Orffa Belgium Feed NV

Contactgegevens Orffa Belgium Feed NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Orffa Belgium Feed NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Orffa Belgium Feed NV

Regio (region): Londerzeel, België

Adres (address): Ambachtsstraat 6,1840, België

Telefoon (phone): 052 31 95 19 052 31 95 19

Fax (fax): 052 30 42 75 052 30 42 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Orffa Belgium Feed NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Orffa Belgium Feed NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Orffa Belgium Feed NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Orffa Belgium Feed NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Orffa Belgium Feed NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Orffa Belgium Feed NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Orffa Belgium Feed NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Orffa Belgium Feed NV
Products information Orffa Belgium Feed NV

BTW identificatienummer (tax): BE03129425048
Ondernemingsnummer: 2990722656
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Orffa Belgium Feed NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Orffa Belgium Feed NV
(Get full report from official database of BE for Orffa Belgium Feed NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Orffa Belgium Feed NV
Addition kinds of activities for Orffa Belgium Feed NV

122299. Bituminous coal-underground, nec | Bituminous coal-underground, nec
154202. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
28920101. Detonators en detonerende caps | Detonators and detonating caps
33399916. Tin raffinage (primaire) | Tin refining (primary)
34460404. Purlins, lichtmetaalstaal | Purlins, light gauge steel
35850204. Ijsmachines | Ice making machinery
50630216. Schakelaars | Switchboards
94510000. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs

Werken bij Orffa Belgium Feed NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Orffa Belgium Feed NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Orffa Belgium Feed NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Orffa Belgium Feed NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverkoper m/v Schoenenafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling Schoenen - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Chauffeur CE Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dagelijks lever je en haal je machines op bij klanten met een dieplader. Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel.

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kuringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Beveren-Waas (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Beveren-Waas/Melsele/Kruibeke. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Loketbediende student (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een groot voedingsbedrijf in Koolskamp zijn we op zoek naar een jobstudent voor het loket. Je zit aan de receptie en behandelt binnenkomende telefoons en mails. Je ontvangt de chauffeurs (meestal boeren) die groenten komen leveren. Je zorgt dat alle administratie in orde is. Je staat in voor de controle van facturen en allerlei andere uitvoerende administratieve taken bijvoorbeeld klassement.

  • Chauffeur/fietser Bpost Blankenberge (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Blankenberge zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag. Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op Maandag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Dinsdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 04.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets , starten om 06.45u -Op Vrijdag : Uitreiking met auto, starten om 04.45u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Blankenberge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Tekenaar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

  • TA Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

  • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Durabrik Group

    Type: Vaste Job

    Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

  • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

Zoek naar antwoorden van Orffa Belgium Feed NV in sociale netwerken
Look for responds of Orffa Belgium Feed NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Orffa Belgium Feed NV. Laat een reactie achter voor Orffa Belgium Feed NV. Orffa Belgium Feed NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Orffa Belgium Feed NV. Leave a respond for Orffa Belgium Feed NV. Orffa Belgium Feed NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Orffa Belgium Feed NV op de google maps. Adres en contacten Orffa Belgium Feed NV
Location of Orffa Belgium Feed NV on the google maps. Address and contacts of Orffa Belgium Feed NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Orffa Belgium Feed NV Orffa Belgium Feed NV: PROVINCIALE HOGESCHOOL LIMBURG DEPARTEMENT HANDELSWETENSCHAPPEN & BEDRIJFSKUNDE | TIJD Academie | Metaplex NV | MANOIR STUIVENBERG | Falcon Software N.V.

Other related companies as Orffa Belgium Feed NV: PROVINCIALE HOGESCHOOL LIMBURG DEPARTEMENT HANDELSWETENSCHAPPEN & BEDRIJFSKUNDE | TIJD Academie | Metaplex NV | MANOIR STUIVENBERG | Falcon Software N.V.

Orffa Belgium Feed NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Londerzeel, België. De volledige naam van het bedrijf is Orffa Belgium Feed NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03129425048. Het bedrijf Orffa Belgium Feed NV bevindt zich op het adres: Ambachtsstraat 6,1840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Orffa Belgium Feed NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Orffa Belgium Feed NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Orffa Belgium Feed NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Orffa Belgium Feed NV, openstaande posities, locatie van Orffa Belgium Feed NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Orffa Belgium Feed NV is a company, that was registered 1997 in Londerzeel region, Belgium. Full name of company is Orffa Belgium Feed NV, company assigned to the tax number BE03129425048. The company Orffa Belgium Feed NV is located at the address: Ambachtsstraat 6,1840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Orffa Belgium Feed NV were not found.
The main activity of Orffa Belgium Feed NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Orffa Belgium Feed NV is not available. You also can look at reviews of Orffa Belgium Feed NV, open positions, location of Orffa Belgium Feed NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Orffa Belgium Feed NV, Londerzeel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Orffa Belgium Feed NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Orffa Belgium Feed NV, Londerzeel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Orffa Belgium Feed NV, employees, financial statistics.