Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders
Private companiesPersonal Services • Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders

Contactgegevens Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders

Regio (region): Beringen (Paal), België

Adres (address): Tervantstraat 33,3583, België

Telefoon (phone): 011 42 64 72 011 42 64 72

Fax (fax): 011 42 85 88 011 42 85 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders
Products information Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders

BTW identificatienummer (tax): BE07988403320
Ondernemingsnummer: 3880340576
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 611,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders
(Get full report from official database of BE for Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders
Addition kinds of activities for Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders

013902. Voedselgewassen | Food crops
203203. Soepen en bouillon, ingeblikte, jarred, enz. | Soups and broths, canned, jarred, etc.
339902. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
24520100. Boerderij- en landbouwgebouwen, geprefabriceerd hout | Farm and agricultural buildings, prefabricated wood
73891100. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services

Werken bij Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf actief in engineering sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een tijdelijke Accounts Payable Accountant voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar. Heb je zin om ervaring op te doen in de boekhouding, lees dan snel verder. Jouw takenpakket als AP Accountant: Boeken van facturen Boeken van banken Reconciliaties Assisteren bij de BTW aangifte Contacten met leveranciers Ad-hoc taken

  • Gemotiveerde Lasser HA (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een gemotiveerde lasser die goesting heeft om het bedrijf te versterken! Je werkt dagelijks binnen een klein team lassers die met veel enthousiasme hun kennis en ervaring met jou willen delen.

  • schuurder van Corian (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Zonhoven is op zoek naar een schuurder van Corian voor in het atelier

  • Helper dakwerker (doorgroeimogelijkheden!) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Arendonk zijn wij dringend op zoek naar een diender voor de dakwerken. Je start als diender maar het is zeker  de bedoeling dat je wordt opgeleid naar een volwaardige dakwerker! Bij onze klant kom je terecht in een team dat instaat voor de totaliteit en afwerking van verschillende - dakwerken - timmerwerken - isolatiewerken

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • student schoonmaak regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ARONIA

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die zich kunnen vrijmaken in de periode tussen 29 oktober en 9 november. U zal ingeschakeld worden voor de reiniging van een bedrijfspand na werken. De tewerkstelling betreft voltijdse dagen van ongeveer 7,5u/dag. U zal samenwerken in team onder begeleiding van onze ploegverantwoordelijke. Hierdoor kunnen wij u een degelijke begeleiding garanderen in de uitvoering van uw taak.

  • Klantenbeheerder ondernemingen non-life (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    Als professioneel en onafhankelijk verzekeringsmakelaar is onze klant in Antwerpen gespecialiseerd in de dienstverlening op vlak van verzekeringen aan KMO’s, organisaties in de non-profit sector en particulieren. Ze zoeken een klantenbeheerder ondernemingen non-life Functieomschrijving U ondersteunt de account managers in de commerciële relatie met hun klanten •U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden •U verzorgt het polis beheer voor uw toegewezen klanten •U bent het aanspreekpunt voor klanten voor alle courante wijzingen in hun dossier •U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, u neemt in een redelijke tijd initiatieven voor een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers Profiel •Bachelor Financiën en verzekeringen en/of in het bezit van een attest PCP of VVD •Of gelijkwaardig door ervaring •Open en enthousiast •Verantwoordelijkheidszin en inlevingsvermogen •Onderhandelingsvaardigheden en resultaatgericht •Service-minded, leergierig en goed georganiseerd •Kennis van Brio is een pluspunt

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • Zelfstandige winkelverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: SINGH BIKRAMJIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze buurtwinkel in Brecht zijn we op zoek naar een winkelverantwoordelijke. Je zal op zelfstandige basis de winkel beheren. Dit houdt volgende taken in: Verkopen van de winkelwaar (o.a. vers brood en charcuterie) De stock opvolgen en bestellingen plaatsen De leveringen ontvangen en de winkelwaar in de rekken plaatsen De winkel proper en ordelijk houden ...

  • Arts preventieve geneeskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG Insurance

    Type: Zelfstandige activiteit

    AG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij in België. Wij verdelen onze producten via verschillende kanalen aan consumenten en bedrijven. Wij bieden het volledige gamma aan verzekeringsproducten aan: brand, auto, hospitalisatie, pensioensparen, groepsverzekering… AG Insurance stimuleert zijn klanten om te genieten van het leven, elke dag opnieuw. We zetten klanten aan om volop te leven en het leven te leiden dat ze echt willen: een gezin stichten, een huis kopen, reizen, nieuwe sporten ontdekken... Zonder zorgen, want wij steunen hen bij elk van die sleutelmomenten. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je functie Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers.

  • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

    Regio: BIKSCHOTE

    Bedrijf: YOLOMI

    Type: Flexijob

    Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders in sociale netwerken
Look for responds of Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders. Laat een reactie achter voor Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders. Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders. Leave a respond for Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders. Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders op de google maps. Adres en contacten Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders
Location of Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders on the google maps. Address and contacts of Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders: F-Construct NV | D'HEUR ET FILS | Office Technical Support | Cools-Billen | STAHL,ALBERT

Other related companies as Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders: F-Construct NV | D'HEUR ET FILS | Office Technical Support | Cools-Billen | STAHL,ALBERT

Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Beringen (Paal), België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07988403320. Het bedrijf Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders bevindt zich op het adres: Tervantstraat 33,3583. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 611,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders, openstaande posities, locatie van Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders is a company, that was registered 2013 in Beringen (Paal) region, Belgium. Full name of company is Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders, company assigned to the tax number BE07988403320. The company Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders is located at the address: Tervantstraat 33,3583. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 611,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders were not found.
The main activity of Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders is not available. You also can look at reviews of Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders, open positions, location of Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders, Beringen (Paal): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders, Beringen (Paal): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene bouwonderneming Verboven-Reynders, employees, financial statistics.