Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.
Private companiesFood and Kindred Products • Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.

Contactgegevens Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Klaverstraat 4b7, B-8500 Kortrijk, België

Telefoon (phone): (056) 237474 (056) 237474

Fax (fax): (056) 237475 (056) 237475

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.
Products information Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08941741943
Ondernemingsnummer: 6019104003
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.

226201. Drukkerijen, kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Printing, manmade fiber and silk broadwoven fabrics
362102. Elektrische motor en generator hulponderdelen | Electric motor and generator auxillary parts
508406. Motoren en transportmiddelen | Engines and transportation equipment
22960103. Glasbandkoorden en bandkoordstoffen | Glass tire cords and tire cord fabrics
35929901. carburateurs | Carburetors
36479904. Mistlampen | Fog lights
79991123. Yoga instructie | Yoga instruction
79999907. Outfitters, recreatie | Outfitters, recreation

Werken bij Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Chapediender (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Ichtegem gaan we op zoek naar een chapewerker. Je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring in de chape of bouw.

  • Verpleegkundige bijwerken UZ Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je een centje bijverdienen en ondertussen bijdragen aan de kwalitatieve hulpverlening bij UZ Gent? Dan bij jij diegene die we zoeken! Randstad Medical wil de kans bieden aan verpleegkundigen om op hun beschikbare momenten losse opdrachten tijdens verschillende shiften te werken. UZ Gent biedt, met zijn diversiteit aan afdelingen, een waaier aan mogelijkheden aan voor verpleegkundigen met specialisaties of algemeen verpleegkundigen. Overeenkomstig aan jouw verwachtingen en ervaring als verpleegkundige bieden wij jou de meest geschikte opdrachten aan qua afdeling en uurrooster.

  • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • Poetshulp 28u wekelijks te Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HEB JIJ EEN UNIVERSITAIR OF BACHELOR DIPLOMA EN NOG STUDENT? DAN IS HET U DAT WE ZOEKEN! M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de houtsector ben ik op zoek naar een student die 6 weken zou kunnen werken. Wanneer:  9/7 tot 17/8 (kan een beetje afwijken naar gelang het past voor u) Functie: Werken met een weegbrug Documenten ontvangen en verwerken Geen fysiek werk Bediende profiel 2 ploegen (opleiding in dag)

  • Student verkoop (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ZEEMAN

    Type: Studentenjob

    Kassa handelingen Klanten helpen Kledij ophangen Goederen labelen De winkel nettjes houden De rekken aanvullen

  • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

  • Verpakker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te Eeklo zijn we opzoek naar een productiemedewerker die werkt in 2 ploegen. U werkt van 6h tot 14h of van 14h tot 22h. Voert een reeks manuele handelingen uit met betrekking tot het sorteren, assembleren, monteren en verpakken van diverse stukken of producten.Grijpt in al naargelang de productievereisten en de hygiënische en veiligheidsnormen. Kan een machine bevoorraden, producten afwerken, etiketteren en controleren bij levering.

  • Postbode Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Vaste Job

    Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

Zoek naar antwoorden van Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.. Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.. Leave a respond for Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.. Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.
Location of Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A. Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.: DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA | A nv Home Service NV | PLOPSALAND NV | Jeeves Consulting N.V. | all things tibetan

Other related companies as Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A.: DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA | A nv Home Service NV | PLOPSALAND NV | Jeeves Consulting N.V. | all things tibetan

Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08941741943. Het bedrijf Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Klaverstraat 4b7, B-8500 Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 358,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A. is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A. is a company, that was registered 2005 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08941741943. The company Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A. is located at the address: Klaverstraat 4b7, B-8500 Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 358,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A. were not found.
The main activity of Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A. is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A., open positions, location of Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Studiebureau J. Vandaele B.V.B.A., employees, financial statistics.