Rouard-Stocq S.P.R.L.

Contactgegevens Rouard-Stocq S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rouard-Stocq S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rouard-Stocq S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue du Bonnier 10, B-5560 Ciergnon, België

Telefoon (phone): (084) 37 78 51 (084) 37 78 51

Fax (fax): (084) 37 79 24 (084) 37 79 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rouard-Stocq S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rouard-Stocq S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rouard-Stocq S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rouard-Stocq S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rouard-Stocq S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rouard-Stocq S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rouard-Stocq S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rouard-Stocq S.P.R.L.
Products information Rouard-Stocq S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE09251007080
Ondernemingsnummer: 3645507812
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 188,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Rouard-Stocq S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rouard-Stocq S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Rouard-Stocq S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rouard-Stocq S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Rouard-Stocq S.P.R.L.

1382. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
372803. Vliegtuigen landing assemblies en remmen | Aircraft landing assemblies and brakes
833199. Jobopleiding en aanverwante diensten, nec | Job training and related services, nec
13110300. Zand- en schalie-oliewinning | Sand and shale oil mining
23359902. Ensemble jurken: vrouwen, misses 'en junioren' | Ensemble dresses: women's, misses', and juniors'
24310107. Deuren, combinatie scherm-storm, hout | Doors, combination screen-storm, wood
35599914. Lampen maken machines, gloeiend | Lamp making machinery, incandescent
36630202. Camera's, televisie | Cameras, television
80930100. Materiaalkunde klinieken (polikliniek) | Substance abuse clinics (outpatient)

Werken bij Rouard-Stocq S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rouard-Stocq S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rouard-Stocq S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rouard-Stocq S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieoperator nacht (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerd voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een Operator nacht. Taken bestaan uit: - De machines in de gaten houden op een goed functioneren - Je voorkomt een uitval van machines - Je draagt zorg voor de goede orde aan de machines, toebehoren en de omgeving - Je stelt het proces af om een zo hoog mogelijke kwaliteit en rendabiliteit te garanderen - Je volgt de levering van grondstoffen op

  • Verkoper Proximus Center (Wijnegem) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Proximus

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Verkoper Proximus Center (Wijnegem) - req2057 Ben je gepassioneerd door verkoop en klantencontacten? Ben je een durver die in teamverband resoluut naar resultaten streeft? Is respect ook voor jou een absolute vereiste? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Proximus is in België het voornaamste telecommunicatiebedrijf en marktleider op verschillende gebieden, onder meer de vaste telefoonlijnen, de mobielecommunicatiediensten en de breedbanddata- en -internetdiensten. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • Hulpmonteur M/V (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de hulpmonteur M/V die wij zoeken? Voor een bedrijf te Hamme zoeken we een hulpmonteur / helper modelmaker. Taakomschrijving: Herstellen van bestaande modellen aan de hand van mondelinge en/of schriftelijke instructies van de meestergast en/of de technologie-afdeling. Het op plaat zetten van de toegeleverde modellen. Dagelijkse werkzaamheden: Monteren van toegeleverde modellen op een modelplaat met gietsysteem; Noodzakelijke herstellingen aan bestaande modellen en kerndozen uitvoeren; Ombouwen van bestaande modellen en kerndozen naar de nieuwe machines; Het verwijderen van vormmodellen om modelplaten vrij te maken; Uithalen en schikken van de modellen voor de planning; Plaatsen van kernfilters in kerndozen; Het aanbrengen van een gietdatum op modellen; Opbergen van koelblokken; Bedienen van de freesmachine. Occasionele werkzaamheden: Bijhouden van de gepresteerde uren per model; Aanmaken van volledig nieuwe eenvoudige modellen kunststof voor gebruik in gieterij; Ophalen en wegbrengen van modellen uit het magazijn; Nameten van bestaande modellen.

  • Productiemedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken van non ferro metaal en uniek in het vervaardigen van zijn product. Zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je komt terecht in een familiaal bedrijf, waar een warme sfeer heerst. Iedereen iedereen kent en waar je geen nummer bent. Heb je de wil om te werken, haar op je tanden maar toch zacht vanbinnen... Dan is dit het geschikte bedrijf voor JOUW!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Widooie - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - W. Vlaanderen - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Technische docenten (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MASEOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MaSEOS geeft technische opleidingen on site bij een grote variëteit aan klanten. Hydraulica, elektriciteit, elektromechanica, mechanica, besturen van machines, etc. Om aan alle opleidingswensen van onze klanten te kunnen voldoen zijn wij continu op zoek naar technische freelance docenten.

Zoek naar antwoorden van Rouard-Stocq S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Rouard-Stocq S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rouard-Stocq S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Rouard-Stocq S.P.R.L.. Rouard-Stocq S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rouard-Stocq S.P.R.L.. Leave a respond for Rouard-Stocq S.P.R.L.. Rouard-Stocq S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rouard-Stocq S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Rouard-Stocq S.P.R.L.
Location of Rouard-Stocq S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Rouard-Stocq S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Rouard-Stocq S.P.R.L. Rouard-Stocq S.P.R.L.: Unibox Games SA | LVDD Consultants SPRL-BVBA | MARIS EVENTS | Oerlemans, Hans | smoothdesign.be

Other related companies as Rouard-Stocq S.P.R.L.: Unibox Games SA | LVDD Consultants SPRL-BVBA | MARIS EVENTS | Oerlemans, Hans | smoothdesign.be

Rouard-Stocq S.P.R.L. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Rouard-Stocq S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09251007080. Het bedrijf Rouard-Stocq S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue du Bonnier 10, B-5560 Ciergnon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 188,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Rouard-Stocq S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rouard-Stocq S.P.R.L. is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rouard-Stocq S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rouard-Stocq S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Rouard-Stocq S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rouard-Stocq S.P.R.L. is a company, that was registered 2016 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Rouard-Stocq S.P.R.L., company assigned to the tax number BE09251007080. The company Rouard-Stocq S.P.R.L. is located at the address: Rue du Bonnier 10, B-5560 Ciergnon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 188,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Rouard-Stocq S.P.R.L. were not found.
The main activity of Rouard-Stocq S.P.R.L. is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Rouard-Stocq S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Rouard-Stocq S.P.R.L., open positions, location of Rouard-Stocq S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rouard-Stocq S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rouard-Stocq S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rouard-Stocq S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rouard-Stocq S.P.R.L., employees, financial statistics.