Staedtler N.V.

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Staedtler N.V.
Private companiesFood Stores • Staedtler N.V.

Contactgegevens Staedtler N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Staedtler N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Staedtler N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Pedro Colomalaan 9, B-2880 Bornem, België

Telefoon (phone): (03) 8906170 (03) 8906170

Fax (fax): (03) 8906172 (03) 8906172

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Staedtler N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Staedtler N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Staedtler N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Staedtler N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Staedtler N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Staedtler N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Staedtler N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Staedtler N.V.
Products information Staedtler N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02466400146
Ondernemingsnummer: 8447082519
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 323,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Staedtler N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Staedtler N.V.
(Get full report from official database of BE for Staedtler N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Staedtler N.V.
Addition kinds of activities for Staedtler N.V.

2321. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
289999. Chemische preparaten, nec, nec | Chemical preparations, nec, nec
35410402. Draaien, metalen snijden en polijsten | Lathes, metal cutting and polishing
51129909. Stationers, commercieel | Stationers, commercial
73490101. Gebouw schoonmaakdienst | Building cleaning service
83999907. Regionale planning organisatie | Regional planning organization
87110400. Bouw en civiele techniek | Construction and civil engineering

Werken bij Staedtler N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Staedtler N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Staedtler N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Staedtler N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Veelzijdige magazijnier - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in nauw contact met onze leveranciers teneinde een optimale ondersteuning te kunnen bieden aan onze technische dienst (atelier) en/of rechtstreeks aan onze klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de fysieke behandeling van zowel de inkomende als de uitgaande pakketten, het bijhouden van de goederenbewegingen en de interne organisatie in het magazijn. In deze rol: Sta je in voor de opmaak van offertes Zoek je onderdelen op Beheer je en volg je facturen op Volg je de status van offertes/orders op en bewaak je de leveringstermijnen Ga je bij het ontvangen van een order (door de technische dienst of rechtstreeks door de klant), de bestelling voorbereiden teneinde bij de dragen aan een correcte en tijdige levering van de benodigde materialen hetzij voor de herstelling van onze toestellen in de huurvloot of directe levering aan de klant Neem je de materialen/goederen in ontvangst, ga je hierop een controle uitvoeren en sla je deze op in het magazijn Hou je wijzigingen bij in het voorraadbeheersysteem Ga je de materialen/ goederen fysiek opslaan en verplaatsen Hou je het magazijn en de ontvangstbalie proper en opgeruimd Verzorg je baliewerk (ontvangst van teruggebrachte toestellen) Je rapporteert aan de Technisch aankoper/Hoofdmagazijnier.

  • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent administratie regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Gent is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • Medewerk(st)er payroll (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: 1) het administratieve luik voor het interimgebeuren: prestatiestaten doorgeven, facturen controleren,... 2) opleidingen organiseren 3) payroll (Protime / sociaal secretariaat) 4) administratieve taken: arbeidsongevallen aangeven, administratie voor educatief verlof, grensarbeiders,...

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • Mechaniekers (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN ROY STEVEN

    Type: Vaste Job

    We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

  • Notari?le stage (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Gevarieerd werk met zelfstandig dossierbeheer en contact met cli?nteel. U zal verantwoordelijk worden voor het behandelen van alle soorten dossiers : verkopingen, leningen, schenkingen en aangiftes van nalatenschap, vennootschappen, patrimoniaal familierechtelijke dossiers, vermogensplanning e.d. Werkomgeving: Associatie van notarissen die zich tot doel stelt om de kwaliteit van haar diensten op constante wijze te verbeteren; team van 10 mensen?; aangename werkomgeving - moderne infrastructuur?; ruime bibliotheek aanwezig?; praktisch gelegen in hartje Brussel op 10 minuten te voet van Brussel Centraal of Brussel Zuid. Gewenste profiel: Master rechten/ notariaat, voor duurzame samenwerking Stiptheid/precisie, discretie, in teamverband kunnen werken Zeer goede kennis van de Nederlandse taal; goede kennis van de Franse taal en/of Engels zijn pluspunten. Wij bieden: Correcte vergoeding volgens niveau en, naar mate van ontwikkeling, evolutief. Opleiding mede in het licht van een ideale vgl. examenvoorbereiding De ruimte wordt geboden om uw kennis te ontplooien en te verruimen in alle takken van het recht (oa opleidingen volgen). Het kantoor biedt een gevarieerde werkomgeving waar dagelijks en nauw overleg mogelijk is. Interesse? Solliciteer online via onderstaande rode knop. Notarissen Fran?ois Herinckx & Ken Penne Zuidstraat 146 1000 Brussel Tel.:02/512.01.40 Fax : 02/512.61.66 ? Indien u hier solliciteert zullen uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank voor een periode van 3?jaar na afloop van de aanwervingsprocedure worden bijgehouden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet worden verspreid naar derden tenzij met toestemming van de sollicitant of wettelijke verplichting. De sollicitant kan zijn recht op rectificatie en vernietiging uitoefenen door de notaris te contacteren op volgend e-mailadres?: [email protected]

  • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: BACK2FRONT

    Type: Flexijob

    Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

  • kassamedewerker flexijob weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Flexijob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

Zoek naar antwoorden van Staedtler N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Staedtler N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Staedtler N.V.. Laat een reactie achter voor Staedtler N.V.. Staedtler N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Staedtler N.V.. Leave a respond for Staedtler N.V.. Staedtler N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Staedtler N.V. op de google maps. Adres en contacten Staedtler N.V.
Location of Staedtler N.V. on the google maps. Address and contacts of Staedtler N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Staedtler N.V. Staedtler N.V.: Juramie Muriel | Aerts J | Flores | Peinture Lejeune S.P.R.L. | Filip Cuppens

Other related companies as Staedtler N.V.: Juramie Muriel | Aerts J | Flores | Peinture Lejeune S.P.R.L. | Filip Cuppens

Staedtler N.V. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Staedtler N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02466400146. Het bedrijf Staedtler N.V. bevindt zich op het adres: Pedro Colomalaan 9, B-2880 Bornem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 323,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Staedtler N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Staedtler N.V. is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Staedtler N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Staedtler N.V., openstaande posities, locatie van Staedtler N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Staedtler N.V. is a company, that was registered 2013 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Staedtler N.V., company assigned to the tax number BE02466400146. The company Staedtler N.V. is located at the address: Pedro Colomalaan 9, B-2880 Bornem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 323,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Staedtler N.V. were not found.
The main activity of Staedtler N.V. is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Staedtler N.V. is not available. You also can look at reviews of Staedtler N.V., open positions, location of Staedtler N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Staedtler N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Staedtler N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Staedtler N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Staedtler N.V., employees, financial statistics.