Etablissements Jordan S.A.

Contactgegevens Etablissements Jordan S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Etablissements Jordan S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Etablissements Jordan S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Wattelar 94, B-6040 Jumet (Charleroi), België

Telefoon (phone): (071) 356943 (071) 356943

Fax (fax): (071) 345480 (071) 345480

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Etablissements Jordan S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Etablissements Jordan S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Etablissements Jordan S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Etablissements Jordan S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Etablissements Jordan S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Etablissements Jordan S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Etablissements Jordan S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Etablissements Jordan S.A.
Products information Etablissements Jordan S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01886871337
Ondernemingsnummer: 5461547851
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 635,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Etablissements Jordan S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Etablissements Jordan S.A.
(Get full report from official database of BE for Etablissements Jordan S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Etablissements Jordan S.A.
Addition kinds of activities for Etablissements Jordan S.A.

251499. Metaal huishoudelijke meubels, NEC | Metal household furniture, nec
322908. Kunst, decoratief en nieuwsgierig glaswerk | Art, decorative and novelty glassware
28349903. Emulsies, farmaceutisch | Emulsions, pharmaceutical
32990301. Architectonische beeldhouwwerken: gips, klei, papier mache, enz. | Architectural sculptures: gypsum, clay, papier mache, etc.
35370218. Vrachtwagens: vracht, bagage, enz .: industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Trucks: freight, baggage, etc.: industrial, except mining
50440101. Boekhoudmachines, exclusief machineprogramma leesbaar type | Accounting machines, excluding machine program readable type
94310401. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, federale overheid | Administration of public health programs, federal government

Werken bij Etablissements Jordan S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Etablissements Jordan S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Etablissements Jordan S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Etablissements Jordan S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C- Tunnelreiniger (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Je werkt in een vaste nacht en rijdt samen met je collega's naar de werf.

  • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

  • Technieker - Steenokkerzeel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming in Steenokkerzeel zijn wij op zoek naar meerdere techniekers met kennis elektromechanica of autotechnieken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur en het onderhoud van rollend materiaal op luchthavens. Als technieker bent u er verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van zware (diesel) motoren of elektromotoren en dit alles met respect voor de onderhoudsplannen.

  • KOELTECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een koeltechnieker om te werken in regio Vlaams-Brabant. Zal instaan voor elektrisch en mechanisch onderhoud van verschillende installaties

  • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

  • Student Inpak/algemeen magazijnwerk (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede fysieke conditie voor inpak en algemeen magazijnwerk. Veel mogelijkheden bespreekbaar betreffende uren, dagen, weekends. Ook zaterdagswerk is mogelijk!

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Schrijnwerker (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: JOAS & CO

    Type: Vaste Job

    Ervaren schrijnwerker met kennis van dakconstructie.

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Freelance docent autohandelaar te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. De opleidingen die we aanbieden vind je op www.centrumvooravondonderwijs.be. Momenteel zoeken we een docent autohandel te Gent. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

Zoek naar antwoorden van Etablissements Jordan S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Etablissements Jordan S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Etablissements Jordan S.A.. Laat een reactie achter voor Etablissements Jordan S.A.. Etablissements Jordan S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Etablissements Jordan S.A.. Leave a respond for Etablissements Jordan S.A.. Etablissements Jordan S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Etablissements Jordan S.A. op de google maps. Adres en contacten Etablissements Jordan S.A.
Location of Etablissements Jordan S.A. on the google maps. Address and contacts of Etablissements Jordan S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Etablissements Jordan S.A. Etablissements Jordan S.A.: Delforge Antoine | Nicotoy NV | Tresselec S.P.R.L. | Jo Langie | Vanhaelewijn Carlos

Other related companies as Etablissements Jordan S.A.: Delforge Antoine | Nicotoy NV | Tresselec S.P.R.L. | Jo Langie | Vanhaelewijn Carlos

Etablissements Jordan S.A. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Etablissements Jordan S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01886871337. Het bedrijf Etablissements Jordan S.A. bevindt zich op het adres: Rue Wattelar 94, B-6040 Jumet (Charleroi). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 635,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Etablissements Jordan S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Etablissements Jordan S.A. is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Etablissements Jordan S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Etablissements Jordan S.A., openstaande posities, locatie van Etablissements Jordan S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Etablissements Jordan S.A. is a company, that was registered 1996 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Etablissements Jordan S.A., company assigned to the tax number BE01886871337. The company Etablissements Jordan S.A. is located at the address: Rue Wattelar 94, B-6040 Jumet (Charleroi). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 635,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Etablissements Jordan S.A. were not found.
The main activity of Etablissements Jordan S.A. is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Etablissements Jordan S.A. is not available. You also can look at reviews of Etablissements Jordan S.A., open positions, location of Etablissements Jordan S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Etablissements Jordan S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Etablissements Jordan S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Etablissements Jordan S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Etablissements Jordan S.A., employees, financial statistics.