Acquimmo Salenko B.V.B.A.

Contactgegevens Acquimmo Salenko B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Acquimmo Salenko B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Acquimmo Salenko B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Guldensporenpark 1a, B-9820 Merelbeke, België

Telefoon (phone): (09) 2226969 (09) 2226969

Fax (fax): (09) 2226951 (09) 2226951

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Acquimmo Salenko B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Acquimmo Salenko B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Acquimmo Salenko B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Acquimmo Salenko B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Acquimmo Salenko B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Acquimmo Salenko B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Acquimmo Salenko B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Acquimmo Salenko B.V.B.A.
Products information Acquimmo Salenko B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09260070800
Ondernemingsnummer: 9834381103
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 796,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Acquimmo Salenko B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Acquimmo Salenko B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Acquimmo Salenko B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Acquimmo Salenko B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Acquimmo Salenko B.V.B.A.

5192. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
078299. Gras- en tuindiensten, nec | Lawn and garden services, nec
251402. Metalen keuken en eetkamer meubels | Metal kitchen and dining room furniture
278902. Bronzen, vergulden, kantelen en verdelen: boeken, kaarten, papier | Bronzing, gilding, edging, and deckling: books, cards, paper
364600. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
22310204. Naaien: wol, haarhaar of soortgelijke vezelweefsels | Napping: wool, mohair, or similar fiber fabrics
51690208. Zuurstof | Oxygen

Werken bij Acquimmo Salenko B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Acquimmo Salenko B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Acquimmo Salenko B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Acquimmo Salenko B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het instellen van de verzamelhechter naargelang het werk en bijstellen waar nodig, - Tijdens de productie het bedienen van de machine met het oog op een onberispelijke kwaliteit en productiviteit, - Paletten binnenwerk en covers bijzetten en afgewerkte producten wegbrengen, - Afgewerkte, geniete brochures op kwaliteit controleren, - Het motiveren van de medewerkers aan de machine en bijsturen waar nodig.

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • Gemotiveerde handlanger met technische achtergrond (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma, gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van wielstellen van treinen, ben ik op zoek naar een gemotiveerde handlanger met een technische achtergrond.  Je zal de techniekers assisteren bij de herstelling van technische defecten en het onderhoud aan spoorwegwagons. Na geruime tijd kan je doorgroeien naar technieker.

  • Huishoudhulp regio Pajottenland (Herne, Gooik, Kester) (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Pajottenland (Herne, Gooik, Lennik, Pepingen, Bellingen,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

  • Marketing Coördinator (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Als veelzijdig marketing talent sta je onder meer in voor volgende zaken: Het uitbouwen en implementeren van het algemeen communicatieplan, zowel digitaal als offline. Hierbij beheer je het marketingbudget. Natuurlijk heb je een goede kennis van het digitale media en werkt je dit ook uit: digital content, website, social media, kennis van SEO &SEA, … Deelnames aan opendeurdagen en beurzen behoren ook tot jouw takenpakket net als het ontwerpen van POS samen met de collega’s van Nederland Jij bewaakt onze huisstijl en maakt zelf advertenties met oog voor een creatief design en vormgeving Alle externe communicatie ligt in jouw handen: digitale content, nieuwsbrieven, … Je verwerft op korte tijd de nodige product- en marktkennis. Je werkt binnen het product marketing team en rapporteert aan de product & marketing manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een onderneming in Groot-Kortrijk, die een ruim aanbod aan technische oplossingen aanbiedt. Ze zijn in volle groei, en zijn hierdoor op zoek naar iemand om het sales-team te vervoegen.

  • Zaalverantwoordelijke (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: RESTAURANT ZITA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar zaalverantwoordelijken om ons team te versterken. Je zal instaan voor volgende taken: -Bestellingen opnemen, borden opdienen en afruimen -dranken serveren -tafels afruimen en opnieuw dekken, etc. Daarnaast help je mee voor de reservaties, het beantwoorden van e-mails en het opvolgen van bestellingen.

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Modis - IT Business Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Een groot bedrijf in Mechelen is op zoek naar een Agile Business Analist. Idealiter heb je 5 jaar ervaring als analist en spreek je goed Nederlands. Het betreft een project van minstens 5 maanden. Kernwoorden hier zijn: ICT roadmaps, Business Cases, Agile werken en analyses van Customer Journeys. Dit staat oa op jouw to-do lijst Identificeren van nieuwe ICT gerelateerde opportuniteiten bij de business-units Anticiperen op toekomstige vragen van ICT-klanten Uitwerken van analyses en business cases Vertalen van ICT-zaken in een verstaanbare communicatie voor gebruikers en van business- naar ICT-vereisten Nauwkeurig opstellen van gefundeerde business cases als onderdeel van het strategisch plan en de roadmaps Correct informeren van de business omtrent de ICT haalbaarheid van verschillende oplossingen Inwinnen van de nodige en juiste informatie om correcte analyses te kunnen maken Frequente contacten met de business ivm ondersteunende activiteiten. Je bent nauw betrokken bij het functioneel overleg van de relevante functionele domeinen om de ICT-vraag voldoende vroeg te kunnen capteren. Dit heb je in je mars Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische / engineering of bedrijfseconomische achtergrond, of gelijkwaardig door ervaring; Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 4 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Kunnen denken en werken vanuit de business op strategisch niveau Door een gedegen analyse en financiële onderbouwing, de technologische oplossingen kunnen bepalen voor de business-uitdagingen waarmee de klant wordt geconfronteerd.. Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en Technology kennis Klanten kunnen adviseren en begeleiden bij strategie-, organisatie- en IT-vraagstukken Visie op de (technologische) ontwikkelingen binnen hun vakgebied kunnen overbrengen naar klanten, goed kunnen omgaan met een vastgesteld business target Interesse en wil je meer weten? Neem contact met mij op of stuur meteen je CV via de knop hieronder.

  • BAKKERSGAST brood&pistolets&gebak - FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    In de bakkerij te ZELEM sta je in voor de bereiding en afwerking van Gebak, Taarten en Koeken Je helpt af en toe mee in de patisserie met de afwerking met slagroomgebak Je neemt deel aan de productie van Brood , Pistolets en Sandwiches Je staat in voor de voorbereidende productie van koeken Klaarzetten van afgewerkte produkten per klant Je helpt mee aan het onderhoud van de bakkerij en machines Eventueel ook belevering van een winkel met de camionette , indien mogelijk.

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van Acquimmo Salenko B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Acquimmo Salenko B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Acquimmo Salenko B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Acquimmo Salenko B.V.B.A.. Acquimmo Salenko B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Acquimmo Salenko B.V.B.A.. Leave a respond for Acquimmo Salenko B.V.B.A.. Acquimmo Salenko B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Acquimmo Salenko B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Acquimmo Salenko B.V.B.A.
Location of Acquimmo Salenko B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Acquimmo Salenko B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Acquimmo Salenko B.V.B.A. Acquimmo Salenko B.V.B.A.: DEPROMESEM ASBL | Fédération Francophone de Full Contact ASBL | Interclock N.V. | Recylim N.V. | STOELENDANS

Other related companies as Acquimmo Salenko B.V.B.A.: DEPROMESEM ASBL | Fédération Francophone de Full Contact ASBL | Interclock N.V. | Recylim N.V. | STOELENDANS

Acquimmo Salenko B.V.B.A. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Acquimmo Salenko B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09260070800. Het bedrijf Acquimmo Salenko B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Guldensporenpark 1a, B-9820 Merelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 796,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Acquimmo Salenko B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Acquimmo Salenko B.V.B.A. is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Acquimmo Salenko B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Acquimmo Salenko B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Acquimmo Salenko B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Acquimmo Salenko B.V.B.A. is a company, that was registered 2002 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Acquimmo Salenko B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09260070800. The company Acquimmo Salenko B.V.B.A. is located at the address: Guldensporenpark 1a, B-9820 Merelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 796,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Acquimmo Salenko B.V.B.A. were not found.
The main activity of Acquimmo Salenko B.V.B.A. is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Acquimmo Salenko B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Acquimmo Salenko B.V.B.A., open positions, location of Acquimmo Salenko B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Acquimmo Salenko B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Acquimmo Salenko B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Acquimmo Salenko B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Acquimmo Salenko B.V.B.A., employees, financial statistics.