Belga B.V.B.A.

Contactgegevens Belga B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belga B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belga B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Oscar de Reusestraat 39, B-9040 Sint-Amandsberg (Gent), België

Telefoon (phone): (09) 2284331 (09) 2284331

Fax (fax): (09) 2289455 (09) 2289455

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belga B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belga B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belga B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belga B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belga B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belga B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belga B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belga B.V.B.A.
Products information Belga B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03590301513
Ondernemingsnummer: 1867370605
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 446,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Belga B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belga B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Belga B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belga B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Belga B.V.B.A.

2231. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
3713. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
9411. Administratie van educatieve programma's | Administration of educational programs
521199. Timmerhout en andere bouwmaterialen, nec | Lumber and other building materials, nec
611100. Federale en federale gesponsorde kredietbureaus | Federal and federally sponsored credit agencies
07220203. Druiven, machine oogstdiensten | Grapes, machine harvesting services
13819904. Olie- en gasbronnen opnieuw verwerken | Reworking oil and gas wells
32819903. Steen, steengroeven en verwerking van eigen steenproducten | Stone, quarrying and processing of own stone products
56320200. Dameskleding, lingerie en lingerie | Women's dancewear, hosiery, and lingerie
56419902. Slijtage van baby's | Infants' wear

Werken bij Belga B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belga B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belga B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belga B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkende projectleider/ werkvoorbereider (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is dringend op zoek naar een meewerkende projectleider/  werkvoorbereider Je wordt de rechterhand van de operationele manager. Een team van +/- 30 personen aansturen. Uitschrijven van werkorders Techniekers opvolgen Administratief sterk zijn Werk verdelen onder de beschikbare techniekers Opvolgen van de planning LMRA Werken in DAGDIENST

  • Verkoper/aanvuller/magazijnier M/V (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Alken zoeken we verkoper/aanvuller/magazijnier M/V. Jouw taken zijn vooral helpen bij het binnenbrengen van containers van groeten&fruit en de dranken uitpakken in de winkel en magazijn op orde houden. Het is een vervanging van een langdurige zieke, tijdelijke opdracht tot eind van het jaar misschien nog langer

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • ARBEIDER METAAL - OPERATOR GIETERIJ (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt gekend in de metaalsector zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit: U houdt toezicht op en regelt één of meerdere fases in de warme metaalproductie (smelten, gieten, ...) om nieuw metaal, halffabricaten (wielen) of afgewerkte producten te bekomen. Werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, milieunormen en productievereisten (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). u controleert de staat van de installaties en voert er onderhoud aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: installaties vanop afstand aansturen, manuele of machinale vormgietbewerkingen uitvoeren, ... U produceert zelf de kunststof door middel van correct afwegen en doseren. U produceert gietstukken door middel van manueel of machinaal gieten. U werkt zelfstandig op een werkpost waarbij u voor alle handelingen instaat. U werkt met verschillende matrijzen van verschillende grootte. U bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door uw inzet en vakmanschap.

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielt-Winge – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent(e) verko(o)p(st)er (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de ruime regio van Ieper, zoeken we een verko(o)p(st)er . Je bedient de klanten aan de toonbank .. Volgt hierbij de richtlijnen en de commerciële doelstellingen van de onderneming en de hygiëne- en veiligheidsregels. Een bijkomende activiteit kan zijn: betalingen ontvangen.

  • Jobstudent personeelsadministratie Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Mechelen is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Student verkoop (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ZEEMAN

    Type: Studentenjob

    Kassa handelingen Klanten helpen Kledij ophangen Goederen labelen De winkel nettjes houden De rekken aanvullen

  • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: INVEDA

    Type: Vaste Job

    Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

Zoek naar antwoorden van Belga B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Belga B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belga B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Belga B.V.B.A.. Belga B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belga B.V.B.A.. Leave a respond for Belga B.V.B.A.. Belga B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belga B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Belga B.V.B.A.
Location of Belga B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Belga B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Belga B.V.B.A. Belga B.V.B.A.: HUIS GREGOOR BVBA | Plastics Center BVBA | Flanders Digital Color BVBA | T.M.C. Machinebouw | FABRIMETAL

Other related companies as Belga B.V.B.A.: HUIS GREGOOR BVBA | Plastics Center BVBA | Flanders Digital Color BVBA | T.M.C. Machinebouw | FABRIMETAL

Belga B.V.B.A. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Belga B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03590301513. Het bedrijf Belga B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Oscar de Reusestraat 39, B-9040 Sint-Amandsberg (Gent). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 446,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Belga B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belga B.V.B.A. is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belga B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belga B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Belga B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belga B.V.B.A. is a company, that was registered 2002 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Belga B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03590301513. The company Belga B.V.B.A. is located at the address: Oscar de Reusestraat 39, B-9040 Sint-Amandsberg (Gent). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 446,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Belga B.V.B.A. were not found.
The main activity of Belga B.V.B.A. is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Belga B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Belga B.V.B.A., open positions, location of Belga B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belga B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belga B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belga B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belga B.V.B.A., employees, financial statistics.