Rottiers BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Rottiers BVBA
Private companiesMetal Mining • Rottiers BVBA

Contactgegevens Rottiers BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rottiers BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rottiers BVBA

Regio (region): Londerzeel (Malderen), België

Adres (address): L. Van Hoeymissenstraat 40,1840, België

Telefoon (phone): 052 47 32 47 052 47 32 47

Fax (fax): 052 25 61 58 052 25 61 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rottiers BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rottiers BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rottiers BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rottiers BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rottiers BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rottiers BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rottiers BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rottiers BVBA
Products information Rottiers BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02734191894
Ondernemingsnummer: 8845611572
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 234,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Rottiers BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rottiers BVBA
(Get full report from official database of BE for Rottiers BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rottiers BVBA
Addition kinds of activities for Rottiers BVBA

6321. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
209600. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
507803. Commerciële koelapparatuur | Commercial refrigeration equipment
20330109. Tomatenpasta: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato paste: packaged in cans, jars, etc.
25149907. Serverswagens en theewagen: metaal | Serving carts and tea wagons: metal
26730202. Vuilniszakken (plastic folie): gemaakt van aangekochte materialen | Trash bags (plastic film): made from purchased materials
32290107. Vazen, glas | Vases, glass
50440101. Boekhoudmachines, exclusief machineprogramma leesbaar type | Accounting machines, excluding machine program readable type
51120102. Pennen en / of potloden | Pens and/or pencils
96410400. Regulering van de landbouwmarketing, niveau van overheid | Regulation of agricultural marketing, level of government

Werken bij Rottiers BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rottiers BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rottiers BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rottiers BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHULP VOOR EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Evergem.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • Spelhost dinerspellen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • magazijnier met zin voor administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de laadkade, het voorbereiden van de klaarzetlijsten, het toewijzen en wijzigen van locaties en transfers. Je werkt 38 uur per week, waarvan één weekend op de twee. We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent: • Je hebt enige ervaring. • Je bent dynamisch en steekt graag de handen uit de mouwen. • Je kan je goed organiseren en bent een teamplayer. • Je bent punctueel en klantvriendelijk. • Je bent stressbestendig. • Attest heftruck en/of rijbewijs type B is een plus. • Je bent flexibel, zowel naar takenpakket als naar uren. • Kennis van het Frans is noodzakelijk.

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij 38u/week regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Destelbergen zoeken we een verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) AARSCHOT (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

Zoek naar antwoorden van Rottiers BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Rottiers BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rottiers BVBA. Laat een reactie achter voor Rottiers BVBA. Rottiers BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rottiers BVBA. Leave a respond for Rottiers BVBA. Rottiers BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rottiers BVBA op de google maps. Adres en contacten Rottiers BVBA
Location of Rottiers BVBA on the google maps. Address and contacts of Rottiers BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Rottiers BVBA Rottiers BVBA: Brussels Cocoons-Compagnie Foncière Quartier Louise | Lammertyn Roger NV | Green Dots | COX MARCEL ET FILS ETS SPRL | Petyt sprl

Other related companies as Rottiers BVBA: Brussels Cocoons-Compagnie Foncière Quartier Louise | Lammertyn Roger NV | Green Dots | COX MARCEL ET FILS ETS SPRL | Petyt sprl

Rottiers BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Londerzeel (Malderen), België. De volledige naam van het bedrijf is Rottiers BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02734191894. Het bedrijf Rottiers BVBA bevindt zich op het adres: L. Van Hoeymissenstraat 40,1840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 234,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Rottiers BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rottiers BVBA is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rottiers BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rottiers BVBA, openstaande posities, locatie van Rottiers BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rottiers BVBA is a company, that was registered 1989 in Londerzeel (Malderen) region, Belgium. Full name of company is Rottiers BVBA, company assigned to the tax number BE02734191894. The company Rottiers BVBA is located at the address: L. Van Hoeymissenstraat 40,1840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 234,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Rottiers BVBA were not found.
The main activity of Rottiers BVBA is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Rottiers BVBA is not available. You also can look at reviews of Rottiers BVBA, open positions, location of Rottiers BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rottiers BVBA, Londerzeel (Malderen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rottiers BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rottiers BVBA, Londerzeel (Malderen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rottiers BVBA, employees, financial statistics.