ERG Transit Systems N.V.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • ERG Transit Systems N.V.
Private companiesMotion Pictures • ERG Transit Systems N.V.

Contactgegevens ERG Transit Systems N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERG Transit Systems N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERG Transit Systems N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 540b2, B-1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): (02) 7228911 (02) 7228911

Fax (fax): (02) 7208794 (02) 7208794

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERG Transit Systems N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERG Transit Systems N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERG Transit Systems N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERG Transit Systems N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERG Transit Systems N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERG Transit Systems N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERG Transit Systems N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERG Transit Systems N.V.
Products information ERG Transit Systems N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08967285156
Ondernemingsnummer: 6278656005
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ERG Transit Systems N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERG Transit Systems N.V.
(Get full report from official database of BE for ERG Transit Systems N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERG Transit Systems N.V.
Addition kinds of activities for ERG Transit Systems N.V.

23920600. Slip deksels en pads | Slip covers and pads
28190904. Chromaten en bichromaten | Chromates and bichromates
28650318. nitrofenol | Nitrophenol
31999906. Embossed lederwaren | Embossed leather goods
35330101. Bits, olie en gas veld gereedschap: rock | Bits, oil and gas field tools: rock
35450108. Weegschalen, meten (machines voor precisie gereedschap) | Scales, measuring (machinists' precision tools)
50130120. Wielen, motorvoertuig | Wheels, motor vehicle

Werken bij ERG Transit Systems N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERG Transit Systems N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERG Transit Systems N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERG Transit Systems N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger volcontinu (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • MAGAZIJNBEDIENDE - DAGWERK - REGIO OUDENAARDE - BEDIENDECONTRACT (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een magazijnbediende die samen met zijn collega's verantwoordelijk is voor het dagelijks magazijnbeheer: - ontvangen en controleren van ingaande goederen - administratieve verwerking van de logistieke flow - orderpicking volgens bestelbonnen - algemene orde en netheid in het magazijn Dagwerk van 9-18u en de zaterdag van 10-17u. U bent altijd thuis op zondag en maandag!

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DESTELBERGEN/HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Destelbergen/Heusden zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS TE KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Studentenjob

    Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde jobstudent voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

  • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

  • Zelfstandig uitbater(s) horeca (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: MILOHEEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een niewe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. De VZW Miloheem is een bruisend café met feestzaal en vergaderlokalen. Voor deze uitbating zijn wij op zoek naar een zelfstandige persoon/zelfstandig koppel. Je zal instaan voor de dagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening, het beheren van de stock, plaatsen van de bestelling, het contact met klanten, enzovoort.

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van ERG Transit Systems N.V. in sociale netwerken
Look for responds of ERG Transit Systems N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERG Transit Systems N.V.. Laat een reactie achter voor ERG Transit Systems N.V.. ERG Transit Systems N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERG Transit Systems N.V.. Leave a respond for ERG Transit Systems N.V.. ERG Transit Systems N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERG Transit Systems N.V. op de google maps. Adres en contacten ERG Transit Systems N.V.
Location of ERG Transit Systems N.V. on the google maps. Address and contacts of ERG Transit Systems N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come ERG Transit Systems N.V. ERG Transit Systems N.V.: LEMAIRE J NV | Degetex Weverij BVBA | Atelier Gilman V | P.C.B. ENGINEERING SA | V.S. Bouw bvba

Other related companies as ERG Transit Systems N.V.: LEMAIRE J NV | Degetex Weverij BVBA | Atelier Gilman V | P.C.B. ENGINEERING SA | V.S. Bouw bvba

ERG Transit Systems N.V. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is ERG Transit Systems N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08967285156. Het bedrijf ERG Transit Systems N.V. bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 540b2, B-1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ERG Transit Systems N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERG Transit Systems N.V. is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERG Transit Systems N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERG Transit Systems N.V., openstaande posities, locatie van ERG Transit Systems N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ERG Transit Systems N.V. is a company, that was registered 1998 in Belgium region, Belgium. Full name of company is ERG Transit Systems N.V., company assigned to the tax number BE08967285156. The company ERG Transit Systems N.V. is located at the address: Leuvensesteenweg 540b2, B-1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ERG Transit Systems N.V. were not found.
The main activity of ERG Transit Systems N.V. is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ERG Transit Systems N.V. is not available. You also can look at reviews of ERG Transit Systems N.V., open positions, location of ERG Transit Systems N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERG Transit Systems N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERG Transit Systems N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERG Transit Systems N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERG Transit Systems N.V., employees, financial statistics.