ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Zoek je een eerste ervaring in de customer care? Solliciteer dan nu en word medewerker van de outbound dienst van KBC! Je komt terecht in het outbound customer care center, dit betekent dat je uitgaande telefoongesprekken zal doen: jij neemt contact op met de bestaande klant. Je informeert klanten over nieuwe Europese wetgeving voor bedrijven inzake gegevensbescherming en privacy en de gevolgen hiervan. Het is geen televerkoop: tijdens de gesprekken ga je nooit concrete informatie geven over producten of diensten, je verwijst steeds door naar het kantoor. Je hoeft dus ook geen bancaire achtergrond te hebben. Kwalitatief bellen vinden we ontzettend belangrijk, je krijgt dan ook een degelijke opleiding en beltraining en je wordt hierin continu begeleid.

  • Manager Slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DEBRA-GROUP

    Type: Vaste Job

    Je volgt de organisatie van de werkverdeling en planning op en houdt toezicht op de efficiëntie en het naleven van de procedures o.a. voor wat betreft hygiëne, gebruik materialen en veiligheid. Ook de opleiding van de (nieuwe) medewerkers volg je op. Je communiceert op dagelijkse basis met je de verantwoordelijken op de slachtvoer, de verschillende onderaannemers en met de toezichthoudende veeartsen. Je streeft continu naar optimalisatie van het rendement o.a. ook via procesverbeteringen, steeds met oog voor de kwaliteit, veiligheid en het dierenwelzijn. Je zorgt voor een correcte administratie en regelmatige rapportage naar de directie.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

Zoek naar antwoorden van Saint-Gobain Syncoglas N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Saint-Gobain Syncoglas N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Saint-Gobain Syncoglas N.V.. Laat een reactie achter voor Saint-Gobain Syncoglas N.V.. Saint-Gobain Syncoglas N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Saint-Gobain Syncoglas N.V.. Leave a respond for Saint-Gobain Syncoglas N.V.. Saint-Gobain Syncoglas N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Saint-Gobain Syncoglas N.V. op de google maps. Adres en contacten Saint-Gobain Syncoglas N.V.
Location of Saint-Gobain Syncoglas N.V. on the google maps. Address and contacts of Saint-Gobain Syncoglas N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Saint-Gobain Syncoglas N.V. Saint-Gobain Syncoglas N.V.: Barkat | LAMY ETS G.C.N. | GRAFIMAT sa-GRAFIPRO CVOHA | Polydoor BVBA | V&V

Other related companies as Saint-Gobain Syncoglas N.V.: Barkat | LAMY ETS G.C.N. | GRAFIMAT sa-GRAFIPRO CVOHA | Polydoor BVBA | V&V

Saint-Gobain Syncoglas N.V. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Saint-Gobain Syncoglas N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02576812744. Het bedrijf Saint-Gobain Syncoglas N.V. bevindt zich op het adres: Drukkerijstraat 9, B-9240 Zele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 377,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Saint-Gobain Syncoglas N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Saint-Gobain Syncoglas N.V. is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Saint-Gobain Syncoglas N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Saint-Gobain Syncoglas N.V., openstaande posities, locatie van Saint-Gobain Syncoglas N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Saint-Gobain Syncoglas N.V. is a company, that was registered 2005 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Saint-Gobain Syncoglas N.V., company assigned to the tax number BE02576812744. The company Saint-Gobain Syncoglas N.V. is located at the address: Drukkerijstraat 9, B-9240 Zele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 377,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Saint-Gobain Syncoglas N.V. were not found.
The main activity of Saint-Gobain Syncoglas N.V. is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Saint-Gobain Syncoglas N.V. is not available. You also can look at reviews of Saint-Gobain Syncoglas N.V., open positions, location of Saint-Gobain Syncoglas N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Saint-Gobain Syncoglas N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Saint-Gobain Syncoglas N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Saint-Gobain Syncoglas N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Saint-Gobain Syncoglas N.V., employees, financial statistics.