SVI Antwerpen N.V.

Contactgegevens SVI Antwerpen N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SVI Antwerpen N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SVI Antwerpen N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Industrieweg 15, B-2390 Malle, België

Telefoon (phone): (03) 3091201 (03) 3091201

Fax (fax): (03) 3091447 (03) 3091447

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SVI Antwerpen N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SVI Antwerpen N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SVI Antwerpen N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SVI Antwerpen N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SVI Antwerpen N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SVI Antwerpen N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SVI Antwerpen N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SVI Antwerpen N.V.
Products information SVI Antwerpen N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05672760009
Ondernemingsnummer: 5898803710
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 206,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in SVI Antwerpen N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SVI Antwerpen N.V.
(Get full report from official database of BE for SVI Antwerpen N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SVI Antwerpen N.V.
Addition kinds of activities for SVI Antwerpen N.V.

764101. Bekleding werk | Upholstery work
20960200. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
25219901. Paneelsystemen en scheidingswanden (vrijstaand), kantoor: hout | Panel systems and partitions (free-standing), office: wood
36130000. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
50460200. Coin-operated apparatuur | Coin-operated equipment

Werken bij SVI Antwerpen N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SVI Antwerpen N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SVI Antwerpen N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SVI Antwerpen N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Halmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALMAAL)

    Regio: HALMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Zaterdagwerk - student (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Dendermonde, zijn we op zoek naar een student voor zaterdagwerk. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit kassawerk: betalingen ontvangen, promoties juist aftrekken etc. Daarnaast ga je ook in de winkel staan (rekken vullen). Enkel studenten van 18 of ouder komen in aanmerking.

  • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

  • FLEXI JOB KELNER regio Waregem m/v (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als kelner zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal instaan voor volgende taken: Frigo's aanvullen, afwas van keuken en zaal alsook meehelpen in de zaal achter de bar, uitdragen/afruimen van dranken en borden.

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • Tuinaanlegmedewerker met passie voor het vak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal bedrijf regio Roeselare, kijken we uit naar een tuinaanlegmedewerker. Zo zal je projecten samen met de gedreven zaakvoerder in handen nemen. Je zal instaan voor aanleg van tuinen. Dit vaak op de particuliere markt bij nieuwbouwwoningen. De zaakvoerder tekent zelf de ontwerpen en zoekt dus iemand met drive die zelfstandig zaken in handen durft nemen. Qua taken binnen de tuinaanleg zelf: -een nieuw gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een tuinomheining plaatsen, bomen vellen, een vijver aanleggen,… Qua aanvullende taken: -opritten aanleggen dus funderingen plaatsen, straatlaag, evt tegels/klinkers plaatsen

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

  • SCHOONMAAKSTER - SCHOONMAKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: THE OLD BILL PUB

    Type: Flexijob

    We zoeken een bekwame medewerker voor het onderhouden van onze zaak. Je werkt dagelijks een 2-tal uurtjes. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van SVI Antwerpen N.V. in sociale netwerken
Look for responds of SVI Antwerpen N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SVI Antwerpen N.V.. Laat een reactie achter voor SVI Antwerpen N.V.. SVI Antwerpen N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SVI Antwerpen N.V.. Leave a respond for SVI Antwerpen N.V.. SVI Antwerpen N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SVI Antwerpen N.V. op de google maps. Adres en contacten SVI Antwerpen N.V.
Location of SVI Antwerpen N.V. on the google maps. Address and contacts of SVI Antwerpen N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come SVI Antwerpen N.V. SVI Antwerpen N.V.: Larob BVBA | AB-Demo | Beckermann Küchen | Medipost SCRL | Brokken, Sam

Other related companies as SVI Antwerpen N.V.: Larob BVBA | AB-Demo | Beckermann Küchen | Medipost SCRL | Brokken, Sam

SVI Antwerpen N.V. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is SVI Antwerpen N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05672760009. Het bedrijf SVI Antwerpen N.V. bevindt zich op het adres: Industrieweg 15, B-2390 Malle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 206,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in SVI Antwerpen N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SVI Antwerpen N.V. is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SVI Antwerpen N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SVI Antwerpen N.V., openstaande posities, locatie van SVI Antwerpen N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SVI Antwerpen N.V. is a company, that was registered 2009 in Belgium region, Belgium. Full name of company is SVI Antwerpen N.V., company assigned to the tax number BE05672760009. The company SVI Antwerpen N.V. is located at the address: Industrieweg 15, B-2390 Malle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 206,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in SVI Antwerpen N.V. were not found.
The main activity of SVI Antwerpen N.V. is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SVI Antwerpen N.V. is not available. You also can look at reviews of SVI Antwerpen N.V., open positions, location of SVI Antwerpen N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SVI Antwerpen N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SVI Antwerpen N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SVI Antwerpen N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SVI Antwerpen N.V., employees, financial statistics.