Alno Keukens NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Alno Keukens NV
Private companiesWater Transportation • Alno Keukens NV

Contactgegevens Alno Keukens NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alno Keukens NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alno Keukens NV

Regio (region): Deinze (Petegem-aan-de-Leie), België

Adres (address): E 3 laan 2,9800, België

Telefoon (phone): 09 386 38 72 09 386 38 72

Fax (fax): 09 386 63 05 09 386 63 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alno Keukens NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alno Keukens NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alno Keukens NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alno Keukens NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alno Keukens NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alno Keukens NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alno Keukens NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alno Keukens NV
Products information Alno Keukens NV

BTW identificatienummer (tax): BE08301788330
Ondernemingsnummer: 6774414062
Hoofdstad (capital): 758,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 353,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Alno Keukens NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alno Keukens NV
(Get full report from official database of BE for Alno Keukens NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alno Keukens NV
Addition kinds of activities for Alno Keukens NV

236199. Meisjes en kinderen's jurken, blouses, nec | Girl's and children's dresses, blouses, nec
17310102. Computer power conditioning | Computer power conditioning
17999923. Lightning conductor erection | Lightning conductor erection
20110200. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
30691400. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
35540101. Zak- en envelopmachines, papier | Bag and envelope making machinery, paper
39150100. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials
56999902. Clergy vestigingen | Clergy vestments
57350102. Videobanden, vooraf opgenomen | Video tapes, prerecorded
75149901. Hoor- of limousineverhuur, zonder chauffeurs | Hearse or limousine rental, without drivers

Werken bij Alno Keukens NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alno Keukens NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alno Keukens NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alno Keukens NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Industrieel Elektricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Brugge zijn wij op zoek naar een Industrieel Elektricien om in regio Antwerpen te werken. je staat in voor de kablage en bordenbouw. je vertrekt 's morgens vroeg om 05u00 en komt 's avonds wel laat thuis, daar staat natuurlijk wel een remuneratie tegenover!

  • Procesoperatoren optie vast bij Belcolade (M/V) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator ben verantwoordelijk voor een correct beheer van het productieproces. Je werkt nauw samen met jouw team om jullie doelstellingen te behalen. Voor deze functie krijg je een intensieve opleiding in het bedrijf. Bij Belcolade ben je niet zomaar een werknemer. Dagelijks word je betrokken bij de activiteiten van het bedrijf. Jouw positieve inzet laten ze dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.

  • Technieker Onderhoud (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Technieker Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle mechanische problemen binnen onze divisies (3 productieafdelingen utilities labo en waterzuivering). Je werkt mee aan het preventief onderhoud van de machines. Als Technieker Onderhoud ben je in staat om technische herstellingen zelfstandig uit te voeren.

  • TECHNIEKER MET ALLROUND ERVARING 6770363 / 249 C (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: MANPOWER Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een toonaangevend bedrijf in hun sector zijn we op zoek naar mechaniekers met allround ervaring. Je krijgt de kans om je te bewijzen om op termijn kans te maken op een vast contract. Je hebt een brede technische kennis. Je bent oa verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines. Algemene werkzaamheden zijn lassen, plooien of andere plaatbewerkingen. Daarnaast heb je ook ervaring met conventioneel draaien en frezen. Je hebt een kritische kijk en geeft ook verbetermogelijkheden om het productieproces efficiënter te maken.

  • Onderhoudsmedewerker Schildersafdeling (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen en onderhouden van de spuitcabines en van het schildersmateriaal: pistolen, filters, werkplatformen, verf- en luchtslangen, rooster, afzuigkanalen, verfketels,... Je helpt bij het verwijderen van van het afplakmateriaal (papier, tape,...) aan de wagens. Je zorgt voor het correct afvoeren van de gebruikte verffilters, het afplakmateriaal, het afvalwater,... Bedrijfsprofiel: Voor een groot bedrijf gelegen te Koningshooikt, zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker voor de schildersafdeling. 

  • Huishoudhulp regio Izegem 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Parketlegger (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kampenhout zijn we op zoek naar een student schrijnwerkerij.  Je zal tewerkgesteld worden in de schoolvakanties en occasioneel op zaterdagen.  

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: MOONARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

  • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

  • flexi hulpkelner (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: taverne restaurant koningsbos

    Type: Flexijob

    wegdragen van eten en dranken je hoeft niets op te schrijvnen of af te rekenen ev helpen achter de toog indien nodig wij zorgen voor uw opleiding hier ter plaatse

Zoek naar antwoorden van Alno Keukens NV in sociale netwerken
Look for responds of Alno Keukens NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alno Keukens NV. Laat een reactie achter voor Alno Keukens NV. Alno Keukens NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alno Keukens NV. Leave a respond for Alno Keukens NV. Alno Keukens NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alno Keukens NV op de google maps. Adres en contacten Alno Keukens NV
Location of Alno Keukens NV on the google maps. Address and contacts of Alno Keukens NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Alno Keukens NV Alno Keukens NV: ASCOD BVBA | Alu PVC Antoine BVBA | KARCHER CENTER MICHIELS | Fonteyne CVBA | Modelmakerij G.De Feyter nv

Other related companies as Alno Keukens NV: ASCOD BVBA | Alu PVC Antoine BVBA | KARCHER CENTER MICHIELS | Fonteyne CVBA | Modelmakerij G.De Feyter nv

Alno Keukens NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Deinze (Petegem-aan-de-Leie), België. De volledige naam van het bedrijf is Alno Keukens NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08301788330. Het bedrijf Alno Keukens NV bevindt zich op het adres: E 3 laan 2,9800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 758,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 353,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Alno Keukens NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alno Keukens NV is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alno Keukens NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alno Keukens NV, openstaande posities, locatie van Alno Keukens NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alno Keukens NV is a company, that was registered 2018 in Deinze (Petegem-aan-de-Leie) region, Belgium. Full name of company is Alno Keukens NV, company assigned to the tax number BE08301788330. The company Alno Keukens NV is located at the address: E 3 laan 2,9800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 758,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 353,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Alno Keukens NV were not found.
The main activity of Alno Keukens NV is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Alno Keukens NV is not available. You also can look at reviews of Alno Keukens NV, open positions, location of Alno Keukens NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alno Keukens NV, Deinze (Petegem-aan-de-Leie): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alno Keukens NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alno Keukens NV, Deinze (Petegem-aan-de-Leie): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alno Keukens NV, employees, financial statistics.