Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW

Contactgegevens Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW

Regio (region): Ieper, België

Adres (address): Poperingseweg 16,8900, België

Telefoon (phone): 057 23 91 11 057 23 91 11

Fax (fax): 057 23 91 12 057 23 91 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW
Products information Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW

BTW identificatienummer (tax): BE03240386962
Ondernemingsnummer: 2666625976
Hoofdstad (capital): 709,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 681,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW
(Get full report from official database of BE for Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW
Addition kinds of activities for Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW

2015. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
14990701. Asfalt (inheemse) mijnbouw | Asphalt (native) mining
20960101. Aardappelstokken | Potato sticks
24990801. Dowels, hout | Dowels, wood
45819904. Luchthaven terminal diensten | Airport terminal services
52510101. kettingzagen | Chainsaws
87320103. Bedrijfsonderzoeksdienst | Business research service

Werken bij Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator m/v (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productiemachines, je bent multi-inzetbaar (verschillende productie afdelingen) - Je zorgt dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen - Je stuurt kleine problemen bij en je kan vlot werken met handgereedschap - Je stelt zelf de machine om - Je zorgt voor het naleven van de interne veiligheid en orde

  • Medewerker Commerciële Binnendienst (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een ervaren commerciële binnendienst voor een bedrijf regio Dottenijs. Dit betreft echt een commerciële functie met bijkomende nodige administratie. Je maakt telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads van huidige klanten. Je luistert naar de klant en detecteert de noden bij potentiële klanten. Bijkomend maak je een afspraak voor de vertegenwoordiger. Vervolgens hou je een overzicht van de afspraken en volg je alles administratief nauwkeurig op. Daarnaast heb je enkele administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen-Gruitrode (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Student slagerij (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie groothandel in voeding te Hasselt zijn we op zoek naar een meewerkend slager in opleidng of iemand die een passie voor vlees heeft. Je zoekt extra dagen bij als slager of je bent een student slagerij, die al een goede ervaring heeft met snijden, versnijden van vlees. Je werkt vooral op zaterdag. Dus.. Als jij een gemotiveerde student, opleiding slagerij (hotelschool) bent, neem zeker contact op! Je hebt ervaring met messen en je gaat hier heel voorzichtig mee om

  • Student-bijrijder doorheen de week | vertrek vanuit Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week (maandag t.e.m. vrijdag) een centje willen bijverdienen. Je bent minstens 1 dag per week beschikbaar en rijdt mee met de vrachtwagenchauffeur. Je zal de bestellngen gaan afzetten bij de klanten en de administratie tijdens de rit bijhouden. Indien er klachten zijn, neem je contact op met de mensen van de firma. Meestal vertrek je 's ochtends rond 6u aan het bedrijf te Herentals en werk je tot alle bestellingen zijn afgewerkt. De werktijden zijn dus afhankelijk van het aantal bestellingen en de drukte op de weg.

  • Verkopers met passie voor pure sales! (team antwerp) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ZaZoe Solar and Energy

    Type: Vaste Job

    Zazoe Solar and Energy is op zoek naar (young) potentials met een hart voor groene energie en een passie voor sales. Wij werken samen met dé groenste energieleverancier van België en met dé topproducent van zonnepanelen wereldwijd. Zou je graag je eerste stappen willen zetten in de wondere wereld van sales en ben je op zoek naar het juiste bedrijf? Wij coachen jou, voorzien je van toffe collega's en helpen je op de weg naar succes. Solliciteer nu!

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • tai chi instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

Zoek naar antwoorden van Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW in sociale netwerken
Look for responds of Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW. Laat een reactie achter voor Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW. Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW. Leave a respond for Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW. Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW op de google maps. Adres en contacten Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW
Location of Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW on the google maps. Address and contacts of Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW: MATTHYS - DECLOEDT BVBA | Publik BVBA | Welec Electro Techniek NV | Thalassa Reizen | SCHREURS, WIM

Other related companies as Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW: MATTHYS - DECLOEDT BVBA | Publik BVBA | Welec Electro Techniek NV | Thalassa Reizen | SCHREURS, WIM

Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Ieper, België. De volledige naam van het bedrijf is Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03240386962. Het bedrijf Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW bevindt zich op het adres: Poperingseweg 16,8900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 709,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 681,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW, openstaande posities, locatie van Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW is a company, that was registered 1988 in Ieper region, Belgium. Full name of company is Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW, company assigned to the tax number BE03240386962. The company Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW is located at the address: Poperingseweg 16,8900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 709,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 681,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW were not found.
The main activity of Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW is not available. You also can look at reviews of Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW, open positions, location of Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW, Ieper: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW, Ieper: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Psychiatrisch Ziekenhuis H Hart VZW, employees, financial statistics.