Luxclean Services S.A.

Contactgegevens Luxclean Services S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Luxclean Services S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Luxclean Services S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Pierre Timmermans 23, B-1090 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 4261626 (02) 4261626

Fax (fax): (02) 4267646 (02) 4267646

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Luxclean Services S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Luxclean Services S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Luxclean Services S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Luxclean Services S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Luxclean Services S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Luxclean Services S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Luxclean Services S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Luxclean Services S.A.
Products information Luxclean Services S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04101165771
Ondernemingsnummer: 7058410644
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 794,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Luxclean Services S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Luxclean Services S.A.
(Get full report from official database of BE for Luxclean Services S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Luxclean Services S.A.
Addition kinds of activities for Luxclean Services S.A.

224102. Rubber en elastische garens en stoffen | Rubber and elastic yarns and fabrics
319901. Paardensportartikelen | Equestrian related leather articles
17610102. Dak reparatie | Roof repair
17990301. Benzinepompinstallatie | Gasoline pump installation
27320201. Boek muziek: printen en binden, niet gepubliceerd op de site | Book music: printing and binding, not published on site
38450100. Electromedische apparatuur | Electromedical apparatus
61110103. Federale nationale hypotheekvereniging | Federal national mortgage association

Werken bij Luxclean Services S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Luxclean Services S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Luxclean Services S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Luxclean Services S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Vervangingsopdracht schoonmaker/-ster regio Oostende (38u20/week) - dagwerk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een bedrijf regio Oostende. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 7u-14u40 (38u20/week)

  • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • Koerier pharmaceutica (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het Belgische wegennet heeft nog weinig geheimen voor jou en je vindt het een uitdaging om je een weg te banen door omleidingen en wegenwerken? Fantastisch,dan is koerier dé perfecte job voor jou! Wat doe je? - Dokters, apothekers en ziekenhuizen voorzien van pharmaceutische producten - Het hoofd koel houden: je controleert dan ook regelmatig de temperateur van je vracht zodat alle medicijnen perfect worden afgeleverd.

  • ALL ROUND MEDEWERKER PLAATBEWERKING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    All round medewerker voor de plaatbewerking. Instellen en plooien van stukken op een CNC gestuurde plooimachine (LVD), ponsen van stukken, instellen en bedienen van zaagmachine (buizen), conventioneel draai en freeswerk. • Nauwkeurig opvolgen van het productieproces • Metingen uitvoeren en noteren • Bijhouden van productierapporten • Direct melden van productieafwijkingen

  • HUISHOUDHULP BIJ FAMILIES IN WETTEREN EN OOSTERZELE (voltijds) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio St-Lambrechts-Herk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • Monteur om bliksembeveiliging te plaatsen (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf zijn wij op zoek naar een monteur om bliksembeveiliging te plaatsen. Instaan voor een efficiënte, veilige, duurzame en technisch correcte montage van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties uitgevoerd volgens de gegeven instructies en rekening houdend met deveiligheidsregels . Dit teneinde een tevreden klant en een positief imago van de onderneming te realiseren. Taken: Klaarleggen van het nodige materiaal voor de desbetreffende werf Laden camionette met het nodige materiaal specifiek voor de werf Registeren van de gebruikte materialen Registeren en stand van zaken bijhouden van de werfopdracht Nemen van foto's van de uitgevoerde werken op werf Bijwonen (en/of organiseren) van toolboxmeetings met werfleiders Installeren van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties op hoogte Installeren van aarding & overspanningsbeveiliging Verrichten van de nodige grondwerken ( grond openbreken, aardingen kloppen, …) Spanningsvereffening van de klokken Plaatsen van daalgeleiders en plooien van basisprofielen Plaatsen van laagspanningsvereffening Plaatsen en besturen van hoogtewerkers Uitmeten van de aardingen zowel bij plaatsing als bij inspectie Controleren van materiaal alvorens aan de slag te gaan (LMRA uitvoeren) Controleren van installaties op eventuele fouten Aanpassen installaties op eventuele fouten/opmerkingen Aanduiden van gevarenzones Aantrekken van alle persoonlijke beschermingsmiddelen/ veiligheidsuitrusting Dagfiches invullen en bijhouden Briefen zaakvoerder(s) vóór en na de werkdag Contact onderhouden met werfleiders Het kan zijn dat je voor sommige projecten moet overnachten op locatie.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio MEERDONK (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Hulpkelner - Barman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BISTRO JAN VAN EYCK

    Type: Flexijob

    Hulp in restaurant - brasserie. Eten en drank naar de klanten brengen.

Zoek naar antwoorden van Luxclean Services S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Luxclean Services S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Luxclean Services S.A.. Laat een reactie achter voor Luxclean Services S.A.. Luxclean Services S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Luxclean Services S.A.. Leave a respond for Luxclean Services S.A.. Luxclean Services S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Luxclean Services S.A. op de google maps. Adres en contacten Luxclean Services S.A.
Location of Luxclean Services S.A. on the google maps. Address and contacts of Luxclean Services S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Luxclean Services S.A. Luxclean Services S.A.: Microscript-Digital Pre + Press & Services sa-nv | Bartier | E.S.E. B.V.B.A. | MTL S.A. | Dreams

Other related companies as Luxclean Services S.A.: Microscript-Digital Pre + Press & Services sa-nv | Bartier | E.S.E. B.V.B.A. | MTL S.A. | Dreams

Luxclean Services S.A. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Luxclean Services S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04101165771. Het bedrijf Luxclean Services S.A. bevindt zich op het adres: Rue Pierre Timmermans 23, B-1090 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 794,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Luxclean Services S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Luxclean Services S.A. is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Luxclean Services S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Luxclean Services S.A., openstaande posities, locatie van Luxclean Services S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Luxclean Services S.A. is a company, that was registered 1994 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Luxclean Services S.A., company assigned to the tax number BE04101165771. The company Luxclean Services S.A. is located at the address: Rue Pierre Timmermans 23, B-1090 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 794,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Luxclean Services S.A. were not found.
The main activity of Luxclean Services S.A. is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Luxclean Services S.A. is not available. You also can look at reviews of Luxclean Services S.A., open positions, location of Luxclean Services S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Luxclean Services S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Luxclean Services S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Luxclean Services S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Luxclean Services S.A., employees, financial statistics.