ALBOPRO BVBA

Contactgegevens ALBOPRO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBOPRO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBOPRO BVBA

Regio (region): Ieper, België

Adres (address): Oude Veurnestraat 9 Bus 1,8900, België

Telefoon (phone): 0475 98 07 66 0475 98 07 66

Fax (fax): 057 42 44 14 057 42 44 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBOPRO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBOPRO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBOPRO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBOPRO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBOPRO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBOPRO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBOPRO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBOPRO BVBA
Products information ALBOPRO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04283264160
Ondernemingsnummer: 9489410400
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 124,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALBOPRO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBOPRO BVBA
(Get full report from official database of BE for ALBOPRO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBOPRO BVBA
Addition kinds of activities for ALBOPRO BVBA

516907. Chemische additieven | Chemical additives
20240201. Vlaver, bevroren | Custard, frozen
20910313. Vis, Gehakt | Fish, pickled
29520101. Mastiek dakcompositie | Mastic roofing composition
35540101. Zak- en envelopmachines, papier | Bag and envelope making machinery, paper
39319901. Harmonica's | Harmonicas
51220304. Biotherapeutics | Biotherapeutics
51310118. Textiel, geweven, nec | Textiles, woven, nec

Werken bij ALBOPRO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBOPRO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBOPRO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBOPRO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

  • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

  • Handlanger - monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Neerpelt is Konvert Construct op zoek naar een handlanger - monteur industriebouw. Ervaring is geen vereiste. Heb je geen hoogtevrees en schrikt hard werken je niet af? Neem dan zeker contact met ons op!

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENT COPYWRITING (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een gerenommeerd bedrijf in Maldegem een STUDENT die 1 à 2 dagen per week (afhankelijk van je lessenrooster) zal instaan voor het SCHRIJVEN EN COPYWRITEN van teksten. Hoofdtaak Het doel is om de website te vernieuwen en er zoekwoorden in te verwerken waarmee Roxell sneller gevonden kan worden. Kennis van keywordanalyse is dan ook mooi meegenomen. Extra taken Dit wordt aangevuld met het schrijven van teksten in Nederlands en Engels en andere ad hoc marketing taken.

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BAM Contractors

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

  • Chauffeur CE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: DEVOOGHT LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Transport met betonmixer of kipper. Tewerkstelling te Gent - Zeehaven.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

  • FLEURISTE SUR TOURNAI (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: FORUM JOBS MOUSCRON

    Type: Werfreserve

    Vous avez un gout prononcé pour la décoration. Vous créez des compositions florales en fleurs fraiches ou artificielles destinées à la vente. En fonction de vos envies, vous prenez alors votre role de conseiller très au serieux. Vous verifiez l'achat des stocks, selectionnez les fleurs mais également les chouchouter fait partie de votre quotidien Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op

Zoek naar antwoorden van ALBOPRO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALBOPRO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBOPRO BVBA. Laat een reactie achter voor ALBOPRO BVBA. ALBOPRO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBOPRO BVBA. Leave a respond for ALBOPRO BVBA. ALBOPRO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBOPRO BVBA op de google maps. Adres en contacten ALBOPRO BVBA
Location of ALBOPRO BVBA on the google maps. Address and contacts of ALBOPRO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBOPRO BVBA ALBOPRO BVBA: Mees H | Ipsos | Papier | Eurofyto | SoHp Solutions

Other related companies as ALBOPRO BVBA: Mees H | Ipsos | Papier | Eurofyto | SoHp Solutions

ALBOPRO BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Ieper, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBOPRO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04283264160. Het bedrijf ALBOPRO BVBA bevindt zich op het adres: Oude Veurnestraat 9 Bus 1,8900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 124,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALBOPRO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALBOPRO BVBA is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBOPRO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBOPRO BVBA, openstaande posities, locatie van ALBOPRO BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALBOPRO BVBA is a company, that was registered 2006 in Ieper region, Belgium. Full name of company is ALBOPRO BVBA, company assigned to the tax number BE04283264160. The company ALBOPRO BVBA is located at the address: Oude Veurnestraat 9 Bus 1,8900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 124,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALBOPRO BVBA were not found.
The main activity of ALBOPRO BVBA is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBOPRO BVBA is not available. You also can look at reviews of ALBOPRO BVBA, open positions, location of ALBOPRO BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBOPRO BVBA, Ieper: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBOPRO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBOPRO BVBA, Ieper: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBOPRO BVBA, employees, financial statistics.