Sweet Paradise N.V.

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Sweet Paradise N.V.
Private companiesMembership Organizations • Sweet Paradise N.V.

Contactgegevens Sweet Paradise N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sweet Paradise N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sweet Paradise N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Puursesteenweg 372, B-2880 Bornem, België

Telefoon (phone): (03) 8991502 (03) 8991502

Fax (fax): (03) 8898333 (03) 8898333

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sweet Paradise N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sweet Paradise N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sweet Paradise N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sweet Paradise N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sweet Paradise N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sweet Paradise N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sweet Paradise N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sweet Paradise N.V.
Products information Sweet Paradise N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08941741943
Ondernemingsnummer: 6019104003
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Sweet Paradise N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sweet Paradise N.V.
(Get full report from official database of BE for Sweet Paradise N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sweet Paradise N.V.
Addition kinds of activities for Sweet Paradise N.V.

22110810. Organdy, katoen | Organdy, cotton
22730202. Deurmatten: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, lompen, enz. | Door mats: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, rags, etc.
23699903. Leggings: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Leggings: girls', children's, and infants'
33219905. Manhole covers, metal | Manhole covers, metal
36790303. Voeding, alle soorten: statisch | Power supplies, all types: static
39440603. Treinen en uitrusting, speelgoed: elektrisch en mechanisch | Trains and equipment, toy: electric and mechanical
51590304. Pelts | Pelts
57190301. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories

Werken bij Sweet Paradise N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sweet Paradise N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sweet Paradise N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sweet Paradise N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

  • HULPMONTEUR PIPING (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulp pijpfitter werk je onder leiding van een hoofd lasser/pijpfitter. Je assisteert de hoofd pijpfitter in de vlotte organisatie en montage van buisleidingen bij onze klanten in de meest diverse sectoren. Je monteert buisleidingen en staat in voor het lassen van constructies op werven. Je houdt tevens toezicht op het onderhoud en het correct gebruik van materieel en uitrusting.

  • ORDERPICKER DOE-HET-ZELF-MATERIAAL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in doe-het-zelfmateriaal te Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten september Tongeren (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren zoeken wij nog jobstudenten voor de maand september. Atelier werk, montagewerken van aluminium profielen, magazijnwerk.

  • LESGEVER OMNISPORT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport op 10 december 2018 (14:30-15:30) in Gent zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

  • Friturist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Frit - Fontein

    Type: Flexijob

    Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van Sweet Paradise N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Sweet Paradise N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sweet Paradise N.V.. Laat een reactie achter voor Sweet Paradise N.V.. Sweet Paradise N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sweet Paradise N.V.. Leave a respond for Sweet Paradise N.V.. Sweet Paradise N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sweet Paradise N.V. op de google maps. Adres en contacten Sweet Paradise N.V.
Location of Sweet Paradise N.V. on the google maps. Address and contacts of Sweet Paradise N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Sweet Paradise N.V. Sweet Paradise N.V.: Krediet aan de Nijverheid | CASH A BLANCKE NV | Alpha Logica SA | Neumüller A | DE SLOOVERE KRUISBETON NV

Other related companies as Sweet Paradise N.V.: Krediet aan de Nijverheid | CASH A BLANCKE NV | Alpha Logica SA | Neumüller A | DE SLOOVERE KRUISBETON NV

Sweet Paradise N.V. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Sweet Paradise N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08941741943. Het bedrijf Sweet Paradise N.V. bevindt zich op het adres: Puursesteenweg 372, B-2880 Bornem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 358,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Sweet Paradise N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sweet Paradise N.V. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sweet Paradise N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sweet Paradise N.V., openstaande posities, locatie van Sweet Paradise N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sweet Paradise N.V. is a company, that was registered 2005 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Sweet Paradise N.V., company assigned to the tax number BE08941741943. The company Sweet Paradise N.V. is located at the address: Puursesteenweg 372, B-2880 Bornem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 358,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Sweet Paradise N.V. were not found.
The main activity of Sweet Paradise N.V. is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sweet Paradise N.V. is not available. You also can look at reviews of Sweet Paradise N.V., open positions, location of Sweet Paradise N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sweet Paradise N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sweet Paradise N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sweet Paradise N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sweet Paradise N.V., employees, financial statistics.