BCV Copywriting & Vertaling CV

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • BCV Copywriting & Vertaling CV
Private companiesChemicals and Allied Products • BCV Copywriting & Vertaling CV

Contactgegevens BCV Copywriting & Vertaling CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BCV Copywriting & Vertaling CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BCV Copywriting & Vertaling CV

Regio (region): Mortsel, België

Adres (address): Hof Savelkoul 25,2640, België

Telefoon (phone): 03 455 71 76 03 455 71 76

Fax (fax): +32 (65) 479-22-15 +32 (65) 479-22-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BCV Copywriting & Vertaling CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BCV Copywriting & Vertaling CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BCV Copywriting & Vertaling CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BCV Copywriting & Vertaling CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BCV Copywriting & Vertaling CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BCV Copywriting & Vertaling CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BCV Copywriting & Vertaling CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BCV Copywriting & Vertaling CV
Products information BCV Copywriting & Vertaling CV

BTW identificatienummer (tax): BE06590942382
Ondernemingsnummer: 4486785888
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BCV Copywriting & Vertaling CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BCV Copywriting & Vertaling CV
(Get full report from official database of BE for BCV Copywriting & Vertaling CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BCV Copywriting & Vertaling CV
Addition kinds of activities for BCV Copywriting & Vertaling CV

20130101. Rundvleesstoofpot, uit gekocht vlees | Beef stew, from purchased meat
20340100. Gedroogde en ontwaterde soepmixen | Dried and dehydrated soup mixes
20450100. Mengsels van meel en bloem, van gekochte bloem | Flours and flour mixes, from purchased flour
23899900. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
29520105. Teerpapier, dakbedekking | Tar paper, roofing
38299910. Vloeibare scintillatie spectrometers | Liquid scintillation spectrometers
51729901. Ruwe olie | Crude oil
82210201. Service academie | Service academy

Werken bij BCV Copywriting & Vertaling CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BCV Copywriting & Vertaling CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BCV Copywriting & Vertaling CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BCV Copywriting & Vertaling CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / aanvuller GAMMA Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GAMMA DIEST, Franchisenemer Van Neerbos België

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je verkoopt doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken.

  • Operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator blending. Je zal werken in 3 ploegen. Je beschikt over een technische achtergrond en/of relevante ervaring.

  • Mecanicien (m/v) – Spoorwerkzaamheden (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als mecanicien en op zoek naar een nieuwe job? Voor een bedrijf actief in spoorwerkzaamheden is Actief Interim Gent op zoek naar jou! Als mecanicien zal je bij deze firma eerst een doorgedreven opleiding krijgen in hun spoorwegactiviteiten en zal je nadien ingezet worden voor preventief en curatief onderhoud van het spoorwegmaterieel. Jij zal instaan voor technische interventies en herstellingen van de aanwezige machines zowel op elektrisch, pneumatisch en mechanisch vlak. Bovendien zal jij de machines ook monteren en demonteren op de werven en in het atelier. Bij deze werkzaamheden volg jij steeds de voorgeschreven veiligheidsregels.

  • Polyvalente arbeider m/v 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Eloois-Vijve zoeken we dringend een polyvalente arbeider ( m/v ). Als polyvalente arbeider (m/v ) zal je vooral fungeren als vlinder binnen de onderneming. Jouw taken zullen zich situeren binnen 2 verschillende afdelingen. Je kan ingeschakeld worden voor: mengen van verschillende produkten aan de hand van een produktiefiche die je zal ontvangen van de verantwoordelijke die geproduceerde goederen dan afvullen in de daartoe bestemde verpakking ( adhv parameters die je instelt in machine, toezien op kwaliteit, kwantiteit, correcte verpakking,... ) verplaatsen van de kuipen na schoonmaken ( met een elektrische transpallet ), containers wegbrengen naar de koer, klaarzetten van de machine, de leidingen uitkuisen,...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Studenten zorgkundigen en verpleegkundigen kuststreek gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een vakantiejob als zorgkundige of verpleegkundige geeft jou niet alleen een zakcentje om van een toffe en leuke zomer te kunnen genieten maar biedt jou tevens de kans om veel ervaring op te doen in het werkveld. Ben je op zoek naar een toffe vakantiejob waar je de kans krijgt om maximale ervaring en kennis op te doen? Dan is Care Talents jouw ideale jobmakelaar: wij zoeken jouw droomvakantiejob, jij werkt op jouw beschikbare data en leert ongelooflijk veel bij!

  • Flexi-job : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Flexijob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van BCV Copywriting & Vertaling CV in sociale netwerken
Look for responds of BCV Copywriting & Vertaling CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BCV Copywriting & Vertaling CV. Laat een reactie achter voor BCV Copywriting & Vertaling CV. BCV Copywriting & Vertaling CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BCV Copywriting & Vertaling CV. Leave a respond for BCV Copywriting & Vertaling CV. BCV Copywriting & Vertaling CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BCV Copywriting & Vertaling CV op de google maps. Adres en contacten BCV Copywriting & Vertaling CV
Location of BCV Copywriting & Vertaling CV on the google maps. Address and contacts of BCV Copywriting & Vertaling CV

Andere gerelateerde bedrijven als come BCV Copywriting & Vertaling CV BCV Copywriting & Vertaling CV: Theaterbureau Marc De Coen | PIETERS PARFUMERIE BVBA | Aqua Tropic Center | DS Profil B.V.B.A. | Mcl Invest Ltd

Other related companies as BCV Copywriting & Vertaling CV: Theaterbureau Marc De Coen | PIETERS PARFUMERIE BVBA | Aqua Tropic Center | DS Profil B.V.B.A. | Mcl Invest Ltd

BCV Copywriting & Vertaling CV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Mortsel, België. De volledige naam van het bedrijf is BCV Copywriting & Vertaling CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06590942382. Het bedrijf BCV Copywriting & Vertaling CV bevindt zich op het adres: Hof Savelkoul 25,2640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 700,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BCV Copywriting & Vertaling CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BCV Copywriting & Vertaling CV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BCV Copywriting & Vertaling CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BCV Copywriting & Vertaling CV, openstaande posities, locatie van BCV Copywriting & Vertaling CV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BCV Copywriting & Vertaling CV is a company, that was registered 1989 in Mortsel region, Belgium. Full name of company is BCV Copywriting & Vertaling CV, company assigned to the tax number BE06590942382. The company BCV Copywriting & Vertaling CV is located at the address: Hof Savelkoul 25,2640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 700,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BCV Copywriting & Vertaling CV were not found.
The main activity of BCV Copywriting & Vertaling CV is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BCV Copywriting & Vertaling CV is not available. You also can look at reviews of BCV Copywriting & Vertaling CV, open positions, location of BCV Copywriting & Vertaling CV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BCV Copywriting & Vertaling CV, Mortsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BCV Copywriting & Vertaling CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BCV Copywriting & Vertaling CV, Mortsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BCV Copywriting & Vertaling CV, employees, financial statistics.