TELEPHONIE BELGIUM

Contactgegevens TELEPHONIE BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TELEPHONIE BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

TELEPHONIE BELGIUM

Regio (region): LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Adres (address): R DU BOSQUET 7,1348, België

Telefoon (phone): 04 358 09 47; 010 47 00 10 04 358 09 47; 010 47 00 10

Fax (fax): 010 47 00 15 010 47 00 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TELEPHONIE BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TELEPHONIE BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TELEPHONIE BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TELEPHONIE BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TELEPHONIE BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TELEPHONIE BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TELEPHONIE BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TELEPHONIE BELGIUM
Products information TELEPHONIE BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE03831726074
Ondernemingsnummer: 6352813720
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 117,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in TELEPHONIE BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TELEPHONIE BELGIUM
(Get full report from official database of BE for TELEPHONIE BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor TELEPHONIE BELGIUM
Addition kinds of activities for TELEPHONIE BELGIUM

3021. Rubber en kunststof schoeisel | Rubber and plastics footwear
222100. Breedgeweven stoffabrieken, met de hand gemaakt | Broadwoven fabric mills, manmade
24991400. Mallets, hamers en clubs: hout | Mallets, hammers, and clubs: wood
25110703. Porch meubels en schommels: hout | Porch furniture and swings: wood
28650315. isocyanaten | Isocyanates
33660100. Bussen en lagers | Bushings and bearings
45229902. Lucht taxi's | Air taxis
50990300. Veiligheidsuitrusting en benodigdheden | Safety equipment and supplies
73499903. Maid services, contract of tarief basis | Maid services, contract or fee basis
83610202. Jeugdcorrectiehuis | Juvenile correctional home

Werken bij TELEPHONIE BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TELEPHONIE BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TELEPHONIE BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TELEPHONIE BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier reachtruck (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

  • Reinigingsoperator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf te Nazareth zijn we dringend op zoek naar een reinigingsoperator: · 95% reinigen van installaties, machines en werkplekken binnen de productieafdeling · 5% polyvalent medewerker in de productieafdeling · Dit houdt onder meer volgende taken in - Reinigingsplanning kunnen raadplegen en uitvoeren - Reinigen van machines tijdens ombouw - Hanteren van industrieel reinigingsmateriaal (mobiele reinigingstoestellen, Hoge druk spuiten, schrobmachine,...) - Besturen van een heftruck op een correcte manier met aandacht voor de veiligheid van collega's en zichzelf

  • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwerkerken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Studentenjob

    all round medewerker in Frituur

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • Wij zoeken een expert in CCTV - ALARM - TOEGANGSCONTROLE - BRANDDETECTIE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole,…) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC,…) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatie knooppunten. Onze operationele kantoren zijn gevestigd in Zaventem. Wij zijn op zoek naar een technicus (m/v) gespecialiseerd in bijzondere bouwtechnieken voor de installatie, indienststelling, onderhoud en depannage van regel- en controleapparatuur voor (in volgorde van belangrijkheid): • toegangscontrole • bewakingscamera's (CCTV) • alarm • branddetectie UW MISSIE: • installatie van kasten en toestellen + plaatsen van kabels • ingebruikname en herstelling • aansluitingen van kasten en dozen • installatie van software die verbonden is met de geïnstalleerde systemen • organisatie en planning van het werk op de verschillende werven • contact met de klanten en coördinatie met de verschillende betrokkenen

  • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van TELEPHONIE BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of TELEPHONIE BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor TELEPHONIE BELGIUM. Laat een reactie achter voor TELEPHONIE BELGIUM. TELEPHONIE BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TELEPHONIE BELGIUM. Leave a respond for TELEPHONIE BELGIUM. TELEPHONIE BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TELEPHONIE BELGIUM op de google maps. Adres en contacten TELEPHONIE BELGIUM
Location of TELEPHONIE BELGIUM on the google maps. Address and contacts of TELEPHONIE BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come TELEPHONIE BELGIUM TELEPHONIE BELGIUM: TUFFREAU LUC BVBA | M.J. Airplus BVBA | Le Grand Cafe S.A. | Element NV | X-Tremes bvba

Other related companies as TELEPHONIE BELGIUM: TUFFREAU LUC BVBA | M.J. Airplus BVBA | Le Grand Cafe S.A. | Element NV | X-Tremes bvba

TELEPHONIE BELGIUM is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio LOUVAIN-LA-NEUVE, België. De volledige naam van het bedrijf is TELEPHONIE BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03831726074. Het bedrijf TELEPHONIE BELGIUM bevindt zich op het adres: R DU BOSQUET 7,1348. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 117,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in TELEPHONIE BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TELEPHONIE BELGIUM is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TELEPHONIE BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TELEPHONIE BELGIUM, openstaande posities, locatie van TELEPHONIE BELGIUM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TELEPHONIE BELGIUM is a company, that was registered 1986 in LOUVAIN-LA-NEUVE region, Belgium. Full name of company is TELEPHONIE BELGIUM, company assigned to the tax number BE03831726074. The company TELEPHONIE BELGIUM is located at the address: R DU BOSQUET 7,1348. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 117,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in TELEPHONIE BELGIUM were not found.
The main activity of TELEPHONIE BELGIUM is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TELEPHONIE BELGIUM is not available. You also can look at reviews of TELEPHONIE BELGIUM, open positions, location of TELEPHONIE BELGIUM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TELEPHONIE BELGIUM, LOUVAIN-LA-NEUVE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TELEPHONIE BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TELEPHONIE BELGIUM, LOUVAIN-LA-NEUVE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TELEPHONIE BELGIUM, employees, financial statistics.