Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA
Private companiesMiscellaneous Retail • Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA

Contactgegevens Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA

Regio (region): Leuven (Heverlee), België

Adres (address): Erasme Ruelensvest 29,3001, België

Telefoon (phone): 016 60 17 64; 0495 29 40 75 016 60 17 64; 0495 29 40 75

Fax (fax): 016 60 60 78 016 60 60 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA
Products information Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07324005126
Ondernemingsnummer: 7580810546
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 326,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA
(Get full report from official database of BE for Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA
Addition kinds of activities for Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA

8712. Architectonische diensten | Architectural services
23359902. Ensemble jurken: vrouwen, misses 'en junioren' | Ensemble dresses: women's, misses', and juniors'
35940201. Motoren, pneumatisch | Motors, pneumatic
51590403. Woltoppen | Wool tops
82499902. Staatsdienstopleidingsschool | Civil service training school
89990703. Behoud van natuurlijke hulpbronnen | Natural resource preservation service

Werken bij Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Heist, zoekt Konvert Construct Leuven een dakdekker voor rieten daken. Ervaring hierin specifiek is geen vereiste, ervaring in het leggen van daken WEL. Uiteraard moet je met dit materiaal willen werken en ook interesse hebben.

  • Allround ruwbouwarbeider - Brecht/Hoogstraten (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele onderneming , actief in de industriebouw. Voor hun Allround-ploeg uit Brecht zijn ze op zoek naar versterking. Een greep uit je takenpakket : uitvoeren van funderingswerken: uitvoeren van traditionele bekisting alsook systeembekisting, plaatsen wapening, betonneren meehelpen bij montagewerken : monteren van constructie in staal/beton, prefabwanden als betonpanelen, cellenbetonplaten, sandwichpanelen. meehelpen bij het monteren van dak-en wandplaten en de afwerking hiervan. uitvoeren van metselwerken: betonblokken of snelbouw en het plaatsen van PVC rioleringen. uitvoeren van diverse aanpassingswerken enige ervaring met hoogwerker/verreiker/graafkraan is een pluspunt

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kleine-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLEINE-SPOUWEN)

    Regio: KLEINE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

  • Jobstudent Vrachtwagenmecanicien (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Stellen van de juiste diagnose Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ¿) Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ¿) Onderhoud van de werkplaats

  • Spelhost dinerspellen (UTRECHT)

    Regio: UTRECHT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudent (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • CHECKPOINT BEDIENDE containerdepot (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HERFURTH GROUP

    Type: Vaste Job

    De Herfurth Group is een internationale transportorganisatie met 400 medewerkers verspreid over 4 landen met hoofdkantoor in Antwerpen. ‘Knowhow’, klantgerichtheid en vernieuwing staan al meer dan 100 jaar centraal. We zijn actief in alle mogelijke takken van shipping, logistiek, luchtvracht, wegvervoer, warehousing, containerherstelling en travel. We kunnen rekenen op competente ‘in-house’ ondersteuning van IT, Boekhouding en Administratie, Aankoop, Sales, Facilities management en Human Resources. Voor onze dochterfirma, HANDICO INTERNATIONAL NV en meerbepaald voor onze vestiging te Antwerpen – Delwaide dok zijn wij op zoek naar een BEDIENDE VOOR BALIE CONTAINERDEPOT Je taken en verantwoordelijkheden Het administratief verwerken van containerbewegingen in of uit de depot. De containers worden bij binnenkomst geïnspecteerd volgens de normen van de klanten. Alle handelingen worden ondersteund via een handheld-terminal verbonden met ons hoofd-computersysteem. Je bent verantwoordelijk voor de depotindeling en opvolging van alle bewegingen. De taak omvat: De volledige input van boekingen en containerbewegingen in het depot-computerprogramma Het bezorgen van Interchange–receipt aan de chauffeurs Het controleren van de containers op schade en dit volgens de normen van de klanten Bijhouden van alle klassement

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA. Laat een reactie achter voor Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA. Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA. Leave a respond for Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA. Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA op de google maps. Adres en contacten Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA
Location of Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA on the google maps. Address and contacts of Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA: Cre-Axe SA | Beckmann & Jorgensen International N.V. | Elco-Mat N.V. | Hoek Loos N.V. | LET N.V.

Other related companies as Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA: Cre-Axe SA | Beckmann & Jorgensen International N.V. | Elco-Mat N.V. | Hoek Loos N.V. | LET N.V.

Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Leuven (Heverlee), België. De volledige naam van het bedrijf is Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07324005126. Het bedrijf Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA bevindt zich op het adres: Erasme Ruelensvest 29,3001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 326,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA, openstaande posities, locatie van Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA is a company, that was registered 1997 in Leuven (Heverlee) region, Belgium. Full name of company is Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA, company assigned to the tax number BE07324005126. The company Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA is located at the address: Erasme Ruelensvest 29,3001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 326,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA were not found.
The main activity of Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA is not available. You also can look at reviews of Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA, open positions, location of Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA, Leuven (Heverlee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA, Leuven (Heverlee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Diricx-Schoonjans Vervoer BVBA, employees, financial statistics.