Sanpa Industries N.V.

Contactgegevens Sanpa Industries N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sanpa Industries N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sanpa Industries N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Witbeekweg 9, B-3680 Maaseik, België

Telefoon (phone): (089) 562484 (089) 562484

Fax (fax): (089) 562489 (089) 562489

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sanpa Industries N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sanpa Industries N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sanpa Industries N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sanpa Industries N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sanpa Industries N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sanpa Industries N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sanpa Industries N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sanpa Industries N.V.
Products information Sanpa Industries N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07773895263
Ondernemingsnummer: 1410339355
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 368,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Sanpa Industries N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sanpa Industries N.V.
(Get full report from official database of BE for Sanpa Industries N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sanpa Industries N.V.
Addition kinds of activities for Sanpa Industries N.V.

3568. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
326902. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery
414200. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
962104. Regeling, administratie van transporatatie, niveau van overheid | Regulation, administration of transporatation, level of government
22210403. Modacryl breedgeweven stoffen | Modacrylic broadwoven fabrics
23939902. Kussens, behalve lente en tapijt: aangekochte materialen | Cushions, except spring and carpet: purchased materials
78190103. Consultants, film | Consultants, motion picture
79991109. Gymnastiek instructie, niet-lidmaatschap | Gymnastic instruction, non-membership
79991403. Strandstoel en accessoireverhuur | Beach chair and accessory rental

Werken bij Sanpa Industries N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sanpa Industries N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sanpa Industries N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sanpa Industries N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

  • Ervaren bekister/schrijnwerker regio Balen voor onmiddellijke opstart(M/V)! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Balen zijn wij op zoek naar ervaren bekisters/schrijnwerkers voor onmiddellijke opstart! *Je kan zelfstandig planlezen *Je gaat bekistingsmallen stellen *Je gaat de bekistingsmallen zuiver maken *Je gaat nieuwe bekistingen maken *Je gaat aanpassingen uitvoeren op bestaande bekistingen

  • Wegenwerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Q Jobs@construct – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) parttime (16à20u/week) in Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Vilvoorde en Grimbergen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Vilvoorde en Grimbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Verpleegkundige mobiele equipe voor de afdelingen inwendige en geriatrie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Vaste Job

    Dienst De mobiele equipe biedt ondersteuning aan de afdelingen zowel bij acuut personeelstekort als bij acuut hoge werkdruk. Functie Samen met de verpleegkundigen van de afdeling waaraan je wordt toegewezen, bied je integrale, kwalitatieve en vaktechnische zorg aan de patiënten en dit rekening houdend met de specifieke lichamelijke en psychosociale noden van de patiënt en zijn familie Profiel Je hebt een diploma en visum verpleegkunde Je hebt reeds enkel jaren ervaring als verpleegkundige op hospitalisatieafdelingen Je kan autonoom werken en snel reageren in veranderende omstandigheden Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Contract onbepaalde duur Voltijds of deeltijds (minstens 50%) Wisselende shiften tussen 7u en 22u Je werkt minstens 1 WE op 4 Indiensttreding in overleg Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Geert De Meyer, hoofdverpleegkundige, 015/89 12 45

  • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • kapper/kapster (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: BESST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk als kapper op zelfstandige basis in het groepssalon HaarNouveau. Bepaal zelf je functie: Wil je dames en/of heren coifferen. Geniet van ondersteuning en opleidingen op maat. Zo kan je je ontplooien tot de kapper/kapster die je zelf wel worden. Kan zowel een starter als iemand met veel ervaring zijn. Werk in team met collega's die ook zelfstandig zijn

  • zaalhulp/keukenhulp FLEXI (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Flexijob

    Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's zowel voor keuken als voor zaal. Je kan minstens 1 vaste dag per week en eventueel ook andere dagen. We zijn opzoek naar iemand die zich voor een langere tijd wil engageren.

Zoek naar antwoorden van Sanpa Industries N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Sanpa Industries N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sanpa Industries N.V.. Laat een reactie achter voor Sanpa Industries N.V.. Sanpa Industries N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sanpa Industries N.V.. Leave a respond for Sanpa Industries N.V.. Sanpa Industries N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sanpa Industries N.V. op de google maps. Adres en contacten Sanpa Industries N.V.
Location of Sanpa Industries N.V. on the google maps. Address and contacts of Sanpa Industries N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Sanpa Industries N.V. Sanpa Industries N.V.: Alarm Security & Technology | YVAN CARS | Luc Timbermont | Cosmic N.V. | HOME REMODELING-GROUP DUTOIT NV

Other related companies as Sanpa Industries N.V.: Alarm Security & Technology | YVAN CARS | Luc Timbermont | Cosmic N.V. | HOME REMODELING-GROUP DUTOIT NV

Sanpa Industries N.V. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Sanpa Industries N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07773895263. Het bedrijf Sanpa Industries N.V. bevindt zich op het adres: Witbeekweg 9, B-3680 Maaseik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 368,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Sanpa Industries N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sanpa Industries N.V. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sanpa Industries N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sanpa Industries N.V., openstaande posities, locatie van Sanpa Industries N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sanpa Industries N.V. is a company, that was registered 1985 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Sanpa Industries N.V., company assigned to the tax number BE07773895263. The company Sanpa Industries N.V. is located at the address: Witbeekweg 9, B-3680 Maaseik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 368,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Sanpa Industries N.V. were not found.
The main activity of Sanpa Industries N.V. is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Sanpa Industries N.V. is not available. You also can look at reviews of Sanpa Industries N.V., open positions, location of Sanpa Industries N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sanpa Industries N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sanpa Industries N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sanpa Industries N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sanpa Industries N.V., employees, financial statistics.