Adesko N.V.

Contactgegevens Adesko N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adesko N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adesko N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Schans 4, B-2480 Dessel, België

Telefoon (phone): (014) 389390 (014) 389390

Fax (fax): (014) 389391 (014) 389391

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adesko N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adesko N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adesko N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adesko N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adesko N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adesko N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adesko N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adesko N.V.
Products information Adesko N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04713104248
Ondernemingsnummer: 1082946777
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Adesko N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adesko N.V.
(Get full report from official database of BE for Adesko N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adesko N.V.
Addition kinds of activities for Adesko N.V.

101102. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
225903. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
02790401. Katboerderij | Cat farm
30699917. Draad, rubber | Thread, rubber
35370112. Tafels, lift: hydraulisch | Tables, lift: hydraulic
47319900. Vrachtvervoer regeling, nv | Freight transportation arrangement, nec
50510216. Staal | Steel
51490701. Bakkerijproducten | Bakery products
89990301. Reclame kopie schrijven | Advertising copy writing

Werken bij Adesko N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adesko N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adesko N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adesko N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR DECOUPAGE 2PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator decoupage.

  • REACHTRUCKCHAUFFEUR DSV GENT VOLTIJDS 6266389 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DSV Solutions, wereldwijd actief in Transport via de weg, lucht en water en bovendien ook Warehousing. De vestiging in Desteldonk (Gent Zeehaven) heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot de top van toeleveranciers . Hiervoor zijn wij opzoek naar reachtruckchauffeurs. Interesse? Lees dan zeker verder Jouw taken/verantwoordelijkheden zijn: Laden en verplaatsen van goederen met de reachtruck Verdelen van de ladingen in verschillende opslagzones in het magazijn. Goederen in ontvangst nemen en kwaliteitscontrole uitvoeren Orderpicking/packing

  • Medewerker schoonmaak (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende ruimtes (rusthuis) en lege bakken naar rusthuis te brengen.

  • DRINGEND - Operator 5 ploegen (reservestatuut) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het goede verloop van de productie aan de automatische lijn. Je helpt bij het ombouwen van de machine(s). Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je werkt in een 5-ploegensysteem maar start in het reservestatuut (je werkt dus in de ploegen van de collega's die in verlof/ziek zijn).

  • Meewerkend vrachtwagenchauffeur met ervaring autolaadkraan (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die actief is in de bouwsector zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met autolaadkraanervaring (m/v). Je komt terecht in een bouwbedrijf waar je het transport van en naar de werven doet van de bouwmaterialen. Wanneer je niet met de vrachtwagen rijdt, werk je mee met je collega's. Het spreekt voor zich dat je er niet voor terugdeinst om de handen uit de mouwen te steken. Interesse in deze job? Gelieve contact op te nemen met ons kantoor in Oudenaarde. Telefonisch op 055 20 82 94 of via mail [email protected]

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

  • Huishoudhulp in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • administratief medewerker - sales (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker - sales ben je werkzaam op de binnendienst verkoop van onze klant. Je werkt nauw samen met de buitendienst en de planningsafdeling Je staat in voor klantencontact via mail en telefoon Je informeert klanten over levertijden, voorraden, advies en technische ondersteuning Je maakt technische offertes op Je geeft orders in Je handelt eventuele klachten af Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

Zoek naar antwoorden van Adesko N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Adesko N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adesko N.V.. Laat een reactie achter voor Adesko N.V.. Adesko N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adesko N.V.. Leave a respond for Adesko N.V.. Adesko N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adesko N.V. op de google maps. Adres en contacten Adesko N.V.
Location of Adesko N.V. on the google maps. Address and contacts of Adesko N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Adesko N.V. Adesko N.V.: Liv-In parket BVBA | Allo Volets SA | Burotec BVBA | Vaditrans B.V.B.A. | GH

Other related companies as Adesko N.V.: Liv-In parket BVBA | Allo Volets SA | Burotec BVBA | Vaditrans B.V.B.A. | GH

Adesko N.V. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Adesko N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04713104248. Het bedrijf Adesko N.V. bevindt zich op het adres: Schans 4, B-2480 Dessel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 593,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Adesko N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Adesko N.V. is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adesko N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adesko N.V., openstaande posities, locatie van Adesko N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Adesko N.V. is a company, that was registered 1993 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Adesko N.V., company assigned to the tax number BE04713104248. The company Adesko N.V. is located at the address: Schans 4, B-2480 Dessel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 593,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Adesko N.V. were not found.
The main activity of Adesko N.V. is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Adesko N.V. is not available. You also can look at reviews of Adesko N.V., open positions, location of Adesko N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adesko N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adesko N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adesko N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adesko N.V., employees, financial statistics.