HANSGROHE

Contactgegevens HANSGROHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HANSGROHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HANSGROHE

Regio (region): Brussel (Sint-Gillis), België

Adres (address): Vanderschrickstraat 91,1060, België

Telefoon (phone): 02 543 01 40 02 543 01 40

Fax (fax): 02 537 94 86 02 537 94 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HANSGROHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HANSGROHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HANSGROHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HANSGROHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HANSGROHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HANSGROHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HANSGROHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HANSGROHE
Products information HANSGROHE

BTW identificatienummer (tax): BE07373992919
Ondernemingsnummer: 4895202636
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in HANSGROHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HANSGROHE
(Get full report from official database of BE for HANSGROHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HANSGROHE
Addition kinds of activities for HANSGROHE

953299. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, nec | Urban and community development, nec
20260103. Room, zoet | Cream, sweet
22960202. Stof voor het versterken van industriële riemmen | Fabric for reinforcing industrial belting
35520111. Picker machines, textiel | Picker machines, textile
37310101. Barges, bouw en reparatie | Barges, building and repairing
38120107. Kunstmatige horizon instrumentatie | Artificial horizon instrumentation

Werken bij HANSGROHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HANSGROHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HANSGROHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HANSGROHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Reachtruck (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Seizoenarbeider rapen oogsten en wassen (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Oogsten en wassen van rapen.

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • Monteur - TIG lasser (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma in de regio van Merkem zoeken wij een gemotiveerde metaalconstructeur. We zoeken specifiek iemand dat een goeie kennis van TIG lassen kan voorleggen. Het takenpakket van het profiel bestaat in eerste instantie uit plannen lezen, samentikken, aflassen en dus constructies kunnen samenbouwen. Geen repetitief werk, projecten van A-Z, zowel atelier als plaatsing.

  • HVAC technieker regio haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming, ... Je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op; Je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken; Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • HUISHOUDHULP REGIO ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk. www.group-f.be

  • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

  • Tekenaar Trappen en Balustrades (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar (m/v) in dit bedrijf actief in trappen, balustrades & tal van andere metaalconstructies, sta jij in voor het uittekenen van alle projecten. - Je gaat opmeten op de werf. - Je tekent het volledige project uit a.d.h.v. de gegevens van de opmeting enerzijds en de wensen van de klanten anderzijds. - Aan de hand van de tekeningen zorg je voor een correcte berekening van de nodige materialen (staal, inox en andere benodigdheden). - Je onderhoudt contacten met interne collega's omtrent planning, technische uitvoering en kwaliteitsbewaking. - Je hebt ook nauwe contacten met werfleiders: denk aan werfvergaderingen voor en tijdens de uitvoering van een project. - In de toekomst hou je je ook bezig met de waterstraalmachine; van offerte over tekening tot effectieve realisatie.

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

Zoek naar antwoorden van HANSGROHE in sociale netwerken
Look for responds of HANSGROHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HANSGROHE. Laat een reactie achter voor HANSGROHE. HANSGROHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HANSGROHE. Leave a respond for HANSGROHE. HANSGROHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HANSGROHE op de google maps. Adres en contacten HANSGROHE
Location of HANSGROHE on the google maps. Address and contacts of HANSGROHE

Andere gerelateerde bedrijven als come HANSGROHE HANSGROHE: ENTREPRISES ETIENNE WRZESINSKI SA | MUL-T-LOCK-CENTER/ JEAN CARDINAEL | Kunsthandel Johanna De Poorter | van Tilborg W BVBA | Dictee-Center

Other related companies as HANSGROHE: ENTREPRISES ETIENNE WRZESINSKI SA | MUL-T-LOCK-CENTER/ JEAN CARDINAEL | Kunsthandel Johanna De Poorter | van Tilborg W BVBA | Dictee-Center

HANSGROHE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Gillis), België. De volledige naam van het bedrijf is HANSGROHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07373992919. Het bedrijf HANSGROHE bevindt zich op het adres: Vanderschrickstraat 91,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in HANSGROHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HANSGROHE is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HANSGROHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HANSGROHE, openstaande posities, locatie van HANSGROHE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HANSGROHE is a company, that was registered 2018 in Brussel (Sint-Gillis) region, Belgium. Full name of company is HANSGROHE, company assigned to the tax number BE07373992919. The company HANSGROHE is located at the address: Vanderschrickstraat 91,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in HANSGROHE were not found.
The main activity of HANSGROHE is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HANSGROHE is not available. You also can look at reviews of HANSGROHE, open positions, location of HANSGROHE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HANSGROHE, Brussel (Sint-Gillis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HANSGROHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HANSGROHE, Brussel (Sint-Gillis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HANSGROHE, employees, financial statistics.