Sopravem S.P.R.L.

Contactgegevens Sopravem S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sopravem S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sopravem S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Avenue Paul Hymans 120b49, B-1200 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 7700668 (02) 7700668

Fax (fax): (02) 7701181 (02) 7701181

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sopravem S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sopravem S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sopravem S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sopravem S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sopravem S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sopravem S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sopravem S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sopravem S.P.R.L.
Products information Sopravem S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE02971771240
Ondernemingsnummer: 6614562988
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 787,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Sopravem S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sopravem S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Sopravem S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sopravem S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Sopravem S.P.R.L.

703202. Jeugdkampen | Youth camps
25990203. Carts, restaurant apparatuur | Carts, restaurant equipment
28249900. Organische vezels, noncellulosic, nec | Organic fibers, noncellulosic, nec
38420204. Katoen, inclusief katoenen ballen: steriel en niet-steriel | Cotton, including cotton balls: sterile and non-sterile
39440503. Hoorn, speelgoed | Horns, toy
39999945. Rolstoeltjesliften | Wheelchair lifts
59410704. Hockey apparatuur, behalve schaatsen | Hockey equipment, except skates
75199901. Aanhangwagen verhuur | Trailer rental

Werken bij Sopravem S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sopravem S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sopravem S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sopravem S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Technieker Bus M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

  • Werkvoorbereider (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

  • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

  • cnc bediener (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

  • Huishoudhulp Puuur Zandhoven/ Massenhoven/ Pulle/ Pulderbos/ Viersel (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • chauffeurs B (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: HYK

    Type: Vaste Job

    koerier van pakketten

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van Sopravem S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Sopravem S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sopravem S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Sopravem S.P.R.L.. Sopravem S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sopravem S.P.R.L.. Leave a respond for Sopravem S.P.R.L.. Sopravem S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sopravem S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Sopravem S.P.R.L.
Location of Sopravem S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Sopravem S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Sopravem S.P.R.L. Sopravem S.P.R.L.: DILLEN ALG BOUWONDERN BVBA | Pirothon Yves SA | VERBEKE DIEPSONDERINGEN | R R Koeling BVBA | Rep

Other related companies as Sopravem S.P.R.L.: DILLEN ALG BOUWONDERN BVBA | Pirothon Yves SA | VERBEKE DIEPSONDERINGEN | R R Koeling BVBA | Rep

Sopravem S.P.R.L. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Sopravem S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02971771240. Het bedrijf Sopravem S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Avenue Paul Hymans 120b49, B-1200 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 787,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Sopravem S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sopravem S.P.R.L. is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sopravem S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sopravem S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Sopravem S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sopravem S.P.R.L. is a company, that was registered 2014 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Sopravem S.P.R.L., company assigned to the tax number BE02971771240. The company Sopravem S.P.R.L. is located at the address: Avenue Paul Hymans 120b49, B-1200 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 787,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Sopravem S.P.R.L. were not found.
The main activity of Sopravem S.P.R.L. is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sopravem S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Sopravem S.P.R.L., open positions, location of Sopravem S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sopravem S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sopravem S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sopravem S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sopravem S.P.R.L., employees, financial statistics.