Sve Truck Belgium N.V.

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Sve Truck Belgium N.V.
Private companiesCoal Mining • Sve Truck Belgium N.V.

Contactgegevens Sve Truck Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sve Truck Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sve Truck Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Luithagen-Haven 2Blok I, B-2030 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 541 62 42 (03) 541 62 42

Fax (fax): (03) 541 92 96 (03) 541 92 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sve Truck Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sve Truck Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sve Truck Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sve Truck Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sve Truck Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sve Truck Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sve Truck Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sve Truck Belgium N.V.
Products information Sve Truck Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02466400146
Ondernemingsnummer: 8447082519
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 323,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Sve Truck Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sve Truck Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for Sve Truck Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sve Truck Belgium N.V.
Addition kinds of activities for Sve Truck Belgium N.V.

5046. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
286102. Houtextracten | Wood extract products
738102. Detective diensten | Detective services
28160104. lithopone | Lithopone
38299925. Polygraph apparaten | Polygraph devices
63119902. Welwillend verzekeringsverenigingen | Benevolent insurance associations
79979905. Vliegveld, onderhouden door luchtvaartclubs | Flying field, maintained by aviation clubs

Werken bij Sve Truck Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sve Truck Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sve Truck Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sve Truck Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

  • Junior automechanieker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Lokeren ben is Itzu jobs op zoek naar een junior automechanieker. Snelle opstart verzekerd

  • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

  • Huishoudhulp (M/V) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Brugge

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Beerse/Vosselaar– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student koerier M/V (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Zwijnaarde is op zoek naar studenten om stalen en documenten rond te brengen en op te halen. Je krijgt een wagen ter beschikking van het bedrijf om je ronde te doen. Dit in een flexibel uurrooster van maandag tot zaterdag.

  • Student voor supermarkt te Houthalen zowel op zaterdagen als zondagen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten die graag in een supermarkt willen werken, zowel kassa als aanvulwerk willen doen. Je kan zowel werken op zaterdag als op zondag. Niet beiden dagen, maar 1 week op zaterdag en 1 week op zondag werken, eventueel ook op woensdag namiddag.

  • JUNIOR PRODUCT ENGINEER (doorgroeimogelijkheden) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor  onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product  Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Soignies (SOIGNIES)

    Regio: SOIGNIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Soignies? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Sve Truck Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Sve Truck Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sve Truck Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor Sve Truck Belgium N.V.. Sve Truck Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sve Truck Belgium N.V.. Leave a respond for Sve Truck Belgium N.V.. Sve Truck Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sve Truck Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten Sve Truck Belgium N.V.
Location of Sve Truck Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of Sve Truck Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Sve Truck Belgium N.V. Sve Truck Belgium N.V.: Beverst Blokkenbedrijf BVBA | Deba NV | Van Loocke Autobedrijf | Charles Weynants N.V. | ORGANICA S.A

Other related companies as Sve Truck Belgium N.V.: Beverst Blokkenbedrijf BVBA | Deba NV | Van Loocke Autobedrijf | Charles Weynants N.V. | ORGANICA S.A

Sve Truck Belgium N.V. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Sve Truck Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02466400146. Het bedrijf Sve Truck Belgium N.V. bevindt zich op het adres: Luithagen-Haven 2Blok I, B-2030 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 323,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Sve Truck Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sve Truck Belgium N.V. is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sve Truck Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sve Truck Belgium N.V., openstaande posities, locatie van Sve Truck Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sve Truck Belgium N.V. is a company, that was registered 2013 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Sve Truck Belgium N.V., company assigned to the tax number BE02466400146. The company Sve Truck Belgium N.V. is located at the address: Luithagen-Haven 2Blok I, B-2030 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 323,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Sve Truck Belgium N.V. were not found.
The main activity of Sve Truck Belgium N.V. is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sve Truck Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of Sve Truck Belgium N.V., open positions, location of Sve Truck Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sve Truck Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sve Truck Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sve Truck Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sve Truck Belgium N.V., employees, financial statistics.