Triflex België

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Triflex België

Contactgegevens Triflex België: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Triflex België: address, phone, fax, email, website, opening hours

Triflex België

Regio (region): Lier, België

Adres (address): Mallekotstraat 65,2500, België

Telefoon (phone): 03 491 83 90 03 491 83 90

Fax (fax): 03 491 83 92 03 491 83 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Triflex België: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Triflex België"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Triflex België"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Triflex België, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Triflex België. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Triflex België, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Triflex België. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Triflex België
Products information Triflex België

BTW identificatienummer (tax): BE03087402343
Ondernemingsnummer: 8660491943
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 731,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Triflex België zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Triflex België
(Get full report from official database of BE for Triflex België)

Aanvulling soorten activiteiten voor Triflex België
Addition kinds of activities for Triflex België

017100. Bessengewassen | Berry crops
12210201. Steenkoolbereiding, bitumineuze of bruinkool | Coal preparation plant, bituminous or lignite
16230202. Kabeltelevisie lijnconstructie | Cable television line construction
23420000. BH, gordels en geallieerde kledingstukken | Bras, girdles, and allied garments
35410103. Afrekenmachines | Countersinking machines
35850508. Tanks, soda water | Tanks, soda water
78190100. Personeelsdiensten, productie van films | Personnel services, motion picture production

Werken bij Triflex België: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Triflex België: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Triflex België. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Triflex België. Looking for open vacancies in other companies

  • Spuiter/ Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Spreekt werken in gedreven team van een 80-tal medewerkers waar ze jaarlijks meer dan 100 tribunes en 35.000 stoelen produceren jou aan? Dan is volgende vacature iets voor jou! Jouw taken zijn als volgt: - Spuiten van verschillende stoelonderdelen in hout is je hoofdtaak. - Indien er geen spuitwerk is neem je volgende taken op:            -Machinaal en manueel vervaardigen van diverse tribune- en stoelonderdelen            -Bewerken en monteren van afwerkingsprofielen            -Indien noodzakelijk ga je mee naar de werven in binnen- en buitenland

  • Productiearbeider Daikin (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als productiemedewerker zal bestaan uit: Montage van toestellen zoals o.a. airco en warmtepompen Het vastmaken van verschillende onderdelen zoals o.a. vastschroeven. Bekabeling van de toestellen Gebruik van elektrisch gereedschap Orderpicken: onderdelen klaarleggen voor de diverse lijnen Neem zeker een kijk naar deze video en maak al kennis met jouw toekomstige collega's en werkvloer ! bit.ly/2u5yRAC

  • Tuinarbeider M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je doet het algemeen onderhoud van tuinen Je doet de aanleg en onderhoud in openbare werken Je wiedt onkruid, maait gras en doet het nodige snoeiwerk Je plant bomen en struikgewas Aanleggen van opritten en terrassen Je werkt van maandag tot vrijdag Je werkt in een flexibel uurrooster

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • METSERS (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: SABBE

    Type: Vaste Job

    Je voert het metselwerk uit bij de constructie van gebouwen in alle fasen van het bouwproces: de grond- en funderingswerken, de constructies in baksteen, in betonblokken, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. Funderingen maken Metselwerk Plaatsen geprefabriceerde elementen Thermische isolatie Dichtingswerken Voegwerken Bekisten en betonneren Wegens uitbreiding van onze West-Vlaamse vestiging die gespecialiseerd is in beton- en metselwerken, netgebonden gebouwen werven wij meerdere metsers aan, deze opstart is voorzien voor na het bouwverlof.

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

  • Sales & PT in Fitness ( Flexi Job) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava.be is actief in de verkoop van 'Outdoor Leisure & Entertainment', voor onze afdeling 'Sport' zijn wij op zoek naar een geboren verkoper, waar je onze klanten kan adviseren bij het aanschaffen van een Fitness of Wellness product, uw taak omvat het ontvangen en begeleiden van onze klanten in de showroom, U begeleidt hen bij het maken van de juiste fitness- of wellness keuze en wil jouw ervaring en expertise met onze klanten delen, Je bent een passionele sporter die onze klanten adviseert en inspireert bij hun aankopen en dankzij je Personal Trainers (PT) capaciteiten begeleidt je onze klanten in onze fitness ruimte met workshops en aangepaste trainingsschema's daar waar nodig bij de aankoop van hun Cross-Fit accessoires of Fitness toestel.

Zoek naar antwoorden van Triflex België in sociale netwerken
Look for responds of Triflex België in social networks

Lees alle opmerkingen voor Triflex België. Laat een reactie achter voor Triflex België. Triflex België bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Triflex België. Leave a respond for Triflex België. Triflex België on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Triflex België op de google maps. Adres en contacten Triflex België
Location of Triflex België on the google maps. Address and contacts of Triflex België

Andere gerelateerde bedrijven als come Triflex België Triflex België: Adequaat Consult | Intermat NV | NORAH PLASTICS NV | SECUREX PROMOTIE & COMMUNICATIE | Hollebeekhoeve NV

Other related companies as Triflex België: Adequaat Consult | Intermat NV | NORAH PLASTICS NV | SECUREX PROMOTIE & COMMUNICATIE | Hollebeekhoeve NV

Triflex België is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Lier, België. De volledige naam van het bedrijf is Triflex België, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03087402343. Het bedrijf Triflex België bevindt zich op het adres: Mallekotstraat 65,2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 731,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Triflex België zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Triflex België is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Triflex België is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Triflex België, openstaande posities, locatie van Triflex België op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Triflex België is a company, that was registered 1997 in Lier region, Belgium. Full name of company is Triflex België, company assigned to the tax number BE03087402343. The company Triflex België is located at the address: Mallekotstraat 65,2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 731,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Triflex België were not found.
The main activity of Triflex België is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Triflex België is not available. You also can look at reviews of Triflex België, open positions, location of Triflex België on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Triflex België, Lier: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Triflex België, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Triflex België, Lier: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Triflex België, employees, financial statistics.