MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL

Contactgegevens MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Ninoofsesteenweg 86,1700, België

Telefoon (phone): +32 (57) 268-80-23 +32 (57) 268-80-23

Fax (fax): 02 569 71 75 02 569 71 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL
Products information MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08379516601
Ondernemingsnummer: 1757781982
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 302,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL
(Get full report from official database of BE for MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL
Addition kinds of activities for MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL

311102. Schoen leer | Shoe leather
30690205. Matten of mat, rubber, niet | Mats or matting, rubber, nec
32990305. Panelen, papier mache of gips van Parijs | Panels, papier mache or plaster of paris
36340117. Teakettles, elektrisch | Teakettles, electric
91990402. Overheid, staatsregering | General government, state government

Werken bij MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • Vakman - Machinebediener (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we careabout! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Voor onze klant (ontwerper en ontwikkelaar van machines, verspaner van grote onderdelen en lasconstructies en revisor van machines) zoeken we een vakman-machinebediener die volgend takenpakket op zicht neemt: Stukken maken Afwijkingen melden aan werkplaatsleider/kwaliteitscontroleur Verspanen, draaien, frezen, kotteren, slijpen... CNC programma's schrijven Onderhoud machine en werkplek Actief meewerken aan het preventiebeleid van de onderneming Bijwonen van de toolboxvergaderingen Systematisch melden van risicovolle situaties of handelingen

  • Monteur (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een monteur ramen en deuren. 

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP De Pinte. (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio De Pinte.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Tongeren/Riemst (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

  • CNC-DRAAIER-FREZER (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Leercontract

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een cnc-draaier, iemand die kan bedienen en instellen. Een minimum aan ervaring (machines instellen) is vereist (goede schoolse voorkennis of concrete werkervaring). Gemotiveerde schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL. Laat een reactie achter voor MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL. MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL. Leave a respond for MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL. MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL op de google maps. Adres en contacten MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL
Location of MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL on the google maps. Address and contacts of MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL: ENT.JOACHIM SPRL | MENTOR STUDIEBEGELEIDING | De Westhoek-Lipcas NV | Huysseune Raphaël B.V.B.A. | Yusen Air & Sea Service B.V.

Other related companies as MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL: ENT.JOACHIM SPRL | MENTOR STUDIEBEGELEIDING | De Westhoek-Lipcas NV | Huysseune Raphaël B.V.B.A. | Yusen Air & Sea Service B.V.

MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08379516601. Het bedrijf MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL bevindt zich op het adres: Ninoofsesteenweg 86,1700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 302,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL, openstaande posities, locatie van MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL is a company, that was registered 1994 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL, company assigned to the tax number BE08379516601. The company MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL is located at the address: Ninoofsesteenweg 86,1700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 302,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL were not found.
The main activity of MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL is not available. You also can look at reviews of MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL, open positions, location of MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEDICAL SPEC PROD MSP SPRL, employees, financial statistics.