Stals Studiebureau B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Stals Studiebureau B.V.B.A.
Private companiesUnited States Postal Service • Stals Studiebureau B.V.B.A.

Contactgegevens Stals Studiebureau B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stals Studiebureau B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stals Studiebureau B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Gruitroderlaan 36, B-3680 Maaseik, België

Telefoon (phone): (089) 864237 (089) 864237

Fax (fax): (089) 867650 (089) 867650

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stals Studiebureau B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stals Studiebureau B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stals Studiebureau B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stals Studiebureau B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stals Studiebureau B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stals Studiebureau B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stals Studiebureau B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stals Studiebureau B.V.B.A.
Products information Stals Studiebureau B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09306488037
Ondernemingsnummer: 7983459472
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Stals Studiebureau B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stals Studiebureau B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Stals Studiebureau B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stals Studiebureau B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Stals Studiebureau B.V.B.A.

07820200. Grasdiensten | Lawn services
26570000. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
38290217. Seismoscopes | Seismoscopes
50450101. Schijven | Disk drives
50650200. Communicatie apparatuur | Communication equipment
91310404. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, lokale overheid | Executive and legislative offices combined, local government

Werken bij Stals Studiebureau B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stals Studiebureau B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stals Studiebureau B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stals Studiebureau B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • MRP PLANNER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een MRP planner. Ben je in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek? Heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als MRP planner zal je zorgen voor een correcte en tijdige productbeschikbaarheid van de grondstoffen. je zet voorstellen om in orders je zorgt voor optimale voorraadniveaus je houdt rekening met het voorziene budget je staat in voor de follow-up met de leveranciers en magazijniers je zorgt er voor dat de leveringen tijdig kunnen gebeuren je staat in voor de follow-up van de contracten met de klanten je staat in contact met de inkoopafdeling enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren. Je zal opstarten op interimbasis. Voorlopig is dit om de drukte op te vangen, een vast contract kan dus niet gegarandeerd worden.

  • Bediende Facturatie Brandweerzone Centrum Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker facturatie kom je terecht in een team van 5 personen: - Jouw kerntaak ligt op de facturatie wespenverdelging en andere administratieve taken (vb datacontrole, telefoons beantwoorden) - Debiteurnummers opvragen in WEBBV (bevolkingstoepassing) en via interface opmaak facturen. - Uitrollen uit SAP en versturen naar de burger.

  • Ophaler afvalcontainers in Rumbeke m/v (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumbeke kijken we uit naar een ophaler afvalcontainers: Ophalen van afvalcontainers Rolcontainers verplaatsten en brengen naar het hydraulisch systeem van de vrachtwagen De containers op hun plaats terugzetten en het deksel sluiten U start 's morgens tussen 4u en 5u

  • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Jobstudent M/V bij Malysse in Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Studentenjob

    Start People is op zoek naar jobstudenten voor een industriële wasserij te Aarschot * Je zal worden ingezet tijdens de schoolvakanties Je werkt in een industriële wasserij en je sorteert gewassen kledij per klant en soort. Naast sorteren, sta je ook aan de strijkmachine/mangel of inpakmachine. Je staat in voor het opplooien en afhandelen van het gewassen goed.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: CEUPPENS JAN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

  • Recruiter/planner technische profielen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CALLEWAERT INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Callewaert industries is op zoek naar een recruiter met ervaring in planning. Om ons team te versterken zoeken we iemand die polyvalent inzetbaar is. Je hebt reeds ervaring met zoeken naar (technische) medewerkers via diverse kanalen en sociale media alsook met planningen wijzigen en invullen. Wanneer de planner en de recruiter in verlof zijn bent u in staat dit naadloos over te nemen.

  • Technieker Industriële Elektriciteit (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Industriële Elektriciteit komt u terecht op een vestiging die gekenmerkt wordt door een doorgedreven automatisatie en een sterke focus op energie efficiëntie. In deze functie speelt u een centrale rol in het garanderen van de optimale werking van de productie-installaties en de utilities op vlak van elektriciteit en automatisatie. Uw takenpakket omvat: het stellen van de diagnose bij storingen en defecten aan de installaties; het definiëren van de gepaste curatieve actie en dit om het opnieuw voorkomen ervan te minimaliseren; het uitvoeren van de onderhoud- en herstelactiviteiten; het ontwerpen en bijwerken van elektrische schema's; het uitwerken (van a tot z) van kleinere projecten in het kader van de vernieuwing- en verbetering van de installaties.

Zoek naar antwoorden van Stals Studiebureau B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Stals Studiebureau B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stals Studiebureau B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Stals Studiebureau B.V.B.A.. Stals Studiebureau B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stals Studiebureau B.V.B.A.. Leave a respond for Stals Studiebureau B.V.B.A.. Stals Studiebureau B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stals Studiebureau B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Stals Studiebureau B.V.B.A.
Location of Stals Studiebureau B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Stals Studiebureau B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Stals Studiebureau B.V.B.A. Stals Studiebureau B.V.B.A.: BARDIAU M (ETS) | Holemans D | Spoormans NV | M-Soft Informatika N.V. | Blanquart Consulting

Other related companies as Stals Studiebureau B.V.B.A.: BARDIAU M (ETS) | Holemans D | Spoormans NV | M-Soft Informatika N.V. | Blanquart Consulting

Stals Studiebureau B.V.B.A. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Stals Studiebureau B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09306488037. Het bedrijf Stals Studiebureau B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Gruitroderlaan 36, B-3680 Maaseik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Stals Studiebureau B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stals Studiebureau B.V.B.A. is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stals Studiebureau B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stals Studiebureau B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Stals Studiebureau B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stals Studiebureau B.V.B.A. is a company, that was registered 1995 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Stals Studiebureau B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09306488037. The company Stals Studiebureau B.V.B.A. is located at the address: Gruitroderlaan 36, B-3680 Maaseik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Stals Studiebureau B.V.B.A. were not found.
The main activity of Stals Studiebureau B.V.B.A. is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Stals Studiebureau B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Stals Studiebureau B.V.B.A., open positions, location of Stals Studiebureau B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stals Studiebureau B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stals Studiebureau B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stals Studiebureau B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stals Studiebureau B.V.B.A., employees, financial statistics.