Centrum voor Bedrijfsassistentie

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Centrum voor Bedrijfsassistentie
Private companiesAmusement and Recreation Services • Centrum voor Bedrijfsassistentie

Contactgegevens Centrum voor Bedrijfsassistentie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centrum voor Bedrijfsassistentie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centrum voor Bedrijfsassistentie

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Leopoldplaats 10 Bus 4,2000, België

Telefoon (phone): 03 213 55 00 03 213 55 00

Fax (fax): 03 213 55 99 03 213 55 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centrum voor Bedrijfsassistentie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centrum voor Bedrijfsassistentie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centrum voor Bedrijfsassistentie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centrum voor Bedrijfsassistentie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centrum voor Bedrijfsassistentie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centrum voor Bedrijfsassistentie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centrum voor Bedrijfsassistentie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centrum voor Bedrijfsassistentie
Products information Centrum voor Bedrijfsassistentie

BTW identificatienummer (tax): BE04085235595
Ondernemingsnummer: 1090087890
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 332,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Centrum voor Bedrijfsassistentie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centrum voor Bedrijfsassistentie
(Get full report from official database of BE for Centrum voor Bedrijfsassistentie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centrum voor Bedrijfsassistentie
Addition kinds of activities for Centrum voor Bedrijfsassistentie

5194. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products
123100. Antracietwinning | Anthracite mining
799700. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs
22319900. Geweven stofmolen, wol, nec | Broadwoven fabric mills, wool, nec
23699911. Warm-up, jogging en zweetpakken: meisjes en kinderen | Warm-up, jogging, and sweat suits: girls' and children's
25420101. Carrier cases en tafels, mail: behalve hout | Carrier cases and tables, mail: except wood
51360102. Handschoenen, mannen en jongens ' | Gloves, men's and boys'

Werken bij Centrum voor Bedrijfsassistentie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centrum voor Bedrijfsassistentie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centrum voor Bedrijfsassistentie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centrum voor Bedrijfsassistentie. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatbekleder tankwagens/Bestuurder Kalmar heftruck (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen. Daarnaast bestuurt U ook de Kalmar heftruck voor het verplaatsen, stapelen, op vrachtwagen plaatsen van tankcontainers.

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Constructie lasser Regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Contructies lassen met de halfautomaat Plan kunnen lezen en interpreteren

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

  • Productiearbeider (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Schoonheidsspecialist(e)/Nagelstylist(e) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FINESSE BEAUTY & HAIR

    Type: Vaste Job

    Door de sterke groei van ons hair en beauty concept hebben wij momenteel een opportuniteit voor een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste met ervaring in ons salon in Maldegem. Goed gelnagels kunnen plaatsen is een must. Kennis en ervaring met kapperdiensten is een plus (maar niet noodzakelijk).

  • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

  • Zaalbediende flexi job (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Flexijob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je stelt hen de eet- en drankkaart voor en neemt de bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels af. Je werkt 2 avonden per week (af te spreken met de werkgever) van 18 tot 23 uur.

Zoek naar antwoorden van Centrum voor Bedrijfsassistentie in sociale netwerken
Look for responds of Centrum voor Bedrijfsassistentie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centrum voor Bedrijfsassistentie. Laat een reactie achter voor Centrum voor Bedrijfsassistentie. Centrum voor Bedrijfsassistentie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centrum voor Bedrijfsassistentie. Leave a respond for Centrum voor Bedrijfsassistentie. Centrum voor Bedrijfsassistentie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centrum voor Bedrijfsassistentie op de google maps. Adres en contacten Centrum voor Bedrijfsassistentie
Location of Centrum voor Bedrijfsassistentie on the google maps. Address and contacts of Centrum voor Bedrijfsassistentie

Andere gerelateerde bedrijven als come Centrum voor Bedrijfsassistentie Centrum voor Bedrijfsassistentie: Fiduciaire Spaenjaers NV | Ruytershove BVBA | Immo Mon Toit | DANNY BODDIN PIANOSERVICE | Franklin Southern Europe

Other related companies as Centrum voor Bedrijfsassistentie: Fiduciaire Spaenjaers NV | Ruytershove BVBA | Immo Mon Toit | DANNY BODDIN PIANOSERVICE | Franklin Southern Europe

Centrum voor Bedrijfsassistentie is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Centrum voor Bedrijfsassistentie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04085235595. Het bedrijf Centrum voor Bedrijfsassistentie bevindt zich op het adres: Leopoldplaats 10 Bus 4,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 332,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Centrum voor Bedrijfsassistentie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centrum voor Bedrijfsassistentie is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centrum voor Bedrijfsassistentie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centrum voor Bedrijfsassistentie, openstaande posities, locatie van Centrum voor Bedrijfsassistentie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Centrum voor Bedrijfsassistentie is a company, that was registered 1985 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Centrum voor Bedrijfsassistentie, company assigned to the tax number BE04085235595. The company Centrum voor Bedrijfsassistentie is located at the address: Leopoldplaats 10 Bus 4,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 332,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Centrum voor Bedrijfsassistentie were not found.
The main activity of Centrum voor Bedrijfsassistentie is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Centrum voor Bedrijfsassistentie is not available. You also can look at reviews of Centrum voor Bedrijfsassistentie, open positions, location of Centrum voor Bedrijfsassistentie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centrum voor Bedrijfsassistentie, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centrum voor Bedrijfsassistentie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centrum voor Bedrijfsassistentie, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centrum voor Bedrijfsassistentie, employees, financial statistics.